IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:19
Jeszcze tylko 3 dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: serwisant Re: odchodzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:21
      Od zmyslow?
    • Gość: poszukiwacz prawdy Re: odchodzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:07
      serwisant, ze klientela serwisu skody to mongoły to juz od ciebie wiemy a
      powiedz jeszcze jak to jestz pracownikami salonu, bo dla mnie to sa wymarzeni
      sprzedawcy amłeja lub innego zeptera.ewentualnie noże mogliby opychac
      • Gość: serwisant Re: odchodzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 12:30
        Oni strasznie żałują że nie mogą pójść ze mną.
      • Gość: serwisant Re: odchodzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 15:49
        Pracownicy dzialu sprzedazy to zwykle niedouczone bubki po zaocznych w Pultusku.
        Jest tez jedna panienka, ktora skonczyla bibliotekoznawstwo. Natomiast kredytami
        zajmuje sie gostek, ktory ukonczyl Politechnike Radomska.
        Ale chyba nie jest zle. Ich wyksztalcenie i tak jest lepsze niz wiekszosci
        klientow salonu.

• Gość: JK Re: odchodzę IP: *.acn.pl 28.08.04, 19:03
          Napisz coś, proszę, o swoim wykształceniu. I podaj namiary serwisu Opla,
          którego taki zaszczyt niezmierny spotkał, że będziesz dla niego pracował - teść
          ma mojego starego Opla, więc powiem mu gdzie jest rewelacyjny, fachowy,
          wykształcony serwis, w którym to może sobie nawet uciąć pogawędkę na tematy
          intelektualne (jak człowiek wykształcony i obyty z człowiekiem wykształconym i
          obytym). Z góry dziękuję.
          • Gość: serwisant Re: odchodzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 16:02
            Mam na pewno wyższe niż ty,a ze starymi ramolami nie gadam.
            • Gość: JK Re: odchodzę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.04, 22:35
              Gość portalu: serwisant napisał(a):
              > Mam na pewno wyższe niż ty,a ze starymi ramolami nie gadam.

1. Co do twojego (i mojego?) wykształcenia - jakoś nie bardzo mi się chce
              wierzyć, że jesteś co najmniej profesorem.
              2. Sam kiedyś będziesz starym ramolem. Albo już jesteś.
              3. Szkoda, że ci, co cię przyjęli do Opla nie czytają twoich postów - podejście
              do klienta wprost wymarzone. A może im podesłać namiary? Tak puścić na firmową
              stronę Opla (chyba jest coś takiego?). Na pewno bedą zadowoleni z tak oddanego
              firmie (i klientom) kierownika z tytułem profesora (w jakiej dziedzinie?)
            • Gość: JK Re: odchodzę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.08.04, 22:43
              Na stronie Opla w działce o serwisach znalazłam takie motto:

Każdego klienta firmy Opel traktujemy tak, jakby był naszym jedynym klientem.
              Tak więc na całym świecie oferujemy jednakowo wysokie standardy obsługi.

Jak to się ma do tego, że ze starymi ramolami nie gadasz? Taki standard
              zachowania wyniosłeś z domu? Oj, biedni będą ci klienci serwisu Opla, którzy
              trafią w takie ręce. Bardzo dobrze, że zmieniłeś pracę.
    • letec Re:ahooooj 31.08.04, 08:37
    • Gość: Braził Re: odchodzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:46
      Uffff.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka