Dodaj do ulubionych

Toyota Corolla?

IP: *.media4.pl 06.09.04, 21:11
Chcielibyśmy z żoną kupićauto ma narodzić nam się potomek i musi to być
większe auto, np. Toyota Cotolla, Astra clasic combi, Peugeot 306 itd.
O corolli tej okrągłej słyszałem że silniki 1.4 są super, ale ja chciałbym
diesla, czy ktoś coś na ten temat wie?
Z góry dziękuję za opinnie.
Obserwuj wątek
    • proceaupe Re: Toyota Corolla? 07.09.04, 02:48
      Owszem, Corolla z dieslem wystepuje, ale jest to oferta jakich wiele czyli
      ponad 80 tys., a silnik niczym szczegolnym sie nie wyroznia na tle innych
      diesli tej klasy.
      IMO, jesli kupowac teraz diesla rozmiarow Corolli to najlepiej Focusa 1.8 TDCi,
      ktory trzyma sie na niskim pulapie cenowym ze wzgledu na wchodzacy w przyszlym
      roku nowy model.
      Ponizej 70 tys. masz sprawdzone, wciaz nowoczesne auto + atrakcyjne pakiety
      wyposazeniowe.
      • Gość: Oli Re: Toyota Corolla? IP: *.media4.pl 07.09.04, 08:35
        Nie jest mnie stać na nowe auto, myślę tylko o używanym, zainteresowałem
        siętoyotą, alatego że jest w miarę trwała. Bardzo podobają mi się teokrągłe
        (poprzednie wersje). Chciałbym diesla i dlatego pytam. Mogę przeznacyzć max. do
        25tys, dlatego pytam jak się sprawuje i czy warto kupować to auto.
        • Gość: MAGIC Re: Toyota Corolla? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 21:09
          TOYOTE COROLLE BEDZIE PROBLEM KUPIĆ W DISLU ZA 25TYS
          • Gość: Piotr Re: Toyota Corolla? IP: *.c.net.pl 12.09.04, 22:22
            Corolli z silnikiem dizla na naszym rynku wtórnym jest niewiele (w ogóle na
            polskich drogach jest ich względnie mało), a bezwypadkowych, z pełną
            dokumentacją, niezajechanych, z nieprzekręconym licznikiem przebiegu, z
            polskiego salonu jak na lekarstwo, więc masz małe szanse kupić kilkuletnią
            corollę z takim silnikiem w dobrym stanie do 25 tyś. zł.. Uważaj, abyś nie
            kupił egzemplarza powypadkowego lub z poważną wadą techniczną albo prawną.
            Łatwiej będzie ci kupić model z benzynowym silnikiem 1,4, bo to w PL
            najpopularniejszy silnik w corolli. Przed zakupem radzę odżałować trochę
            pieniędzy i sprawdzić stan techniczny samochodu w autoryzowanym serwisie, żeby
            poźniej nie narazić się na duże koszty napraw i spory stres.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka