dodekanezowiec 25.05.19, 20:47 Na przykład forum gazeta na turystyce kompletnie siadło. Nic nikt nie pisze. A tu - winszowac - ludzie piszą co chwilę i można by rzec- nadrabiaja za inne fora chyba. Full tematów nie ma temat auto Moto nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:01 Tez mnie to zastanawai... Sam opiekuje sie forum turystycznym Austria, do Austrii ma 40 minut autem i jakos chetnych do dyskusji brak... Ale TO SAMO dotyczy WSZYSTKICH turystycznych krajow.... Poprostu turystyka ludzi nie kreci, a fajne autko to co innego, hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:05 Gdyba komus Austria wpadla w oko, to zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/f,244861,Austria.html Z drugiej strony baaaaaaaaaaaardzo duzo watkow na forum auto to BICIE PIANY i prowokawanie do pyskowy nie majace NIC WSPOLNEGO z autami Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 23:25 Bo tu cie zawsze ktos wkur.... a jak nie to ty mozesz kogos... no i bo tu sa znawcy od wszytkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:06 Bo część z nas to stare pryki, co to mają po kilkanaście lat stażu na forum 😜 Przychodzisz do pracy, nastawiasz ekspres do kawy, wyjmujesz drugie śniadanie... i instynktownie zaglądasz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:14 W pracy mi Bawarczycy na takie zbytki nie pozwalaja,wszystko pod kontrola, ale po pracy, po 16, to sie komputer odpala Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:24 Moze zle sie wyrazilem Nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma i mu na forum pisac nie zabrania.... ALE, tu jest cale ALE Zajob jest taki, ze MUSISZ byc skoncentrowany na tym, co MUSISZ tu i teraz zrobic Gdybys sie zajmowal innymi sprawami, to bys po prostu zje.al, to co ci zlecono... A szefowie to od razu widza, kontrolujac wszystko w sieci, ze ktos zaczyna swirowac i robic rzeczy nie zwiazane z jego obowiazkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:41 A tak na marginesie 2-0 dla Bayernu w Pucharze Niemiec, TERAZ Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:49 I Lewandowski strzelil na 1-0 2-0 LEWANDOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:52 Fajni ludzie tu są. Często mnie ciekawi co macie do powiedzenia. Zawsze albo się czegos dowiem albo pośmieję albo klemensowi wetknę parasol do kapelusza 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:14 W pracy mi Bawarczycy na takie zbytki nie pozwalaja,wszystko pod kontrola Jak by mnie w robocie podliczyli to by wyszlo 80% czasu na necie Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:33 Właśnie z ciekawości sprawdziłem. Ponad 14 lat. Kawał życia Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:47 No ja też ponad 14 (15 będzie w październiku), na Auto-Moto też pewnie już ponad 10 (wpierw udzielałem się aktywnie głównie na regionalnym). Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Fenomen tego forum 25.05.19, 21:53 Ja zacząłem od Kobiety Zreszta aktualna żona właśnie stad :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:01 No nie sugeruj sie niczym.. Jakby ona byla z forum Automoto to rzeczywiscie bylaby tragedia a tak to najwyzej feministaka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 07:04 Dokładnie Te 14 lat temu tam się fajne towarzystwo dobrało Spotkania w realu itd Z tego co wiem to co najmniej jeszcze jedna para powstała ( po wcześniejszym rozwodzie - taki lajf) Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Fenomen tego forum 28.05.19, 09:26 mi wychodzi powyzej 15 lat. OK. a na forum wyborczej chyba jeszcze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:13 część z nas to stare pryki, co to mają po kilkanaście lat stażu na forum 😜 Ja mam 15 , ale zaczynalem na praca w wielkiej brytani i irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:21 Mnie akurat to forum ominęło. A pracowałem w UK od końca 2005 do połowy 2008 :D Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:34 Sprawdzilem i moj zbanowany nik przez jakas qurwe jamesonwhiskey na auto moto jest od 2013 czyli nie jestem w lawce seniorow ale troche juz tu siedze , w watku ktory znalazlem bul klemens zachwalajacy logana , pewne rzeczy sie nie zmieniaja Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:43 Aż mnie podkusiło, żeby wyszukać mój pierwszy post na Auto-Moto: forum.gazeta.pl/forum/w,20,82427811,82427811,Mapa_PL_do_Navman_a_S80.html#p82760933 Wygląda na to, że ledwie 10 i 9 miesięcy lat tu siedzę. Do tego pierwszy swój post zacząłem od chamskiego "Witam" (dobrze, że bez wykrzyknika) :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:48 A co miales za auto w ukeju? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:53 bigzaganiacz napisał(a): > A co miales za auto w ukeju? To samo, które potem "przełożyłem" w Polsce - BMW E36. Nie do zarżnięcia. Jeździ do tej pory (w 2014 oddałem je szwagrowi na "naukę jazdy" po prawie 10 latach eksploatacji, szwagier w 2016 sprzedał je koledze z bloku, kolega jeździ do tej pory). Właściwie to wpierw przez miesiąc miałem Vauxhall-a Cavaliera (czyli po naszemu Vectrę A), ale tak mi nie leżało to auto, że kupiłem szybko BMW (za 700 funtów z tego co pamiętam, bo było kilka drobiazgów na start do ogarnięcia). Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:58 Szeringowalem kiedys dom z kolesiem co mial e36 kompot i co to bylo za gowno , a dostal od siostry pierwszej wlascicielki, mialem wylew z powodu kultury technicznej w ire Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 01:04 Ja miałem "pożegnalną" SE sedan z 1998 roku. Najsłabszy silnik benzynowy, ale za to właściwie pełne wyposażenie dodatkowe. To jest najlepsze w BMW - można było mieć 328i z korbotronikiem i bez klimy... i 316i z pełną elektryką, dwustrefowym klimatronikiem i klimatyzowanym schowkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 01:11 Rynek uk jest specyficzny , najnizszych wersji to tam pewnie nawet nie sprzedawali a wiekszosc samochodow jest prawie wypas albo full wypas Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 11:19 qqbek napisał: > Ja miałem "pożegnalną" SE sedan z 1998 roku. > Najsłabszy silnik benzynowy, ale za to właściwie pełne wyposażenie dodatkowe. > To jest najlepsze w BMW - można było mieć 328i z korbotronikiem i bez klimy... > i 316i z pełną elektryką, dwustrefowym klimatronikiem i klimatyzowanym schowkie > m. > najsłabszy silnik benzynowy jaki miałem to był 700cm3 i 24KM w Cinquecento :) Przyspieszenie do setki trwało wieki chyba 24 sekundy, można było zasnąć w tym czasie:) ale za to spalanie bajeczka....raz wracałem z wiejskiej remizy nad ranem,kontrolka świeci od dawna, wskazówka na zero a on jedzie i jedzie i tak 20 km przejechałem drżąc że zaraz się zatrzyma...spalanie poniżej 5l PB na setke:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 11:34 racja. 30KM. A przyspieszenie aż 28 sek do setki...:) miałem strach w oczach gdy wyprzedzałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:54 Jak w robocie pisze do polakow to jest zgrzyt bo normalnie jest hi dzejms dzon czy co tam ale nie jestem swirem i pisze do nich po polsku i hi nie pasuje, czesc bez sensu zostaje "witam" Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 01:01 Myślę, że to stąd. Teraz bym tak nie napisał, oj nie. Wtedy akurat miałem "przerwę w karierze" (rzuciłem jedną robotę i miałem najpóźniej od połowy sierpnia pracować w Jaguarze, ale tam akurat nowi właściciele weszli i zrobił się porządek jak w dupie po śliwkach, to stwierdziłem w końcu, że nic tu po mnie, spierdalam do Polski, bo nie będę pół roku za 300 funtów tygodniowo brutto czekał, aż oni zaproszą mnie do pracy - z perspektywy lat stwierdzam, że może bym się jakiegoś fajnego stanowiska w tym Jaguarze dochrapał w końcu - z drugiej strony od czerwca siedziałem wtedy w domu i z nudów grałem w MMOG-i, bo byłem związany umową z Jaguarem i nie mogłem sobie gdzie indziej roboty poszukać). Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 01:06 Moj pierwszy wpis na tym forum byl chyba 05-06-2003 - wczesniejszych nie znalazlem pod innym nickiem oczywiscie bo nie dalo sie przezyc tyle lat zmienjac emaile i nadeptujac na odciski co niektorym... 16 lat? Ja pier...... tyle czasu uplynelo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:46 Mnie akurat to forum ominęło. A pracowałem w UK od końca 2005 do połowy 2008 :D Polska weszla do unii 1 maja 2004 , 4 maja rano siedzialem w autobusie na zachod Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 11:13 qqbek napisał: > Bo część z nas to stare pryki, co to mają po kilkanaście lat stażu na forum 😜 > Przychodzisz do pracy, nastawiasz ekspres do kawy, wyjmujesz drugie śniadanie.. > . i instynktownie zaglądasz na forum. > mam dokładonie to samo...to już chyba uzależnienie;)...przychodzę do pracy, włączam ekspress,kroję cisteczko do kawki,włączam laptopa, patrzę a tu kuba znowu napisał coś mondrego co rozświetliło najdalsze mroki mojego umysłu niczym zorza rozświetla noc polarną za kołem podbiegunowym:) humor mam lepszy a dzień zapowiada się ciekawie...jest git:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 00:11 Pisze z 10 osob , szau nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 11:37 pierwsze wątki acząłem pisać tu chyba w 2010... oto jeden z ciekawszych o utracie wartości nówki z salonu...nakręcali się ludzie i wychodziło po 500-2000 wpisów ludzi którzy kupili nówkę stracili 50% wartości w 4 lata i ktoś im prawdę w oczy powiedział to się pienili:) ....forum tętniło życiem :) forum.gazeta.pl/forum/w,20,117488745,117488745,Kupiles_nowe_auto_na_raty_ale_z_ciebie_FRAJER.html#p117586215 Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 12:25 Już wtedy byłeś chamem. Pisałeś o innych frajerzy pajace, że im ptak nie staje. Nic się nie zmieniło. Zmieniła się jedna rzecz. Wszyscy wiemy że jesteś trolem. Sam się do tego przyznałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 14:59 samspade napisał: > Już wtedy byłeś chamem. Pisałeś o innych frajerzy pajace, że im ptak nie staje. > Nic się nie zmieniło. > Zmieniła się jedna rzecz. Wszyscy wiemy że jesteś trolem. Sam się do tego przyz > nałeś. trollem jesteś ty bo tylko wyzywasz a ja przynajmniej poruszałem jakiś gorący temat i pisałem prawdę w sposób ekscentryczny wywułując emocje ale dotyczący tematu motoryzacji....spłodź wątek na pięćset-tydsiąc wpisów ja ja wtedy to pogadamy...cóż....zazdrościsz bo sam nie potrafisz wzbudzić takich emocji Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 15:55 misiaczek1281 napisała: >zazdrościsz bo sam nie potrafisz wzbudzić takich emocji Czy zazdroszczę tego że robisz z siebie debila o prowokujesz ludzi? Nie. Nie bawi mnie taki sposób spędzania wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: Fenomen tego forum 26.05.19, 16:57 samspade napisał: > misiaczek1281 napisała: > > >zazdrościsz bo sam nie potrafisz wzbudzić takich emocji > > Czy zazdroszczę tego że robisz z siebie debila o prowokujesz ludzi? Nie. Nie ba > wi mnie taki sposób spędzania wolnego czasu. Nie robię z siebie debila ponieważ nie wyzywam i nie prowokuję dla samego prowokowania lecz wymyślam przy tym konkretne tematy związane z motoryzacją np utrata wartości.....a mnie bawi twój niski poziom wartości który próbujesz podnieść wyzywając mnie od debili....to doprawdy żałosne ...sam zrób coś a później krytykuj....spróbuj rozbudzić tu ciekawą dyskusję na 500 wpisów jak ja kiedyś o utracie wartości.......nie zrobiłeś tego bo nie potrafisz....potrafisz wyzywać od debili jak przed chwilą....mnie nawet nie bawi taki sposób spędzania wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Fenomen tego forum 28.05.19, 09:31 misiaczek1281 napisała: > Nie robię z siebie debila Nieustannie robisz. > ponieważ nie wyzywam i nie prowokuję dla samego prowokowania Czemu więc wyzywasz? Czemu więc prowokujesz? Biorąc pod uwagę że po raz kolejny piszesz o wątkach na 500 wpisów odpowiedź jest jasna. Sam się zresztą przyznałeś że jesteś trolem Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Fenomen tego forum 28.05.19, 11:43 > Nie robię z siebie debila Nie robisz. Po prostu jesteś debilem. I tępym chujem. I kurwą broniącą pedofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Fenomen tego forum 28.05.19, 10:54 I do tej pory trollujesz albo jesteś tak głupi, że nie rozumiesz, że liczy się alternatywna utrata wartości. Odpowiedz Link Zgłoś