Dodaj do ulubionych

Samochód jak na foto

29.08.16, 17:07
Na szczęście zarejestrowany i ubezpieczony..UFFFF

olx.pl/oferta/vw-touran-1-9-tdi-CID5-IDgKhvw.html#93419feccd
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 17:19
      I piekny odcien lakieru "matt".
    • loyezoo Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 17:25
      Bardzo dobrze zrobione ogłoszenie.Ja widziałem takie,że "samochód jak na foto", a foto zrobione w jakiejś ciemnej d..pie,z włączonymi światłami,a czasami i bez,więc na zdjęciu kompletnie nie było nic widać.Ostatnio to wszystko,przebiło ogłoszenie,gdzie pan wstawił zdjęcia auta,które zrobił telefonem,a wstawione zdjęcia były zrobione aparatem,fotografującym ten telefon z wyświetlonym zdjęciem (nie wiem,czy ktoś zrozumie o co mi chodziło:P)
    • klemens1 Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 17:45
      Czy od osoby niepalącej?
    • thea19 Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 19:05
      przeciez to dla papierow jest sprzedawane, nie wiem z czego sie cieszycie
      • qqbek Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 19:27
        thea19 napisała:

> przeciez to dla papierow jest sprzedawane, nie wiem z czego sie cieszycie

Błąd - dla papierów i tabliczek znamionowych. Bez tabliczek znamionowych papiery nie są nic warte. Policja powinna przeglądać portale ogłoszeniowe i śledzić losy takich "aut". Rzecz jasna sprzedawcy nic nie można zrobić, bo wolno mu wrak sprzedać za ile mu się tylko uda... ale można, na podstawie numeru telefonu dojść kto zacz i komu samochód sprzedał... a to już nasunęłoby o wiele ciekawsze wnioski dochodzeniówce.
        • loyezoo Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 20:52
          Żaden błąd.Tabliczka znamionowa to koszt paru złotych i wlepiają ci zastępczą na stacji diagnostycznej.Przerabiałem to na aucie,które miało uszkodzony przedni pas.Żadnych problemów.
          • tbernard Re: Samochód jak na foto 30.08.16, 08:45
            Na pewno przerabiałeś to na stacji diagnostycznej z pojazdem w porównywalnym stanie? A jaki w takim razie wynik badań?
            • nazimno Re: Samochód jak na foto 30.08.16, 09:54
              Stan rdzy jest 1A czyli pierwszorzedny.
            • qqbek Re: Samochód jak na foto 30.08.16, 10:00
              To po pierwsze.
              Po drugie zauważ, że numer VIN wytłoczony jest nie tylko na tabliczce znamionowej :)
              W E36, z tego co mi wiadomo, miałem go w przynajmniej 6 miejscach... w E53 pewnie jest podobnie.
    • galtomone Re: Samochód jak na foto 29.08.16, 19:08
      Ciekawe ile wyjdzie rata leasingowa no I czy to nadal duzo pali bo sie juz chyba nie
    • tbernard Re: Samochód jak na foto 30.08.16, 08:38
      Widać, że Niemiec mocno łzami się zalewał jak sprzedawał.
    • jestklawo Re: Samochód jak na foto 30.08.16, 09:00
      niektórym to sie powodzi. Bez radia nie widzę powodzenia w sprzedaży, chyba że kupi ktoś zalany
      • nazimno Re: Samochód jak na foto 30.08.16, 09:55
        Z DVD oczywiscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka