Dodaj do ulubionych

Mechanik potrzebny od zaraz

06.08.12, 15:45
Ratunku, auto mi szaleje! Raz odpala, raz nie, szyby elektryczne świrują, alarm się włącza bez ładu i składu... O co chodzi, niech mi ktoś pomoże! Mam Audi a6.
Obserwuj wątek
    • misiaczek1281 Re: Mechanik potrzebny od zaraz 06.08.12, 15:54
      ania_legionowo napisał(a):

> Ratunku, auto mi szaleje! Raz odpala, raz nie, szyby elektryczne świrują, alarm
      > się włącza bez ładu i składu... O co chodzi, niech mi ktoś pomoże! Mam Audi a6
      > .

Kupiłaś w okazyjnej cenie po dziadku Ulrichu (rocznik dziadka 1952 r.) który jeździł raz w tygodniu do kościoła i był księdzem? :)
    • soner3 Re: Mechanik potrzebny od zaraz 06.08.12, 16:55
      Na poczatek sprawdz klemy przy akumulatorze czy nie sa luzne , zanieczyszczone ,uszkodzone oraz stan akumulstora
      • jureek Re: Mechanik potrzebny od zaraz 06.08.12, 21:25
        soner3 napisał:

> Na poczatek sprawdz klemy przy akumulatorze czy nie sa luzne , zanieczyszc
        > zone ,uszkodzone oraz stan akumulstora

Nie warto wysilać się na odpowiedzi, przecież to pytanie tego jednorazowego nicka (ania_legionowo) zostało zadane wyłącznie po to, żeby drugi jednorazowy nick (tajemnica83) mógł na nie odpowiedzieć i zareklamować odpowiedni warsztat.
        Takie spamowanie to dla mnie antyreklama.
        Jura
    • wicehrabia.julian Re: Mechanik potrzebny od zaraz 07.08.12, 12:06
      tajemnica83 napisał(a):

> nie masz racji :) po prostu warsztat jest godny polecenia i tyle.

weź się już nie kompromituj, do kosza z tym śmieciem
    • milos75 Re: Mechanik potrzebny od zaraz 07.08.12, 12:31
      Masz forumowiczów za idiotów? Żenada. Idę o zakład, że ta Ania_Legionowo to jakiś umorusany mechanior, który właśnie wylazł z kanału i zasiadł do brudnego laptopa w pakamerze, żeby spłodzić tę w swoim mniemaniu reklamę a tak naprawdę antyreklamę swojego warsztatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka