Dodaj do ulubionych

perelka po polsku..

19.10.14, 14:41
niewidomi niewidomym zgotowali ten los...na 4tym zdjeciu widac jak na dloni, ze perelka jest po prostu zlamana na amen.. Jak bardzo trzeba byc niewidomym zeby pisac kocopaly o "perelkach", zyskiwaniu na wartosci skoro nawet przy duzej wadzie wzroku widac, ze perelka nadaje sie tylko na zlom???
otomoto.pl/mercedes-benz-220-w115-220d-prawdziwy-klasyk-C33522035.html
Obserwuj wątek
    • qqbek Może taką "dwuczęściową" perełkę... 19.10.14, 16:08
      ...już kupił i uważa, że tak ma być?
    • do.ki zabaw się w edukację 19.10.14, 19:07
      i napisz dlaczego

> Jak bardzo trzeba byc niewidomym zeby
      > pisac kocopaly o "perelkach", zyskiwaniu na wartosci skoro nawet przy duzej w
      > adzie wzroku widac, ze perelka nadaje sie tylko na zlom???

Pod przednim zderzakiem te dwa elementy nie bardzo do siebie pasują. Uchwyt schowka po stronie kierowcy wisi smętnie.

Widocznie jestem kompletnie ślepy, bo więcej dyskwalifikujących rzeczy nie znalazłem. Powiedz mi, proszę.
      • waga170 Re: zabaw się w edukację 19.10.14, 21:44
        Listwa boczna powinna leciec po prostej przez cala dlugosc samochodu. Tu listwa za tylnymi drzwiami opada tak ze "dupa" samochodu jest o piec centymetrow za nisko.
        • wsk175 Re: zabaw się w edukację 19.10.14, 23:53
          290 tys km przez 40 lat czyli 7250km rocznie dieslem.
          Wiara czyni cuda.
          • waga170 Re: zabaw się w edukację 20.10.14, 01:02
            Mialem takiego w latach 70-tych. Na centralnej konsoli bylo mnostwo galek i pokretel a w nocy to sie swiecilo jak choinka. Pokazany tu egzemplarz ma wszystko usuniete!
        • fuiio Re: zabaw się w edukację 20.10.14, 00:55
          Dokladnie tak. Mercedesy /8 czyli 114 i 115 oraz w123 maja ta ceche ,ze na skutek posunietej korozji, niesprawnego zawieszenia , jazdy po dziurach oraz przeciazania kufra po prostu sie lamia. Widac to po linii bocznej - prostowanie przelamanych egzemplarzy to raczej skomplikowana sprawa i bezsensowna.
          • do.ki Re: zabaw się w edukację 20.10.14, 06:43
            OK, dziękuję. Dopuszczam możliwość, że ta opadająca listwa to błąd perspektywy, a nie rzeczywiste załamanie linii, ale przy oględzinach na żywo to by wyszło.
    • 4slash Re: perelka po polsku.. 20.10.14, 08:43
      Stan wizualny jest średni ale to auto jest w cenie skórzanej tapicerki.
      • qqbek Re: perelka po polsku.. 20.10.14, 09:05
        4slash napisał:

> Stan wizualny jest średni ale to auto jest w cenie skórzanej tapicerki.

Co z tego, jak złamane?
        Ktoś już to napisał tutaj - w wypadku w114, 115 i 123 przełamanie się nadwozia na pół to typowa "kontuzja", kończąca żywot auta.
        • 4slash Re: perelka po polsku.. 20.10.14, 10:43
          Trzeba być nie lada fachowcem, żeby oceniać ze zdjęcia.
          Może to auto po stłuczce nie zostało prawidłowo naciągnięte, a ogólnie buda jest ok ?
          Widziałem gorsze egzemplarze W115 w latach 80-tych i niektóre do dzisiaj jeżdżą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka