Dodaj do ulubionych

Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:04
Palant nie nauczyl sie jezdzic bo zajechal droge jakiemus staremu jelczowi ,
i bylo bum :)) a kierowca tej 7 to jakis stary pryk pod krawatem , jeszcze
sie pultal do tego kierowcy jelcza . I kolejna nowa 7 rozbita , i to dosc
solidnie.
Obserwuj wątek
    • umaa Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ 20.06.04, 20:23
      cieszy Cie to?
      a moze martwi?
      i jak mniemam nie jestes starymm prykiem w "siódemce" a w dodatku pod krawatem

pozdrawiam
    • Gość: mati I kto za to płaci ? IP: *.icpnet.pl 20.06.04, 20:47
      I kto za to płaci ?
      • umaa Re: I kto za to płaci ? 20.06.04, 20:50
        za co?
        • Gość: yo yo jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpiecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:49
          nie cieszy mnie to , ze ktos rozbil piekne autko , tylko zlosci , ze jak ktos
          nie umie jezdzic , to powinien sie poruszac jakims poldolotem , a nie rozbijac
          wozy dla dobrych kierowcow.
          • kalor_god Re: jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpi 21.06.04, 02:40
            to ze ktos skasował bryke wcale nie oznacza, ze nie umie jezdzic.
            stary, potknąłes sie kiedyś? na pewno. dowiedz sie zatem ze nie potrafisz chodzić!

:)
            • Gość: radek Re: jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 09:06
              No i jaki problem?
              Na 100% facet miał AC, więc za kilka tygodni dostanie nową brykę i po problemie.
              • tomaszek874 Re: jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpi 21.06.04, 15:04
                też macie problemy. zdarza się nawet najlepszym...
                qrcze nie wiem dlaczego niektórych ludzi tak boli, że ktoś ma
                ładniejsze/droższe/lepsze auto/dom/rower... DLACZEGO?
            • Gość: yo yo Re: jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:08
              jakos nigdy jeszcze nie zajechalem nikomu drogi , jak widze znak ustap
              pierszenstwa , jak sie wlaczam do ruchu , to nie laduje sie pod pedzacego
              jelcza. Facet chyba myslal o niebieskich migdalach.
              • Gość: radek Re: jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 15:12
                Czy facet myslał o nebieskich migdałech, czy o swojej lasce to jego problem.
                Może specjalnie chciał skosować ten samochód, bo taki miał kaprys... to też
                jego problem.
          • mut Re: jak to kto,ja ,wy , i wszyscy co placa ubezpi 21.06.04, 15:10
            BMW 7 nie jest samochodem dla DOBRYCH kierowców
            jest samochodem dla BOGATYCH kierowców :)))
    • Gość: XXL Jak w tym dowcipie .......... IP: *.echostar.pl 21.06.04, 15:15
      Drechu w starej BMW tuż przed nosem zajął miejsce mercedesowi.
      - co dziadku trzeba być młodym i bystrym
      Na to mercedes przyłożył z całej siły w BMW.
      - nie trzeba być starym i bogatym.........
    • Gość: Kebab Kto nie jeździ... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.04, 22:52
      ...ten nie rozbija, kto nie je, ten nie wydala, kto nie pali, ten pracuje.
      Nawet papież się czasem musi odlać. A potem tą ręką błogosławi.
    • Gość: ika Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 00:30
      no tak, kolejny frustrat na forum
    • Gość: Stary Pryk bez bez krawata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 07:17
      piszesz : " stary pryk pod krawatem ". Życzę Ci abys tego wieku doczekał w
      takiej sytuacji materialnej, a nie z fioletowym nosem , piątka dzieci,
      zasiłkiem dla bezrobotnych i prezentowaną przez Ciebie zawiścią iście kato-
      komunistyczna do bogatszego. itp
      • Gość: dziadzia Re: bez krawata IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 07:52
        Taką bryke rozwalić...taki szmal...
        To jak nic podniosą wszystkim składkę AC i OC
    • Gość: Ros Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.06.04, 12:28
      Do wszystkich, ktorzy uwazaja, ze nic takiego sie nie stalo. A gdyby to nie byl
      stary jelcz, ale samochod z cala rodzina w srodku i ktos by zginal/zostal
      ciezko ranny? Tez byscie twierdzili, ze nic takiego sie nie stalo? To wlasnie
      przez takich idiotow, ktorym sie wszedzie spieszy i zawsze musza byc pierwsi na
      drogach gina ludzie! I nie wazne ze jada jakims zlomem, sa zle warunki i
      polskie dziurawe drogi, nie on musi sie wcisnac przed tego kolesia co sie tak
      wlecze 120! Polska to normalny kraj nienormalnych ludzi...
      • kalor_god Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ 23.06.04, 01:39
        Ros, wyswietlasz swój film na mój ekran, facet.

gdyby, gdyby..
        parafrazując poetę: a gdyby jelcz wpadł na jelcza a oba wiozłyby staruszki. bo
        tu by był dom starców. w przyszłosci. to Wy byscie ją zabili. a to byc moze
        Wasza matka była!

my rozmawiamy o konkretnej, opisanej sytuacji i ustosunkowujemy sie do niej
        najzwyczajniej na swiecie. Jedni tak, inni siak ale raczej na temat.
        • Gość: Maciek Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ IP: *.arkonskie.v.pl 23.06.04, 02:18
          I nie mowcie mi ze siedzi z tylu!
        • Gość: Ros Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.06.04, 10:49
          Ok moze mnie troche ponioslo bo za duzo takich sytuacji widzialem poruszajac
          sie po naszych wspanialych drogach, a facet ewidentnie wymusil pierwszenstwo. A
          zbyt wiele takich wypadkow konczy sie tragicznie.
          • kalor_god Re: Dzisiaj gosciu rozbil nowa BMW 7 ............ 24.06.04, 00:50
            no konczy

co robic..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka