qqbek 30.11.18, 12:39 moto.pl/MotoPL/7,88389,24220567,nie-bedzie-wyzszych-kar-za-wyciety-dpf-sejm-odrzucil-projekt.html#s=BoxMotMT A tak się misiaczek cieszył (i choć raz ja z nim). A tu proszę. Uwalili. W pierwszym czytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samspade Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 12:45 Pisałem misiakowi o tym i zamilkł. Ta wiadomość w połączeniu z wiadomością o budowie nowej elektrowni węglowej pojawiła go. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 14:27 I dlatego wozisz się bmw7? A twój kolega misiak truje ludzi dymem z pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:04 qubusiu powinieneś się cieszyć...możesz teraz wyciąć legalnie filterek sadzy gdyby ci się zapchał i nie dostaniesz grzywny 5 000zł:) Widzisz? PiS nie ogranicza ci wolności....gdyby wprowadzili te przepisy to byś krzyczał że konstytucja łamana, że wolność gwałcona, że to zamach na twojego Dieselka i sam chcesz decydować czy wycinać czy nie....ech...tak czy owak pis jest zły według qubusia....cokolwiek by zrobił lub nie zrobił...haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:39 Ty to jesteś jednak idealny wyborca. Każda zmiana zdania przez twoich idoli jest dla ciebie prawdą objawioną. Ty masz w jakimś temacie swoje zdanie, które nie byłoby zgodne ze zmieniającymi się poglądami PIS ? Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:45 To trol który bredzi żeby mieć odzew. Zdarza mu się jechać po pisie. Nieświadomie ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:45 A czy ja misiu jestem fiut co swoich sąsiadów truje? Nie rozważałem i nie rozważam wycięcia filtra z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:23 A co mieli karać swój elektorat? Było wiadomo, że nie wprowadzą takich kar, bo to uderzy w ich elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:45 > Uwalili A czego się spodziewałeś? Sutener by się wxurwił... Odpowiedz Link Zgłoś