Dodaj do ulubionych

samochod dla lysego dresa spod bloku

IP: *.terminus.pl 20.03.02, 14:33
jak tak to moze taki temat
Obserwuj wątek
    • Gość: Icefall Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 14:39
      Seat Leon Druid Custom.
      • Gość: robert Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 20.03.02, 14:46
        Dzisiejszy dzień ciągnie się jak flaki - ale przy tym to się nieźle ubawiłem!
    • druid_ Re: samochod dla lysego dresa spod bloku 20.03.02, 14:48
      Honda CRX.
      • Gość: ali Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.popnet.pl 20.03.02, 14:51
        Trabant 700 to jest to!!!!!!!!
        Trzeba mu tylko wmówić, że jest silniejszy od golfa 1.4i padaki.
        • Gość: Tomek Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.terminus.pl 20.03.02, 15:03
          a tak powaznie to u mnie jezdza a raczej stoja i gadaja: merc 124 czyli baleron
          (to jakis bogatszy dres), honda crx (biedna caly czas katuja bo nie odpala),
          niesmiertelny dresiarski golf. Te auta to chyba norma dziwi mnie tylko honda
          civic bo to normalny porzadny woz, choc w tym wypadku oczywiscie przyciemniane
          szyby i napis pionier z tylu.
      • crx Re: samochod dla lysego dresa spod bloku 20.03.02, 20:11
        Wypraszam sobie kolego!
        Mam calkiem pokazna czupryne pomimo swojego - nieszczeniackiego juz - wieku.
        Dres ubieram tylko do biegania lub chodze w nim po domu, nigdy nie wychodze w
        nim na tzw. miasto lub do kosciola. Nie mieszkam w bloku. Mentalnie tez nie
        jestem dresem. I JEZDZE HONDA CRX!!!
        Dlaczego mi to robisz, no powiedz dlaczego?

Pozdrawiam

• Gość: Icefall O DRUIDZIE. IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 20:30
          Bo sam jest cholernym dresem i cieciem, który udaje, że jeździ Seatem Leonem, a jego żona
          Oplem Fronterą. To zwykły baran, więc się nie ma czym przejmować. Jeździ chyba Ikarusem, ale
          najpierw musi się do niego dostać PKSem. Potem już na piechotkę na Rozbrat, czyscić buty swoim
          szefom. Zona w tym czasie doi krowę, którą pieszczotliwie nazywa "Frotera". Krowę tą "froteruje"
          wieczorami druid, bo żona go już nie chce wpuszczać do łóżka, dlatego że druid korzysta przez cały rok
          z tych samych "letnich" (latem kupionych) gum. Kiedys byly z wypustkami, ale teraz zrobily się łyse.
          Żona, choć prosta kobiecina, to jednak szacunek do siebie ma i woli, żeby druid wyżywał się na
          "Froterze", ewentualnie na przygłuchym wujku Leonie. Druid woła do niego "Siad, Leon", a dzieci
          sasiada, pana Władzia, słysząc odgłosy z obory myslą, że druid robi blacharkę młotem i pokrzykuje
          "Seat, Leon!". Taki to już biedaczyna. A! Jeszcze jedno: Do Berlina lata TYLKO samolotem. "Berlin" to
          dyskoteka dla dresów (pod Grójcem), urzadzona w opuszczonej indykarni. Druid "dolatuje" tam
          maluchem wuja Leona, na którym to maluchu ma naklejki "LOT-Catering", które znalazł kiedys na
          wysypisku, gdzie szukał w miarę dobrego wiadra, z którego poił później "Froterę".
        • Gość: Michal Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.telia.com 20.03.02, 21:30
          Spostrzezenie!
          Mialem okazje przejechac sie BMW kabem i zorientowalem sie ze glowa dochodzi
          prawie do wysokosci szyby bocznej,wiecie dlaczego? Dresiarskie BMW maja
          wbudowane ekstra sportowe fotele gdzie pozycja kierowcy i pasazera jest prawie
          pollezaca.Tego sie nie czuje w aucie ,dopiero jak wyjsc ztego to gnaty
          bola.Pzdr.Michal
          • Gość: yeyek Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: 164.143.244.* 20.03.02, 21:34
            No tak - a kto mowil ze sportowe samochody sa dla wszystkich? W pewnym wieku
            trzeba sie przesiasc do terenowki - latwo sie wsiada, wysiada, plecy nie bola,
            tylek od orania po asfalcie tez nie...

Pozdrawiam,
    • Gość: Sławek Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: 192.168.3.* 20.03.02, 15:21
      Kolo (znajomy brrr ;-) ma Golfa III 1.4 na 17 calowych felgach,szerokość opony
      chyba 225/40. Dla mnie to cholerna przesada.Czy taki 60 konny muł uciagnie
      takie kapcie?
      Ale przykład chyba dobry nie? ;-)

pozdrawiam
      • barkas Re: samochod dla lysego dresa spod bloku 20.03.02, 22:20
        Zauwazylem ze u mnie drechy maja Audi 80, VW Golf 1 i 2 generacji.
        Sa to stare graty, grunt zeby:

# auto mialo chociarz jedna szybe przyciemniana
        # mialo chociaz jeden spoiler
        # mozna bylo otworzyc przynajmniej szybe kierowcy, tak aby mozna bylo
        wyeksponowac trzy paski
        # spalala olej tak jak KAMAZ
        # siedzenia !!!obowiazkowo!!!! w pozycji pollezacej
        # koniecznie w najnizszej z mozliwych pozycji
        # jak najdalej od kierownicy
        # bezwzglednie nonszalancko zlozony zaglowek u kierowcy (widac wtedy kark, co
        tam przeciez drech owi nic sie nie moze stac, on panuje nad wozem)
        # glosna muzyka
        # auto przewaznie tzw. markowe, i nie wazne ze ma 400 tys km przebiegu, byle to
        nie byl zaden Matiz czy Skoda.

Drechy!!!!!! Rozwalacie mnie po prostu!!!!!!:)

BARKAS powered by OCTAVIA 1.9 TDI
    • Gość: JP Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.03.02, 22:38
      jaki samochód człowieku !!??!!!
      zeby kierowac samochodem trzeba miec IQ powyzej numeru buta !
    • Gość: Pikachu Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 08:31
      Opel Kadett. - 6 sztuk przed blokiem, wszystkie dress-owned ;-)
      • Gość: Pikachu Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.acn.waw.pl 21.03.02, 12:37
        Gość portalu: Pikachu napisał(a):

> Opel Kadett. - 6 sztuk przed blokiem, wszystkie dress-owned ;-)

Wlasnie dzisiaj rano jeden rozpoczął dzień od puszczenia "fajnej" muzy i nawoływania swojej panny
        słowami "KURWA!!! szybciej, bo nie będę wachy marnował". Ekstra osiedle.
        • Gość: Piotr Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 19:27
          mercedes124, golf
          • Gość: Adam W. Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.astercity.net / 10.128.137.* 22.03.02, 00:55
            Problem jest głębszy - najgorszy "dres" to taki w białym kołnierzyku i
            krawaciku co skończył SGH wydział chamstwa.
            Dzisiaj widziałem dwóch takich na Nowogrodzkiej wleźli do C5 i juz mieli
            odjechać ale zauważyli , że z tyłu zatrzymał się samochód by zaparkować na ich
            miejscu , więc zapalili pety i zaśmiewając się patrzyli sobie we wsteczne
            lustereczka. Niezłe ćwoki i nie ma to nic wspólnego z krowami albo czym innym.
            "Dres" to mentalność a nie ubiór czy miejsce zamieszkania.
            Oczywiście te klasyczne "pały" też są nie od parady.
    • Gość: mac Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.war.gleiss 22.03.02, 09:40
      u mnie dres ma vectre 2.0 biała no i własnie ją
      rozwalił z przodu brak światła na wpół urwany zderzak
      ale jezdzi nia, a ha jeszcze jedno wywaliło mu obie
      poduch więc jes upchał z powrotem do tych schowków i
      wygląda pieknie, grunt że nadal jezdzi a na
      tysiąclecia nadal mozna oppylac 150 na h. aż fragmenty
      zderzaka lataja (sam widziałem jak mnie mijał)

pozdrówka

mac
      • Gość: niewe Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.atj.pl 31.03.02, 16:47
        U mnie jeden drech podjezdza Lanosem tatusia. Jak patrze jak kolo niego stoi
        to mam wazenie, ze taki Lanos kosztuje 70tys. Gosc jest tak dumny, ze szok.
        Koledzy mu cholernie zazdroszcza, przychodza i stoja z nim. Kazdy ma nadzieje,
        ze jakas panna pomysli, ze to jego Car. Ale te panny nigdy nic nie pomysla i to
        jest problem.
        • Gość: Koli Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.03.02, 17:09
          Nie wiem czy to ma coś wspólnego z "dresem" ale ostatnio widzę coraz częściej,
          że młodzi draywerzy mają tendencje do krzywego siedzenia na fotelu. Wyglada to
          tak, jakby mieli połamane fotele.A z daleka ma sie wrażenie, ze on siedzi
          między przednimi fotelami, albo po środku na kanapie tylnej...
          Czy to jakaś nowa moda, zamiast tzw. zimnego łokcia?

PZDR
          • Gość: Sławek Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: 192.168.3.* 31.03.02, 18:24
            Gość portalu: Koli napisał(a):

Zgadza się,pewnie tak jeżdzą w zimie,a w lecie lewa strona autka i "okcie" przez
            okno ;-)Tak czy owak pojebane są te łeby i zastanawiają mnie te laski którym oni
            impanują,żenada.

pozdrawiam
            > Nie wiem czy to ma coś wspólnego z "dresem" ale ostatnio widzę coraz częściej,
            > że młodzi draywerzy mają tendencje do krzywego siedzenia na fotelu. Wyglada to
            > tak, jakby mieli połamane fotele.A z daleka ma sie wrażenie, ze on siedzi
            > między przednimi fotelami, albo po środku na kanapie tylnej...
            > Czy to jakaś nowa moda, zamiast tzw. zimnego łokcia?
            >
            > PZDR

• Gość: Robson Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 17:15
          Z moich spostrzezen wynika ze recesja dotknela tez lysych.
          Obok mojego bloku jest pijalka ktora prowadzi drech.Jeszcze pare miesiecy temu
          jezdzil A4,BMW3,MAZDA323,bylo tez pare mesiow.Od jakiegos czasu przemieszcza
          sie tylko fiatem seicento.Az mi go zal.Po godzinach pracy jezdzi sobie z
          kolegami jego pokroju po osiedlu.Piec dresow w seicento,no bass no fun,widok
          jest ..........Po prostu to trzeba zobaczyc i uslyszec:))
          • Gość: Koli Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.03.02, 17:25
            Może miał kontrolę ze skarbowego...
          • Gość: Darek Re: samochod dla lysego dresa spod bloku IP: 212.106.189.* 01.04.02, 10:31
            Dać mu cabrio aby łysina świeciła w słońcu a obok dupcia na czarno ufarbowana w
            czarnych okularach rozmawiajaca przez komórę o szarych komórkach z innym łysym
            ciulem w innym cabrio z inną czarną dziewoją u boku swego rozmawiającą
            z ........................itd.
            A tak osobno gdzie można kupić okulary słoneczne pokryte warstwą złota[to
            takie matowe z zewnątrz szkła bardzo ciemne w zal.od intensywności światła].

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka