Dodaj do ulubionych

Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!!

19.10.04, 14:37

Gość portalu: robert napisał(a):

> Wiem z pewnych źródeł, ze Skody są budowane z materiałów odrzuconych przez
> kontrolę jakości w fabrykach VW. Oczywiście nie jest to zupełny szmelc, np.
> jedna rysa wystarczy, ale jesli nie spełnia norm VW, to chyba coś to mówi.
> Robia z tego Skody, żeby zniwelować straty własne i jeszcze zarobić, bo
głupi
> ludzie w Polsce i nie tylko przecież to kupują. Kupujący Skody, pomyślcie
> tylko czy warto ryzykować życie w tak głupi sposób. Przecież taka rysa w
> czasie wypadku może być powodem waszej śmierci.
Ode mnie:
I co skodziarze?!Mówiłem,że Skoda to badziewie z Tajwanu!Nikt mi nie wierzył.
A jednak Volkswagen górą!!!HAHAHAHAHAHA!!!!!!
Każdy się kłucił,że Skoda to lepsza marka od Volkswagena,bo ma lepsze
wyposażenie!!!Co po tym wyposażeniu,jak to szmelc złożony z wadliwych części?!
Niemiecka technika przewyższa wszystkie!!!Ale pepiki dają się robi w bola!!!
Obserwuj wątek
    • remo29 Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! 19.10.04, 14:45
      Boższzz... Następny pryszczaty frustrat z małym sisiorkiem...
      • fabricio Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! 19.10.04, 14:51
        Spadaj !!!!Kafel!!!
        Skoda to badziewie!!!!!!
    • Gość: M4b Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! IP: 213.31.184.* 19.10.04, 14:59
      Na czym rysa ? Chyba na twojej idealnej gładzi pozbawionej zwojów mózgowych ...
      Bo chyba sam nie wierzysz w to co mówisz ...
      Blachy inne, lampy inne, szyby inne, bebechy inne - gdzie rysa i co ma odpaść z
      VW ? To że to marka z koncernu VW nie znaczy że robiona z tych samych
      podzespołów. Idąc tym tropem można dojść do podobnie uzasadnionego i podobnie
      karkołomnego wniosku - VW jest składany z odpadów z AUDI - ludzie nie kupujcie
      VW bo to szmelc ...
      Na pewno jakaś część el. mechanicznych jest wspólna, ale osobiście nie widzę
      sprawy w tym że np. klocek hamulcowy posiada rysę ...
      Stuknij się cienki prowokatorze w czaszeczkę, usłysz głuche dudnienie a
      następnym razem wymyśł coś bardziej trzymającego się ładu i składu ...
      Rozumiemy Twoją fascynację świeżo zakupionym pełnoletnim czarnym golfem
      ("prawie nówka - mało śmigany i prawie nie bity") z rurą "made in rynna",
      spojlerem wielkości połowy dachu, błękitnymi lampeckami na spryskiwaczach i
      końcówce anteny ale bez przegięć ...
      • fabricio Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! 19.10.04, 15:37
        Niedawno jakiś pacan mówił,że Skoda jest robiona z tych samych części co
        Volkswagen!!!Teraz jakiś tam M4b powiedział,że Skoda jest z innych części!!
        Ludzie zastanawiacie się co mówicie??!!!To,że lampy i inne duperele są inne,to
        przecież reszta jest podróbą Volkswagena!!!Pepiki nie umieli zrobić własnego
        auot,to trzebabyło zerżnąć z Volkswagena!!!Volkswagen współpracuje z Audi,mają
        te same znakomite silniki!!A jak było po wszystkim,to Skoda wzięła się za
        zżynanie!!!
        Jeden gościo powiedział,że jestem snobem w Passacie.
        Moje motto:
        Wolę być snobem w Passacie niż prostakiem w Skodzie starym gracie.
        • Gość: M4b Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! IP: 213.31.184.* 19.10.04, 16:03
          Chłopczyno - troszkę faktów.
          Nie Skoda zerżnęła tylko VW najpierw im zmodyfikował Felicję, potem stworzył
          Octavię, później Fabię itd.
          Jeśli rozumiesz co to oznacza, to się domyślisz że ze zżynaniem niewiele ma to
          wspólnego. Niektóre elementy mechaniczne i nadwoziowe są wspólne - np. płyty
          podłogowe, natomiast o ile ja się znam na tym temacie, to płyta jest integralną
          częścią nadwozia samonośnego i nie ma najmniejszej szansy żeby ją przełożyć z
          jedengo samochodu do drugiego, więc Twój argument psu w dupu ...
          Pozostałe elementy mechaniczne , jak elementy silnika, zawieszeń itp również są
          wspólne, ale niewiele ma to wspólnego z rysami. Poza kilkoma sinikami które są
          montowane we wszystkich markach koncernu - poza AUDI i VW, dokładnie te same
          silniki znajdziesz w niektórych - powtarzam niektórych modelach SKODY i SEATA
          (np. 1.9 TDI, V6, 1.8T)..
          Kolejna zabawna rzecz - AUDI współpracuje z VW. LUDZIE !!! ODKRYWCA - NOWY
          KOLUMB NAM SIĘ OBJAWIŁ !!! Drogie dziecko - AUDI, to VW. Ten sam koncern -
          czyt. ta sama firma. Oprócz tych dwóch marek w koncernie (firmie) VW działają
          również m.in SEAT i SKODA. Stąd te twoje rewelacje pt zżynanie i podróba są co
          najmniej śmieszne.
          Miał rację gość który Cię skwitował :)
          Co do Skody starego grata - nie wiem czy Ci wiadomo, ale to Skoda jest w tej
          chwili nowocześniejsza od VW - w Skodzie są montowane nowe elementy i tam są
          testowane zanim trafią do VW. Więc nie pierdziel głupot.
          Co do znakomitych silników i jakości VW - również jeżdżę VW, tylko troszkę
          bardzie snobistycznym niż ty pędraczku, i mam zdecydowanie odmienne zdanie o
          jakości tej marki. Może 10 lat temu to była legenda, teraz ledwie popłuczyny i
          dalej staczają się w dół po równi pochyłej. Inne marki wyprzedzają VW pod
          względem innowacyjności i nowoczesności rozwiązań o długie lata. VW stanął w
          miejscu, czyli się cofa.

Fabricio, proszę, zmilcz już bo zajadów ze śmiechu dostanę. I pewnie nie tylko
          ja ...

• Gość: M4b Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! IP: 213.31.184.* 19.10.04, 16:04
            Na marginesie - nie jestem użytkownikiem ani fanem Skody, ale bawi mnie
            polemika z zacietrzewionym głupolem który wie że gdzieś dzwonią ale nie wie w
            którym kościele i snuje spiskowe teorie ...
    • dr.khan Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! 19.10.04, 16:18
      po raz kolejny kmiocie zwiales z lekcji do kafejki internetowej
      matka jak sie dowie to cie skapiszonuje

a diagnoza dokonana przez dra Khana po przeanalizowaniu dokumentacji twego
      przypadku brzmi jednoznacznie:

kompleks krotkiego pindola - czyli tu jest przyczyna twego zachowania
      • fabricio Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! 19.10.04, 19:23
        Tacy jesteście wymądrzali!Zobaczymy jak w czerwcu wejdzie najnowszy Passat!
        Wtedy mordy się wam pootwierają a fiuty stanął!!!!Poczekajcie jeszczę trochę!!
        Wtedy Superb tak dostanie w dupę,że oooo...!!!Superb ma taką samą stylizację w
        środku oprócz paru szczegółów jak Passat.Ten co teraz jest to jest po face
        liftingu.Sami wiecie.Wśrodku jest tak samo jak w B5,tyle że B6 jest większy od
        B5,a także inne zmiany.Ten wygląd w środku i podobna stylizacja zewnątrz jest
        od 1997,a tak samo ma Superb.Oczywiście Skoda dokonała paru zmian.Ale to jest
        już trochę nudne i Skoda mogła coś innego wymyśleć!Za rok to już będzie
        przeżytek i przszłość!!!
        • fabricio Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! 19.10.04, 21:45
          Co?!Już nikt nie odpisuje?!Zatkało??!!Przypomniało się o nowym Passacie?!
          • Gość: XXX [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:51
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • fabricio [...] 19.10.04, 22:01
        • Gość: Tommy Re: Nie kupujcie Skód, jesli wam życie miłe!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:56
          Kto cie pędraku pospolity uczył ortografii? Do szkoły
          won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • fabricio [...] 19.10.04, 22:03
            • Gość: Tommy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:10
    • mejson.e Wykrzyczek 19.10.04, 22:28
      fabricio napisał:

"!!!HAHAHAHAHAHA!!!!!!
      !!!
      ?!
      !!!
      !!!

Spadaj !!!!Kafel!!!
      Skoda to badziewie!!!!!!

!!!
      !!
      ??!!!
      !!!
      !!!
      !!
      !!!
      Wolę być snobem w Passacie niż prostakiem w Skodzie starym gracie."

Oj, Przemysławie.

Klawiatura ci się zacięła na wykrzykniku?
      W tylu pracowicie wystukanych zdaniach użyłeś tylko jednej kropki?

Boisz się, że bez wykrzyknika nikt nie zwróciłby na Ciebie uwagi?

Biedaczysko - musisz podskakiwać, by coś zobaczyć.

Ciekaw jestem, jakie na mnie wylejesz wyzwisko?
      • fabricio [...] 19.10.04, 23:42
        • mejson.e Inwencja 20.10.04, 11:04
          No i musiał kolega Przemysław wymyślić taką ripostę, że moderator nie wytrzymał.

Usunięto post zanim zdążyłem przeczytać. :(

Pozdrawiam,

Mejson
          • remo29 Re: Inwencja 20.10.04, 11:25
            > No i musiał kolega Przemysław wymyślić taką ripostę, że moderator nie wytrzymał

Niedobrze... Teraz, żeby rozładować frustrację i krzywdy doznane od moderatora, wyjdzie na ulicę i zmasakruje jakiegoś posiadacza skody... Już widzę okladkę: "Fakt" - "Kolejna ofiara Skodziarza" ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka