15.07.19, 08:52
poszukuje firmy, która wymienia poduszki powietrzne w samochodach
Obserwuj wątek
    • domiiiniika Re: airbag 15.07.19, 08:57
      Mi kiedyś polecono tą firmę i od tamtej pory korzystam z ich usług ciągle. Może Pani również pomogą - www.autoklucze.com.pl/oferta/naprawa-sensorow-airbag/
      • liczbynieklamia Re: airbag 15.07.19, 09:14
        > Mi kiedyś polecono tą firmę i od tamtej pory korzystam z ich usług ciągle
        To musi być świetna firma, skoro "ciągle" trzeba wymieniać poduszki na nowe.
        • domiiiniika Re: airbag 16.07.19, 08:28
          liczbynieklamia napisał:

> > Mi kiedyś polecono tą firmę i od tamtej pory korzystam z ich usług ciągle
          > To musi być świetna firma, skoro "ciągle" trzeba wymieniać poduszki na nowe.

nie napisałam, że wymieniam poduszki ciągle , tylko że korzystam z ich usług, a mają dużo innych usług niż tylko wymiana poduszek:)
          • hukers Re: airbag 16.07.19, 09:17
            domiiiniika napisała:

> nie napisałam, że wymieniam poduszki ciągle , tylko że korzystam z ich usług, a
            > mają dużo innych usług niż tylko wymiana poduszek:)

No to już wiemy, bo vogon napisał. Kołdry i pierzyny.
            • waga160 Re: airbag 16.07.19, 09:23
              > mają dużo innych usług niż tylko wymiana poduszek:)

Mnie butle gazowa napelnili sprezonym pierzem. A tesciowej jej sflaczale cycki. Polecam ich uslugi!
              • vogon.jeltz Re: airbag 16.07.19, 09:48
                To był błąd. Teraz teściowa będzie się sypać.
                • hukers Re: airbag 16.07.19, 10:05
                  Racja, trzeba było skorzystać z poduszek silikonowych.
                • waga160 Re: airbag 16.07.19, 10:10
                  Sypala sie to jak se dupe napychala sianem, a brala go ze swojej glowy.
                  • vogon.jeltz Re: airbag 16.07.19, 11:19
                    No to teraz będziesz miał pierze zamiast siana.
      • loyezoo Re: airbag 15.07.19, 21:49
        NIE POLECAM www.autoklucze.com.pl/ zatrudniają idiotów spamerów, nie stać ich na reklamę to i te poduszki strzelają co chwile
      • hukers Re: airbag 15.07.19, 22:28
        Ja też korzystam z ich usług ciągle, bo jak mi raz naprawili poduszkę, to średnio raz na miesiąc bez powodu mi strzela i muszę jeździć, żeby naprawiali ponownie. Od stycznia byłem już u nich 7 razy, chociaż nie miałem nawet kolizji, o wypadku nie wspominając.
        • vogon.jeltz Re: airbag 15.07.19, 22:40
          Potwierdzam. Jak mi naprawili poduszkę, to do dziś co chwila mi się z niej pierze sypie i muszę regularnie jeździć zaszywać. Podobno robią też kołdry i pierzyny, ale wolę nie wiedzieć, z jakim skutkiem.
      • engine8 Re: airbag 15.07.19, 23:00
        Ja pierdzile zajelo mniej niz 5 minut na rade z linkiem..... Tak jakby to ktos czekal na szanse reklamowanie sie...
      • tbernard Uwaga na partaczy. 16.07.19, 08:35
        UNIKAJCIE TYCH PARTACZY.
      • bywalec.hoteli Re: airbag 16.07.19, 10:15
        A ja nie polecam owej firmy, bo zatrudnia debili spammerów. Sądzę, że poduszki szyją z koziej moszny.
        • vogon.jeltz Re: airbag 16.07.19, 10:19
          > Sądzę, że poduszki szyją z koziej moszny.

Dlaczego sądzisz, że poduszki uszyte z koziej moszny byłyby kiepskie?
          • hukers Re: airbag 16.07.19, 10:24
            Sądzę, że chodzi mu o peta.
          • bywalec.hoteli Re: airbag 16.07.19, 10:42
            Może nie kiepskie, ale chciałbyś, żeby poduszki ci śmierdziały starym capem ?
            • vogon.jeltz Re: airbag 16.07.19, 11:18
              Może być z młodego koziołka Matołka. Kozia skórka dobrze wyprawiona ponoć wyjątkowo delikatna.
        • waga160 Re: airbag 16.07.19, 10:32
          > Sądzę, że poduszki
          > szyją z koziej moszny.
          Widac ze jestes chlopak "miastowy". Koza ma kozie wymie a koziol ma w tym miejscu koziol a nie koziom moszne. Poza tym to sie prawidlowo nazywa, hehe, PUZDRO.
          • trypel Re: airbag 16.07.19, 10:39
            Ale rozumował prawidłowo - skoro można z koziej dupy zrobić wór na mąkę to dlaczego nie poduszkę.
            • bywalec.hoteli Re: airbag 16.07.19, 10:43
              Kocham Was chłopaki! (choć jestem 100% hetero). Widzę, że zeszliśmy na rewiry angielskiego humoru.
              • waga160 Re: airbag 16.07.19, 10:48
                Antek Klawy nie chcial kawy, ino zupy z koziej dupy:)
                • bywalec.hoteli Re: airbag 16.07.19, 10:56
                  XD (wiesz co to?)
            • waga160 To zes mi popsul apetyt... 16.07.19, 11:07
              > Ale rozumował prawidłowo - skoro można z koziej dupy zrobić wór na mąkę…

Bo ja od jakichs 20-tu lat biore ziarno od jednego goscia i miele na make u drugiego goscia, a mlyn ma z gatunku "po chuju", ale teraz zwrociles moja uwage, nigdy nie wiadomo czy to co otrzymales to to co wlozyles. Nie powinienem dawac rzeznikowi zmielic baranine bo sie moze okazac ze zmielil cos innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka