Dodaj do ulubionych

Trasa Katowice -Suwałki

IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 30.07.04, 14:51
Czesc ,mam pytanko o najkrótszą droge na w/w odcinku.Czy pakować sie przez
Warszawę czy lepiej ją ominąć?A jezeli prze w-wę ,to jaki kierunek
trzymać ,zeby w niej nie pobładzić?Prosze o szybko odpowiedz ,dzisiaj w nocy
wyjezdzam.Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Z^2 Re: Trasa Katowice -Suwałki IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 30.07.04, 14:58
      Warszawa -> Ostrów M. -> łomża -> Augustów -> Suwałki (ok. 300 km)
      • Gość: Z^2 Re: Trasa Katowice -Suwałki IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 30.07.04, 14:59
        Zapomniałem z Warszawy trasą na Białystok
        • Gość: loze Re: Trasa Katowice -Suwałki IP: 193.111.166.* 30.07.04, 15:14
          radze omijac odcinek lomza-augustow, trwaja tam nieustajace roboty drogowe, ale
          jesli jedziesz noca to mozna zaryzykowac. Ja w kazdym razie omijalem to
          cholerstwo jadac prawie pod sam bialystok a pozniej oplotkami do augustowa.
          mozna tez walic do samego bialego, podobno jest obwodnica
    • dep Re: Trasa Katowice -Suwałki 30.07.04, 15:44
      No to tak...w Jankach w lewo do Warszawy caly czas prosto az to Hali Banacha
      (po prawej stronie to bedzie, po lewo bedzie taki pomnik z RZymskich cyferek),
      tutaj skrecasz w lewo i caly czas prosto do trasy AK.Trasa AK prosto pomykasz
      az do Marek wiaduktem gora w lewo (sa znaki) i tu masz prosto 180 kilosow do
      Bialegostoku (olej jazde przez Lomze bo droga waska pelno tirow i jest nazywana
      droga smierci).Tak wiec przed Bialymstokiem jest stacja PREEM na jej wysokosci
      skrecasz w lewo na obwodnice Bialego znowu caly czas prosto, bedzie wiadukt na
      ktory wiezdzasz gora a zaraz po nim skrzyzowanie na ktorym skrecasz w lewo na
      augustow (droga tranzytowa) w nocy i rano raczej pusta.Od augustowa Musisz
      radzic sobie sam bo nie wiem. Jeszcze raz odradzam objazd Lomza
      szerokiej drogi i pozdrawiam
      dep
      • Gość: Z^2 Re: Trasa Katowice -Suwałki IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 02.08.04, 07:45
        Trasę zaproponowaną ćwiczyłem 25 lipca a dwa tygodnie wcześniej (też polecano
        mi) przez Białystok. Wniosek jest jeden - by wyjść czasowo na swoje trasą przez
        Białystok trzeba trochę mocnej pędzić i dlatego wybrałem za drugim razem trasę
        przez Łomżę. Fakt, roboty nie ułatwiają jazdy, ale chwilowe zatrzymania
        powodują lekkie odprężenie (nie są to typowe korki w których trzeba co chwilę
        przesuwać się do przodu) są to światła.
        Zapewne kolega już jest w Suwałkach i moja riposta nie będzie uwzględniona,
        więc życzę mu miłego odpoczynku.
        Z^2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka