Dodaj do ulubionych

Kaczmarkowa staranowała

13.07.04, 11:25
Żona byłego ministra wjechała swoją nową Toyotą Land Cruiser na czerownym na
skrzyżowanie i staranowała faceta w Tico - stan ciężki. W LC obluzował się
zderzak, Tico do kasacji - zgięty w pół.
Obserwuj wątek
    • qrakki999 Re: Kaczmarkowa staranowała 13.07.04, 11:36
      Takim samym autem (Land Cruiserem) pewien Pan posłał mojego kolegę na 'drugi
      swiat' (jechało się Toyocie w zadymce snieżnej pod prąd:/) a jego dziewczynę na
      parę miesięcy wpędził w ogromny dół psychiczny.

Nie cierpię tych aut tylko z tego powodu:/
      Q
      • qrakki999 I jeszcze małe ostrzeżenie 13.07.04, 11:41
        Po Warszawie porusza się często auto tej marki, dosyc charakterystycznie
        obrandowane 'Toyota Land Cruiser Wojtka Brzozowoskiego'. Nasz miszcz czego
        dowodzi na wodzie jest napewno wart takiego auta ale na drodze to budzi tylko
        grozę.
        To tak a propos Toyot LC:/
        Q
        • Gość: Ania Re: I jeszcze małe ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:45
          Co to znaczy "obrandowane"?
          • qrakki999 Re: I jeszcze małe ostrzeżenie 13.07.04, 11:54
            Pomalowane w 'barwy firmowe', oznaczone marką, w tym przypadku jest to logo
            marki Toyota, nazwa modelu oraz imię i nazwisko znanego polskiego sportowca.
            Krócej mi było użyć makaronizmu bo chyba słowo 'obrandowany', juz nim jest,
            ale 'moja wina' równie prosto i zrozumiale mozna napisać po polsku:)

Pozdrawiam,
            Q
    • wichura Re: Kaczmarkowa staranowała 13.07.04, 11:44
      Jak będę miał wystarczająco dużo kasy, to kupię sobie Land Cruisera.
      Szczególnie spodobała mi się wersja, w jaką agencje wyposażają dziennikarzy w
      Iraku - bardzo wzmocniona, prawie pancerna.
      Po doświadczeniach z dwiema Xsarami rozpieprzonymi w strzępy (obie nie z mojej
      winy) mam dość - śmierć frajerom.
      Pozdrawiam
    • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Kaczmarkowa staranowała IP: *.pl / *.enterpol.pl 13.07.04, 12:26
      Kupujmy dalej nowe male z salonu zamiast starych duzych z Niemiec.
    • trug Re: Kaczmarkowa staranowała 13.07.04, 13:35
      Czyżby siedzone?
    • Gość: Radek Re: Kaczmarkowa staranowała IP: *.2015.com 13.07.04, 17:36
      To chyba dobre podsumowanie dyskusji na temat tego czy SUV jest bezpieczny (dla
      jego kierowcy i pasazerow).
      • Gość: gość Re: Kaczmarkowa staranowała IP: *.class146.petrotel.pl 14.07.04, 02:09
        Tak to jest jak się jeździ Tico. Jakie są 2 najbardziej (nie)bezpieczne ałta w
        Polsce? Maluch i Tico. Jazda Tico to riziko!!
        • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Kaczmarkowa staranowała IP: *.pl / *.enterpol.pl 14.07.04, 06:05
          Niewatpliwie nalezy zakazac sprowadzania samochodów terenowych z Niemiec -
          niech ludzie kupuja Fiaty Pandy i Tico.
      • apacz9 Re: Kaczmarkowa staranowała 14.07.04, 09:58
        No tak, ale Land Cruiser to akurat nie SUV, tylko prawdziwe autko terenowe,
        SUVem to jest RAV.
        • niknejm Re: Kaczmarkowa staranowała 14.07.04, 10:49
          Ja się tam SUVów nie boję. Kupię second hand z demobilu bojowy wóz piechoty, i
          wtedy tylko czołgiem ktoś mi mógłby podskoczyć.

A tak poważnie - gdyby obaj uczestnicy jechali normalnymi samochodami, zapewne
          skutki byłyby znacznie mniej groźne dla kierowcy Tico.

Pzdr
          Niknejm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka