Dodaj do ulubionych

PiS - Porubstwo i Smog

30.11.18, 12:39
moto.pl/MotoPL/7,88389,24220567,nie-bedzie-wyzszych-kar-za-wyciety-dpf-sejm-odrzucil-projekt.html#s=BoxMotMT
A tak się misiaczek cieszył (i choć raz ja z nim).
A tu proszę.
Uwalili.
W pierwszym czytaniu.
Obserwuj wątek
    • samspade Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 12:45
      Pisałem misiakowi o tym i zamilkł. Ta wiadomość w połączeniu z wiadomością o budowie nowej elektrowni węglowej pojawiła go.
    • aron2004 Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 14:15
      Smog to lewacki wymysł.
      • samspade Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 14:27
        I dlatego wozisz się bmw7? A twój kolega misiak truje ludzi dymem z pieca.
        • misiaczek1281 Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:04
          qubusiu powinieneś się cieszyć...możesz teraz wyciąć legalnie filterek sadzy gdyby ci się zapchał i nie dostaniesz grzywny 5 000zł:) Widzisz? PiS nie ogranicza ci wolności....gdyby wprowadzili te przepisy to byś krzyczał że konstytucja łamana, że wolność gwałcona, że to zamach na twojego Dieselka i sam chcesz decydować czy wycinać czy nie....ech...tak czy owak pis jest zły według qubusia....cokolwiek by zrobił lub nie zrobił...haha:)
          • j_malec Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:39
            Ty to jesteś jednak idealny wyborca. Każda zmiana zdania przez twoich idoli jest dla ciebie prawdą objawioną. Ty masz w jakimś temacie swoje zdanie, które nie byłoby zgodne ze zmieniającymi się poglądami PIS ?
            • samspade Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:45
              To trol który bredzi żeby mieć odzew. Zdarza mu się jechać po pisie. Nieświadomie ale jednak.
          • qqbek Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:45
            A czy ja misiu jestem fiut co swoich sąsiadów truje?
            Nie rozważałem i nie rozważam wycięcia filtra z samochodu.
    • only_the_godfather Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:23
      A co mieli karać swój elektorat? Było wiadomo, że nie wprowadzą takich kar, bo to uderzy w ich elektorat.
    • vogon.jeltz Re: PiS - Porubstwo i Smog 30.11.18, 15:45
      > Uwalili

A czego się spodziewałeś? Sutener by się wxurwił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka