Dodaj do ulubionych

samochód dla pozera

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 19:52
Wpisujcie swoje propozycje. Ja mam kilka:

Skoda SuperB-(najlepiej powypadkowa) dla tych, którzy chcieliby mieć samochód
klasy Audi A6 a nie mają na niego pieniędzy

Seat (wszystkie modele)-dla tych któzy chcieliby mieć samochód sporetowy i
też nie mają na niego pieniędzy. Maja za to symulator samochodu sportowego.

Ford Mondeo (diesel)-samochód najczęściej "z kratką" kupiony za sozczędności
życia. Jako, że jest na firmę, ma silnik diesla. Wydaje im się, że mają nie
tylko najszybszego diesla w swojej klasie, ale, żaden samochód z silnikiem
benzynowym mu nie dorównuje.

BMW (wszystkie modele starsze niż 10lat)-młodzieńców w samochodach dla
podrywaczy po pięcdziesiatce ppoznajemy z daleka po halogenach włączonych w
nocy zamiast świateł mijania. W dzień zresztą też.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: samochód dla pozera IP: *.class146.petrotel.pl 06.08.04, 20:09
      Pouogólniałeś. Ford Mondeo nie tylko, żuczek (Avensis) np. też. Dodam jeszcze:

Zachodnie, przeważnie umyte auta z rejestracjami z czerwonym paskiem — bo tak i
      już.
    • Gość: verte Re: samochód dla pozera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 20:10
      No dobra a teraz przyznaj się czum ty pomykasz analityku.Kaman no nie wstydź
      się.
      • Gość: analityk Re: samochód dla pozera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:13
        Audi A3; 1,8T; 2001; kupiony w Polsce.
        Poprzednio tym samochodem jeździła moja mama.
        • Gość: mobile Re: samochód dla pozera IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 09.08.04, 00:16
          Twoja mama powinna wpierw wlać ci trochę oleju do głowy.
    • mac.card Re: samochód dla pozera 06.08.04, 20:17
      Myślę, że SuperB powypadkowej nie znajdzie tak łatwo. To dość nowy model, bez
      sensacji.
    • Gość: analityk właściwy Re: samochód dla pozera IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:12
      Byle co, byle kabriolecik.
      Świetnie widać tatuaż na ramieniu,podkoszulek,zmierzwiony zarost na gębie,
      no i oczywiście kitkę.
      I ten luz, ten luz panowie...
      • Gość: cuhacz Re: samochód dla pozera IP: 84.234.0.* 06.08.04, 22:42
        Najbardziej burackie auto jake widzialem to mazda 626 z rocznikow okolo 93
        wogole wszystkie mazdy są do dupy
        • Gość: Qwerty Re: samochód dla pozera IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 08.08.04, 23:23
          Założę się że twój sąsiad jezdzi mazdą .
    • Gość: obserwator Re: samochód dla pozera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:27
      > Wpisujcie swoje propozycje.

Ja proponuje jeszcze

Skoda Fabia Sedan-dla tych którzy chcieliby mieć limuzynę ale niestety nie mają
      na nią pieniędzy. Kierowcy tych krążowników szos często noszą kapelusze-swoim
      wygladem starają się naśladować wuja Sama albo przynajmniej cowboy'a z Texasu.

Skoda Fabia RS-dla tych, któzy chcieliby mieć samochód sportowy. Używany-odpada-
      za dużo pali a instalacja LPG to plama na honorze. Pozostaje więc wersja RS
      (=Rajdowa Szkoła???) któa w dodatku niewiele pali, wiec paliwo wystarcza do
      pierwszego.

Skoda Octavia 4x4 dla tych którzy chcieliby mieć samochód terenowy ale niestety
      nie mają na nie pieniędzy.
      • Gość: gość Re: samochód dla pozera IP: *.class146.petrotel.pl 07.08.04, 16:05
        A ja mam lepszą propozycję — jakakolwiek Skoda albo diesel (zwłaszcza z grupy
        VW). Normalnie buractwo do kwadratu.
        • Gość: ronek Re: samochód dla pozera IP: *.costam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:58
          Ja mam lepszy pomysl najwieksi samochodowi frajerzy... wy wszyscy ktorzy
          dajecie takie beznadziejne pomysły - dlugo sie nad tym wysilaliscie??
          • Gość: tj Re: samochód dla pozera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 09:37
            podstarzałe ople i vw z dużymi chromowanymi wydechami i ciemnymi szybkami a
            jeśli do tego dodamy rejestrację np WND to już dno
      • Gość: tester Re: samochód dla pozera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 10:35
        > Skoda Fabia Sedan
        > Skoda Fabia RS-dla tych

Warto dodać, że ten model upodobali sobie przedstawiciele mniejszości
        seksualnych...
    • Gość: tester Re: samochód dla pozera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 10:34
      > Seat (wszystkie modele)-dla tych któzy chcieliby mieć samochód sporetowy i
      > też nie mają na niego pieniędzy. Maja za to symulator samochodu sportowego.

A zwłaszcza Toledo-jego kierowcy myślą, że to usportowiona wersja Passata;)))
    • Gość: josif Re: samochód dla pozera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 10:46
      Boxster dla wszystkich, kt?rych nie staç na 911
      Forester jako namiastka Outbacka
    • Gość: nado Re: samochód dla pozera IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 08.08.04, 11:26
      bezwzglednie wszyscy skodziarze ktorzy mysle ze sobie folsky za 70 % ceny
      kupili, w szczegolnosci posiadacze rodzinnych buhahaha fabii- skonczone buraki,
      pedne stado baranow ktore kupuje bo inni kupili wiec to dobry woz byc musi
      • Gość: luk Re: samochód dla pozera IP: 84.234.0.* 08.08.04, 20:56
        Co wy wszyscy macie do tej skody? Zazdrościcie czechą ze mają jakieś auto a my
        tylko poloneza? odwalcie sie od skody!!!!!!!!!!
        • Gość: świadek Re: samochód dla pozera IP: 83.168.104.* 08.08.04, 23:41
          a zarób szczawiu i kup za swoje auto a nie" mamusia mi podarowała "i wtedy sie
          mądrz ,pewno jeszce na paliwo mamusia daje i kieszonkowe zapewne ,każdy jeżdzi
          samochodem na jakie go stać i g....wam do dego
          • Gość: luk do swiadek IP: 84.234.0.* 09.08.04, 21:52
            ty pewnie zapieprzasz maluchem i tylko zaciskasz zęby gdy mijam cie swoją
            octavią debilu
            • Gość: świadek Re: do szczawia luka IP: 83.168.104.* 10.08.04, 19:56
              chciałbyś mieć to co ja szczawiu , a od octavi pewno mamusia kluczyki od
              czasu do czasu zabiera .
    • bonsoir Re: samochód dla pozera 09.08.04, 17:53
      Jak dla mnie - Mercedes S, BMW 7 albo Audi A8 (ewentualnie inny z tej
      kategorii) kupiony jako używany, z pierwszej ręki, 2-5 letni. To są świetne
      samochody, ale są też deklaracją statusu majątkowego właściciela. I albo kogoś
      stać na nowego S500, albo na E200. A jak kogoś stać na E200 a kupuje używanego
      S500 udaje kogoś, kim nie jest, czyli jest pozerem.
      • Gość: pfan Re: samochód dla pozera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 00:47
        jedyna rozdadna odpowiedz :) podpisuje sie pod nia :)

pozdrawiam
    • Gość: 130rapid Re: samochód dla pozera IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 22:08
      Każdy wóz, którego utrzymanie w doskonałym stanie przekracza możliwości
      finansowe właściciela.
      • szymcior3 Re: samochód dla pozera 09.08.04, 22:38
        Wszystkie auta z najbiedniejszym wyposażeniem, dla niego ważne by tylko z
        zewnątrz wyglądało...
        • Gość: A Re: samochód dla pozera IP: *.lech.kso.pl 11.08.04, 00:23
          Kompleksy wasze wychodzą wam jak słoma z butów, buce!!! Samochod dla pozera. Ja
          pierdolę co za wątek...!!! A chuj was obchodzi czym kto jeździ! Byle jeździł z
          głową i bezpiecznie. A ja jeżdżę ikarusem. Takim czerwonym, gdzie kasuje się
          bilety za przejazd. Mogę wywalić, łokieć, zarost na gębie i kitę, w piętnastu
          miejscach, na całej długości mojej fury. I co jestem pozerem??? Na pewno, dla
          wielu z was ćwoki. Pieprzcie się w samotności!!!
          • szymcior3 Re: samochód dla pozera 11.08.04, 01:34
            Chłopie, czy ktoś Cię zmusza do wtrącania się w każdy temat ??? Każdy jeździ
            czym chce i pisze co chce, nie podoba się, nie zaglądaj tu - proste
            • Gość: popierator A na prezydenta IP: 84.234.0.* 11.08.04, 16:39
              kto tak msonczy nieh sie wpisóje
    • Gość: andrij Re: samochód dla pozera IP: 84.234.0.* 11.08.04, 21:39
      A ja nawet nie wiem kto to pozer :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka