hukers 22.01.16, 21:14 Jakby ktoś nie wiedział, jak wygląda auto kosmetycznie uszkodzone, to tu link: allegro.pl/show_item.php?item=5940589016#0382b9fd34 Auto po wyszykowaniu wyniesie 2/3 ceny samochodu sprzed dwóch miesięcy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 22.01.16, 21:23 buhaha "koszt naprawy 8-10 tys) :D - gość chyba nie wie, że na szrotach jeszcze nie ma nowych Superbów, zwłaszcza z ksenonami Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 22.01.16, 22:37 Biksenon to 2-3 tysiące... i to najdroższe co tu jest do wymiany. Atrapa, maska, zderzak, nadkole, błotnik. Drobne plastiki. Może nie 10, ale w 12-13 się na pewno zamknie (na fabrycznie nowych częściach). Brandzlujecie się, a nie ma czym - facet odkręcił błotnik, żeby pokazać że pod spodem nic nie jest uszkodzone, a wy drzecie szaty... choć to serio właściwie kosmetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 08:22 Dokladnie. Takie uszkodzenia to nic. Nie wiem jak kwotowo, ale po wymianie tego czego brakuje na zdjeciach auto bedzie jak nowe. Wolabym taki cos, nie lekko przerysowane, klepane, szpachlowane i po roku gnijace. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 08:55 Hmm, nurtuje mnie pytanie dlaczego gosc sprzedaje to auto w tym stanie. Zapewne bylo ubezpieczone. Stawiam na wycenę naprawy przez rzeczoznawcę na jakieś 35tys. i wziecie gotowki do reki. Inaczej sie to nie dodaje Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 10:31 a może kupił taniej, po znajomości, ze zniżkami pracowniczymi, a może stwierdził, że za mało mocy i bardziej mu się opłaci przydzwonić w płot, wziąć odszkodowanie, a może... a może... kto bogatemu zabroni... a może wałek ;] ps: a czy w ubezpieczeniach ac nie jest czasem tak, że jak się szkodę zrobi na swojej posesji (w miejscu rejestracji auta) to ubezpieczenie nie obowiązuje? to tak btw, bo w danym wypadku nic nie wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 10:40 Roznie bywa. Może wlasnie od ubezpieczalni albo ASO kupil jasne, ze na tym zarabia. i Tak jak pisałem, nie wiem jak z wycena naprawy i cena auta... ale same uszkodzenia sa jak najbardziej OK i po naprawie będzie fajne auto. To osobna kwestia od cen. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 10:59 skoda superb fajne auto - oksymoron :D Odpowiedz Link Zgłoś
kura_wuja Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 14:11 No chyba wlasnie wie i dlatego taka okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 00:29 W żargonie handlarzy z pewnego portalu ;) "auto bezwypadkowe" to takie, gdzie nie było żadnych trupów ! A " doinwestowane" oznacza - wymieniony filtr powietrza. Po siedmiu latach ... Więc nie ma się czemu dziwić ??? Paranoja ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Auto kosmetycznie uszkodzone 23.01.16, 10:40 Czepiasz się. Uczciwie pokazał co jest nie tak. Nie ukrywa, nie kręci. Jeśli ktoś będzie chciał pojedzie, obejrzy, skalkuluje koszt naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś