Dodaj do ulubionych

Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rodzinne

04.10.12, 07:58
Chciałabym diesel 1,9 – chodzi mi przede wszystkim o bezpieczeństwo, małe spalanie oraz żeby zmiesliły się z tyłu 3 foteliki mające po 50 cm. Jak na razie jestem bardziej nastawiona na Audi A4, co myslicie?Wczesniej byłam nastawiona na Volvo V50 Kombi, ale przymierzyłam 2 foteliki i trzy na pewno by się nie zmiesłiły
Obserwuj wątek
    • troll.ohydny Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 04.10.12, 08:03
      A co mysli o tym Twoj stary? Masz trojke dzieci i obcych mezczyzn pytasz,
      beateczko-laseczko? Troche naciagane.
    • jestklawo Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 04.10.12, 09:27
      beateczka.laseczka napisała:

> Chciałabym diesel

... ale pewna ciągle nie jestem

> zmiesliły się z tyłu 3 foteliki mające po 50 cm

VW-T4, GAZ-3102 Wołga

> jestem bardziej nastawiona na Audi A4

trzeba będzie ciąć

> co myslicie?

że po 3 dzieciach na pewno nie jesteś laseczka. Udowodnij i wklej linka
    • galtomone Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 04.10.12, 09:36
      Na Avensis patrzylas?
      Na Accorda patrzylas?
      A z tych dwoch Passat bedzie na pewno wiekszy niz A4- nie duzo ale majac dzieci kazdy cm sie liczy.
    • vogon.jeltz Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 04.10.12, 14:06
      Kup se jakiegoś vana siedmiomiejscowego i przestań truć na forum. Ewentualnie Fiat Multipla, ten stary - niektórzy twierdzą, że brzydszy od kupy (mnie się podoba, bo oryginalny), ale ma 6 miejsc, jest fest szeroki i 3 foteliki wciśniesz z taką łatwością, z jaką wciskał ci twój partner przy robieniu trójki dzieci.
      • troll.ohydny Pieszczoszka-rozkoszka 04.10.12, 15:28

Z kobieta z taka historia i nickiem jest wyraznie cos nie-hallo.
        Sadze, ze w lecie najstarsze dziecko bedziesz mogla wozic
        na dachu w bagazniku i to rozwiaze sprawe miejsca dla
        trzeciego fotelika. Ale co na to twoj stary? Wpycha?
        • olcia_836 hebe hebe 04.10.12, 15:53
          W A4 czy Passacie tak czy siak z 3 fotelikami zbyt wygodnie nie będzie. Nie lepszy byłby S-Max albo Meriva?
          • beateczka.laseczka Re: hebe hebe 04.10.12, 18:48
            chodzi mi o opinię tych osob, ktore mają te samochody lub wiedzą cos na ich temat i moga sie wypowiedzieć. Takie komentarze Trolu ohydny naprawdę sa niepotrzebne, jezeli potrzebujesz sie wyżyć, to chyba pomyliłes forum
    • frytek87 Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 04.10.12, 19:20
      zdecydowanie z tych dwóch polecam a4. Miałem Passata i co chwile problem z elektryką. Najlepiej rozejrzyj się za jakimś japońcem
      • beateczka.laseczka Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 05.10.12, 15:44
        japońcem, np. jakim?
        • lechujarek_wolski Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 05.10.12, 17:15
          Toyota Siena, Honda Odyssey!
          Ty na poważnie chcesz wozić trójkę dzieci w samochodzie osobowym?
          • beateczka.laseczka Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 05.10.12, 17:29
            w przypaku trójki dzieci to musi być auto ciężaowe?!Nie rozumiem, trójka dzieci to chyba nie dziesiątka, zebym musiała kupic auto ciężarowe
            • lechujarek_wolski Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 05.10.12, 22:49
              Kup sobie coś z kratką, np. Seicento :)
              Sienna czy Odyssey to minivan.
            • fuiio Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 08.10.12, 01:07
              audi a4 czy passat to jak obnosic sie z wloscianskim pochodzeniem...niektorzy wola jezdzic ciezarowka nizli obnosic sie ze swoim pochodzeniem..no bo przecie i po co??
    • kszafraniec Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 06.10.12, 22:32
      Mój dobry kumpel ma 3 dzieci i uwierz, że takie małe kombi to zdecydowanie za mało.
      On kupił Peugeota 807. Naprawdę rozejrzyj się za minivanem. To są bardzo ciekawe samochody.
      Najfajniejszy jest Espace, ale drogi dość. Ja mam S40 i to jest dobry samochód dla dwóch osób. i tyle. Zrobisz jak uważasz. Piszę o nowych autach.
      • lechujarek_wolski Minivan to auto czy samochód? 07.10.12, 09:37
        Pytam z ciekawości :)
        • trollik.morski Re: Minivan to auto czy samochód? 07.10.12, 15:08
          To kwestia wyznania:/
    • babaqba Re: Audi A4 B7 Kombi czy Vw Passat Kombi-auto rod 08.10.12, 03:38
      O ja cię chrzanię, ależ wyrzyg świństw pod adresem kogoś, kto ma trójkę dzieci! Wiedziałem, że faceci związani z motoryzacją są, oględnie mówiąc, prości, ale żeby aż tak? Makabra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka