ania_legionowo 06.08.12, 15:45 Ratunku, auto mi szaleje! Raz odpala, raz nie, szyby elektryczne świrują, alarm się włącza bez ładu i składu... O co chodzi, niech mi ktoś pomoże! Mam Audi a6. Link Zgłoś Obserwuj wątek
misiaczek1281 Re: Mechanik potrzebny od zaraz 06.08.12, 15:54 ania_legionowo napisał(a): > Ratunku, auto mi szaleje! Raz odpala, raz nie, szyby elektryczne świrują, alarm > się włącza bez ładu i składu... O co chodzi, niech mi ktoś pomoże! Mam Audi a6 > . Kupiłaś w okazyjnej cenie po dziadku Ulrichu (rocznik dziadka 1952 r.) który jeździł raz w tygodniu do kościoła i był księdzem? :) Link Zgłoś
soner3 Re: Mechanik potrzebny od zaraz 06.08.12, 16:55 Na poczatek sprawdz klemy przy akumulatorze czy nie sa luzne , zanieczyszczone ,uszkodzone oraz stan akumulstora Link Zgłoś
jureek Re: Mechanik potrzebny od zaraz 06.08.12, 21:25 soner3 napisał: > Na poczatek sprawdz klemy przy akumulatorze czy nie sa luzne , zanieczyszc > zone ,uszkodzone oraz stan akumulstora Nie warto wysilać się na odpowiedzi, przecież to pytanie tego jednorazowego nicka (ania_legionowo) zostało zadane wyłącznie po to, żeby drugi jednorazowy nick (tajemnica83) mógł na nie odpowiedzieć i zareklamować odpowiedni warsztat. Takie spamowanie to dla mnie antyreklama. Jura Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Mechanik potrzebny od zaraz 07.08.12, 12:06 tajemnica83 napisał(a): > nie masz racji :) po prostu warsztat jest godny polecenia i tyle. weź się już nie kompromituj, do kosza z tym śmieciem Link Zgłoś
milos75 Re: Mechanik potrzebny od zaraz 07.08.12, 12:31 Masz forumowiczów za idiotów? Żenada. Idę o zakład, że ta Ania_Legionowo to jakiś umorusany mechanior, który właśnie wylazł z kanału i zasiadł do brudnego laptopa w pakamerze, żeby spłodzić tę w swoim mniemaniu reklamę a tak naprawdę antyreklamę swojego warsztatu. Link Zgłoś