Gość: mial IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 15:51 stereotypy opinie i wszystko co wam na sumieniu odnosnie tej marki lezy POMIJAM CENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krzysiek Re: Porshe IP: *.*.*.* 25.08.01, 16:35 Mi sie kojarzy jako samochod poza zasiegiem, dla ludzi, ktorzy rzygaja kasa i chca czegos sprobowac. Osobiscie nie siedzialem w samcochodzie tej marki, ale podejrzewam, ze jazda moze byc niezla (mam na mysli przyspieszenie, pomruk silnika itp). To chyba tak jak z motocyklami. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Porshe IP: *.telia.com 25.08.01, 17:36 Moj niezyjacy kuzyn byl ponad 20-lat kierowca- oblatywaczem pracujacym u Porshe . Pamietam zawsze opowiadal niesamowite historie dotyczace tego auta. Ja osobiscie testowalem w zeszlym roku dwa modele starsze. pozwolilem sobie troche na autosradzie przy obowiazujacych 110km/h. Naprawde jest przyjemnosc dac sobie w rure.normalne samochody nie maja najmniejszych szans nawet takie jak volwa TR4 itp. To jest frajda jak z tylu za mna robia jakies rozpaczliwe wysilki zeby choc troche dorownac. To jest odrazu odjazd bez zatrzyman do dwustu potem rowniez plynnie w gore. Podobnie w tych gornych granicach zachowuje sie Corvette Cheva ma sie rozumiec.Ten samochod praktycznie to mozna uzywac tylko w Niemczech. Gdzie indziej posiadanie tego auta wiaze sie tylko ze statusem.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: szdowk Porsche IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 19:52 Hello Gość portalu: mial napisał(a): > stereotypy Auta kupowane przez mlode koziolki do szpanowania przed dyskoteka :-/ Niestety to dotyczy chyba wszystkich samochodow sportowych (chyba poza starymi MB 107 - SL/SLC). > opinie O jezdzeniu nie napisze bo jest tak jak ludzie opowiadaja ;-) ale tylko pod warunkiem prawidlowego stanu technicznego. Niestety czesci do tych aut sa drogie, bardzo drogie. Dlatego w starszych egzemplarzach jezdzacych po Polsce mozna spotkac niezwykla ilosc wynalazkow, patentow i... zaniedban. > i wszystko co wam na sumieniu odnosnie tej marki lezy > POMIJAM CENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli chodzi o tansze modele w wieku powyzej 10lat to wygladem niewiele roznia sie od 2-3 letnich, a beda w Twoim zasiegu finansowym (zaleznie od modelu). Nalezy jednak pamietac o, spodziewanych, niezbednych remontach uzywanych aut. Szymon Link Zgłoś
Gość: ma Re: Porshe IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.08.01, 08:42 Gość portalu: mial napisał(a): > stereotypy > opinie > i wszystko co wam na sumieniu odnosnie tej marki lezy > POMIJAM CENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie na sumieniu lezy, ze PORSCHE pisze sie inaczej i wypada o tym wiedziec, jak sie zaczyna watek. Link Zgłoś