ryval.ryval 01.12.19, 18:29 Witam potrzebuje zdjęcie licznika do clio 1,2 2000r benzyna golas bez elektryk wspomagania itp podejzewam ze u mnie poprzedni własciciel wstawił jakis inny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_the_godfather Re: Renault clio 1.2 2000rok 02.12.19, 08:27 W tych samochodach tablica zegarów była jednakowa dla wszystkich wersji wyposażenia. Co CI się nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Czy was to też śmieszy? 02.12.19, 11:56 Kupuje gość samochód za czapkę orzechów i zamiast sprawdzić, czy jest silnik, skrzynia, hamulce, czy blachy się jeszcze kupy trzymają i czy zawieszenie i opony nadają się do jazdy, to czepia się wnętrza 19-letniego samochodu. Czy to jeszcze śmieszne, czy już żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Czy was to też śmieszy? 02.12.19, 12:03 A w Google grafika poszukać. Czy w ogłoszeniach często jest licznik czy tablica rozdzielcza. Wersja sport mogla mieć inny, że biale zegary czy coś. Qqbek, nie że czapka orzechów. On podjął słuszną ekonomicznie decyzje, im nowszy i droższy by kupil to wyrzucilby kase w bloto. A tak za zaoszczedzone pieniadze poleci do Kenii. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Czy was to też śmieszy? 02.12.19, 12:08 Faktycznie o wersjach Sport czy RS nie pomyślałem, ale generalnie w tamtym okresie renault lądowało tą samą tablice zegarów do wszystkiego, do Clio, Megane, Laguny czy nawet Safrane miały te same zegary z tym samym podświetlaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czy was to też śmieszy? 02.12.19, 12:16 Eee - nie, miałem chwilę Lagunę I i zegary były w niej inne niż w Megance i Clio. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Czy was to też śmieszy? 02.12.19, 12:22 Kurcze to może Laguna faktycznie miała inne ale Clio Megane i Safrane miały ten sam zestaw po lewej obrotomierz, po prawej prędkościomierz i na środku zestaw kontrolek. Mały wyświetlacz w prędkościomierzu pokazujący przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś