Gość: Michal IP: *.telia.com 28.03.02, 10:36 Skladam wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze zyczenia z okazji SWiat Wielkanocnych.Pzdr.Michal P.S No za pare godzin,juz koniec charowy.Do zobaczenia i uslyszenia z robolca we wtorek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mikolaj Re: Zyczenia Swiateczne IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 28.03.02, 10:44 Dzięki wielkie i nawzajem. Wesołego jajeczka. Pozdrawiam Mikołaj Link Zgłoś
Gość: Adam W. Re: Zyczenia Swiateczne IP: *.astercity.net / 10.128.137.* 28.03.02, 11:42 Dziekuję i Wam także życzę spokojnych , dających oddech i zadowolenie Świąt. I nie zapominajmy co świętujemy. PZDR. Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Zyczenia Swiateczne IP: *.astercity.net / 10.133.132.* 28.03.02, 11:59 Gość portalu: Michal napisał(a): > Skladam wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze zyczenia z okazji SWiat > Wielkanocnych.Pzdr.Michal > P.S No za pare godzin,juz koniec charowy.Do zobaczenia i uslyszenia z robolca > we wtorek. Miło czytać takie posty mimo, że nie jestem "rasowym forumowiczem" dołączam sie do życzeń- więcej luzu forumowicze. P.S. Ja juz odpoczywam od roboty Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Zyczenia Swiateczne IP: 172.18.118.* 28.03.02, 13:04 Pozdrawiam wszystkich i zycze wesolego kurczaczka. P.S. Ja nie mam ani jednego dnia wolnego (tylko weekend). Link Zgłoś
Gość: zs Re: Zyczenia Swiateczne IP: 212.160.128.* 28.03.02, 14:25 Przyłączam się do życzeń wszystkiego najlepszego dla rozsądnych i poważnych forumowiczów. PS.Dla STANLEYA!!!.Aby Twój stan uległ szybkiej poprawie.Serdecznie tego Tobie życzę. Link Zgłoś
reya Re: Zyczenia Swiateczne 28.03.02, 14:31 .................... i śmigusa-dyngusa jak ze strażackiej pompy!!! PS. A stanleyem już nie należy się przejmować. Jego stan jest taki, że teraz może tylko lać! Stan! Lej! Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zyczenia Swiateczne IP: 192.168.30.* 28.03.02, 15:04 Gość portalu: Michal napisał(a): > Skladam wszystkim forumowiczom najserdeczniejsze zyczenia z okazji SWiat > Wielkanocnych.Pzdr.Michal > P.S No za pare godzin,juz koniec charowy.Do zobaczenia i uslyszenia z robolca > we wtorek. Dołączam się do życzeń - Oby nam się wiodło jak najlepiej - czego wszystkim, naprawdę wszystkim życzę (sobie też). Znam też takich, którzy mają wolny jeszcze wtorek (to niestety nie ja). Link Zgłoś
lolek5 Re: Zyczenia Swiateczne 28.03.02, 15:14 Kolorowych pisanek, czekoladowych mazurków i mokrych podkoszulków :))) Pozdrawiam Swiatecznie Link Zgłoś
kropka. Re: Dziękuję, nawzajem :)) (n/t) 28.03.02, 20:02 Wszystkiego dobrego życzę wszystkim kropka. (ubabrana po łokcie w przyszłym pasztecie - pyyyyyyyysznym) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dziękuję, nawzajem :)) (n/t) IP: 172.18.118.* 28.03.02, 20:02 Czy pasztet z krolika? Czy dodalas watrobki? Link Zgłoś
kropka. Re: Dziękuję, nawzajem :)) (n/t) 28.03.02, 20:21 No masz! Bez wątróbki nie ma pasztetu. A pasztet z 5 różnych mięs. Królika też. I z rodzynkami, ale te dopiero na końcu dodam. Narazie się kręci, dlatego taka upieprzona jestem :( Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Zyczenia Swiateczne IP: *.subnet-52.med.umich.edu 28.03.02, 21:02 Wszystkiego Najlepszego! Milych swiat i bezpiecznych drog. Marcel Link Zgłoś
Gość: sand Re: Zyczenia Swiateczne IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 22:20 Wszystkiego Dobrego!!!! MOkrego jajeczka!!!! PZDR sand Link Zgłoś