Dodaj do ulubionych

Corolla jest super!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:54
Kupilem i jestem zadowolony. Nigdy więcej opli oraz renówek. Polecam
japończyka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Poll Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:41
      Pożyjemy-zobaczymy.
      • Gość: TakMaByc Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:54
        Gość portalu: Poll napisał(a):

> Pożyjemy-zobaczymy.

30 mln juz to przezylo
        • Gość: Poll Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 00:39
          A skąd wiesz że przeżyło? 30 mln uległo tak jak ja reklamie.
          • Gość: -_- Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 24.08.04, 00:42
            starego garbusa i golfa tez sprzedali duzo milionow
            i tez sa super
    • lennon1 Re: Corolla jest super!!!!!! 24.08.04, 01:26
      Ja już się nie zachwycam:
      7 tys. - przekładnia kierownicza(wymiana)
      15 tys. - przekładnia kierownicza(wymiana), wymiana tapicerki fotela kierowcy
      52 tys. - wypada 4 bieg, zaczyna stukać coś w przednim zawieszeniu, drży
      lusterko wewnętrzne, luźny fotel pasażera.
      MAM JEJ JUŻ DOSYĆ
      • lennon1 Re: Corolla jest super!!!!!! 24.08.04, 14:09
        dorzucę jszcze:
        po roku odkleiła się boczna szyba i przy 51 tys zablokował się klocek hamulcowy.
        KONIEC MITU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zgryzliwy Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 01:13
          lennon1 napisał:

> KONIEC MITU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to znaczy ,ze mala awaryjnosc Corolli to byl zawsze mit ,tylko Ty ( nie wiadomo
          czemu )o tym nie wiedziales ????
    • konrad.boryczko Re: Corolla jest super!!!!!! 24.08.04, 14:31
      1. Czym wczesniej jezdziles?
      2. Kupiles nowe czy uzywane i jak stare bylo to poprzednie?
      3. Ile milionow km juz pokonales tym nowym cudem?
      4. Jak czesto generalizujesz? :))
      5. Z czego (tak konkretnie) jestes zadowolony?
      Pzdr.
    • Gość: konrad Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 14:39
      I czym sie tak podniecasz jedyna fajna rzecz to silnik jesli to 1.6
    • Gość: mac1 Re: Corolla jest super!!!!!! łeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.katowice.pl 24.08.04, 14:43
      Tandeta za duże pieniądze. Pzdr.
      • szymcior3 Re: Corolla jest super!!!!!! łeeeeeeeeeeeeeeeeee 24.08.04, 17:49
        Hmmm... jestem w takim razie ciekaw co jest lepsze i czy istnieje na świecie
        jakieś auto, które w ogóle się nie psuje ???
        • Gość: Witek Re: Corolla jest super!!!!!! łeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:53
          Gratuluję zakupu! Powyższe wypowiedzi świadczą o niskiej wiedzy na temat
          japońskich aut, pokazują głupotę i nieznajomość tematu. Owszem, corolla może
          się psuć, niemniej awaryjnośc tego auta jest najniższa i wciąż zajmuje wysoki
          wskaźnik - czego nie można powiedzieć o innych markach.
        • habudzik Re: Corolla jest super!!!!!! łeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.08.04, 01:24
          szymcior3 napisał:

> Hmmm... jestem w takim razie ciekaw co jest lepsze i czy istnieje na świecie
          > jakieś auto, które w ogóle się nie psuje ???

Nie ma nic lepszego i nic gorszego. Wszystkie samochody psują sie bez względu
          na marke. Japonczycy nie wymyślili tutaj prochu, aczkolwiek za swoją legende
          każą sobie płacić frycowe.

Poll
          • Gość: zgryzliwy Re: Corolla jest super!!!!!! łeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 01:40
            habudzik napisał:

> Nie ma nic lepszego i nic gorszego. Wszystkie samochody psują sie bez względu
            > na marke.

Tylko ,ze przy takiej ilosci produkowanych samochodow mozna jednak latwo ocenic
            ktore psuja sie mniej a ktore wiecej.

> Japonczycy nie wymyślili tutaj prochu, aczkolwiek za swoją legende
            > każą sobie płacić frycowe.

Skoro tak latwo stworzyc legede - na oczach wszystkich - to wymysl cos w tym
            stylu i tez kaz sobie slono placic.
            Do dziela , kasa czeka.
            • habudzik Re: Corolla jest super!!!!!! łeeeeeeeeeeeeeeeeee 25.08.04, 11:22
              Gość portalu: zgryzliwy napisał(a):

>
              > Tylko ,ze przy takiej ilosci produkowanych samochodow mozna jednak latwo
              ocenic
              >
              > ktore psuja sie mniej a ktore wiecej.

Można, można ocenić ale nie łatwo bo kto zrobi to objektywnie?

Poll
    • Gość: Stefan Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 01:47
      Z czego jesteś aż tak bardzo zadowolony? W Corolli nie ma nic ładnego, jak
      Skoda dla dziadków. Jak dopiero kupiłeś to skąd możesz wiedziedź że jest lepsza
      od innych? Chyba jesteś pracownikiem salonu. Przestały się sprzedawać i szukasz
      nowych jeleni?
    • Gość: RF Re: Corolla jest super!!!!!! IP: 57.66.193.* 25.08.04, 10:47
      Miałem już wiele aut i każdy nowszy był coraz bardziej super.
      Jak przesiadłem się z Malucha do Samary stwierdziłem nigdy więcej maluchów,
      potem na zachodnie auto i stwierdziłem że za tą cenę to ta Samara była naprawdę
      super. tak czy inaczej zachodnie jeździ trochę lepiej potem nowsze itd.
      Więc jak się przesiądziesz np do Avensis to powiesz nigdy więcej Corolli,
      tak to już jest lepsze wrogiem gorszego, nie przejmuj się przejdzie Ci.
      • Gość: kortatu Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 11:04
        ot dokladnie tak jest , kazdy nowszy jest lepszy. Choc ja najmilej (w zakresie
        bezawaryjnosci) wspominam poloneza i malucha (oba auta mialem od nowosci).
        Obeny samochod mam zbyt krotko zeby sie wypowiadac, poczekamy zobaczymy.
        • Gość: Mati Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:42
          Mam rozeznanie, bo to moja trzecia corolla - od nowości i wiem co piszę. Do
          pracy jeździlem służbowym oplem- tandeta a teraz renault megan - źle się
          prowadzi. Stąd moja "miłość" do corolli. Polecam. Oczywiście to moja
          subiektywna ocena i opinia. Jeśli jednak jest ktoś kto chce korzystać z
          doświadczeń innych - poleam corolę właśnie.
          • Gość: Poll Re: Corolla jest super!!!!!! IP: 195.245.213.* 25.08.04, 19:59
            Stare Corollki były O.K. ale te nowe to rozpacz w biały dzień
          • wiktor_l Re: Corolla jest super!!!!!! 25.08.04, 21:30
            No i mamy wyjaśnienie (przypominam też wątek o rankingach np adac - tam też
            służbowe niemieckie) - czyli jako auta służbowego używasz opla albo renault, a
            od stania w garażu i dbania jest toyota?

No, na pewno jest wtedy kolosalna ich różnica, hahha

Wiktor

Gość portalu: Mati napisał(a):

> Mam rozeznanie, bo to moja trzecia corolla - od nowości i wiem co piszę. Do
            > pracy jeździlem służbowym oplem- tandeta a teraz renault megan - źle się
            > prowadzi. Stąd moja "miłość" do corolli. Polecam. Oczywiście to moja
            > subiektywna ocena i opinia. Jeśli jednak jest ktoś kto chce korzystać z
            > doświadczeń innych - poleam corolę właśnie.
    • Gość: Lolek Re: Corolla jest super!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:47
      Potwierdzam. Jeżdzę już tzreci rok i jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka