Dodaj do ulubionych

Mitsubishi Lancer Evo VIII

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:54
witam
lanser jest bardzo dobrym samochodem
i ciesze ze on jest tu..............
odpisz
Obserwuj wątek
    • Gość: Maly Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:25
      to jest auto mojego zycia mam nadieje ze za 5 lat ztanieje ??
      • Gość: mobile Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 04.09.04, 14:53
        Terz bym kurde takie chciał.
    • Gość: Lord Klucznik Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:23
      Lancer to zaczadzisty wuzek. Jak zdobede many to se go kupię bo jast
      fantastyczny. Poprostu wuz dla mocnych facetów.
      • Gość: PiotrK Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.83.74.232.232-74-phi.cavtel.net 27.09.04, 13:55
        sadzac po bledach org to nie auto dla facetow
        tylko dla dzieci, ktore podstawowki nie ukonczyly
        • Gość: żuwik Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:06
          Piotrze aż wstyd się przyznać, że nam też się podoba, nie? :) Mosze powiniśmy
          sie ópodopnić??? :)
    • Gość: GINGER Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:42
      SIEMA. Zawsze kochałem lancer'y, ale VIII to totalny odjazd. Znam dużo osób
      która ma taką opinię jak ja.
      • Gość: dziadzia Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:50
        A ile znasz osób które mają lancera VIII ?
    • Gość: Brokacik Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: 213.76.213.* 07.12.04, 17:29
      Kolejna evolucja lancera VIII zrobiła na mnie pioronujące wrazenie jednak
      bardzo sie zdziwiłem ze lancer przytył z lekka do swojego poprzednika
      Jest najlepszy samochod jaki jest wszystkie inne ma pod sobą :-)
      pozdro wszystkim:-)
      • Gość: zbyszek Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.238.94.69.adsl.inetia.pl 27.12.04, 18:15
        jeżdziłem Lancerem turystycznym (wersja amerykańska -rocznik 192)jest
        cudowny.Teraz wożę się carismą -1998.To inne auto.TwardeŻonka nie chce mi
        wybaczyć zamiany.Jeśli tylko będę mógł - zamienię ją na LANCERAOzywiście
        nowszej generacji.zbyszek.Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: *.c155.petrotel.pl 27.12.04, 22:32
          Widziałem jak Lancer Evo ruszał ze skrzyżowania. Po prostu bzióóóm…
    • Gość: ALIEN Re: Mitsubishi Lancer Evo VIII IP: 212.122.214.* 09.02.05, 16:33
      Wielkie bzdury napisano w tej recenzji niezgadzam się z co drugim słowem . Evo
      można dostac z ponad 400 konnym silnikiem i jest szybsze od niejednego
      wyscigowego auta kiedyś robiono porównanie z DIABLO i EVO 8 wygrało słabsze
      wersje są z 320 konnym silnikiem i mają duże szybsze przyspieszenie niż opisano
      w recenzji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka