Dodaj do ulubionych

System monitorowania gps + sonda paliwa

14.05.14, 10:09
Witam,
czy posiadacie swoją flotę i macie problem z odpowiednią kontrolą zużycia paliwa oraz pracy swoich kierowców?
Jeśli tak, to myślę, że zainteresuje Was oferta: moja-nawigacja.com.pl/, która pozwala na koordynację działań związanych z systemem monitorowania pojazdów.
Zapraszam i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • alosjanus Re: System monitorowania gps + sonda paliwa 15.05.14, 10:16
      Ja korzystam z gotoarena.pl/ i też jest spoko.
      Pozdrawiam
      • kristrabon Re: System monitorowania gps + sonda paliwa 02.07.14, 08:39
        Ok, Wasze strony są ciekawe. Jednakże czy pozwalają one na rejestrację czasu pracy oraz systemy monitorowania pojazdów? Tutaj można więcej o tym poczytać: arch-wroc.pl/.
    • patrynguzi Re: System monitorowania gps + sonda paliwa 15.04.15, 16:11
      Jeśli chodzi o system monitoringu gps wsparty sondą paliwa, to bez wątpienia mogę polecić system CarFox od kontrolapaliwa.pl. Istnieją na rynku już od 1996 roku. W swoim portfolio mają bardzo duże i znane firmy. Dodatkowo posiadają patent na sondę paliwa co czyni ich bezkonkurencyjnymi w branży.
    • szymonbelak Re: System monitorowania gps + sonda paliwa 16.04.15, 11:14
      Jeśli chodzi o monitoring, lokalizację gps, a także stałą kontrolę nad pomiarem zużycia paliwa, to chyba najlepiej będzie jak wybierz system od http://www.gpsguardian.pl/. To znana marka na rynku, z której skorzystało już setki firm oraz tysiące indywidualnych użytkowników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka