Dodaj do ulubionych

1 pytanie/uwaga/wątpliwość - Tesla

16.03.20, 09:03
antyweb.pl/tesla-model-y-wszystko-co-warto-wiedziec/
Pytanie: generalnie i patrz zdjecie nr 1

Czy Wam tez te tesle wydaja sie naprawde brzydkie i plastikowe? Linia tych aut, ilosc plasiku (i na zdjeciach wydaje sie taki brzydki, marnie lakierowany)?

Na zywo Tesle tez widzialem (jeszcze sie nie umowilem ze znajomym na jezdzenie, ale podobno fajnie) i tez jako auto nie powoduje zadnych emocji... tez wydaje sie jakies takie.... "tanie i byle jakie"... jakies to takie.... "jak prototyp ze sklejki na oko...
Obserwuj wątek
    • samspade Re: 1 pytanie/uwaga/wątpliwość - Tesla 16.03.20, 09:34
      Widziałem teslę i o ile nie porywa swoim wyglądem (według mnie) to nie wygląda na plastikową. Jakość lakierowania również nie rzuciła się w oczy. Samochód jak inne pod tym względem.
    • waga170 Re: 1 pytanie/uwaga/wątpliwość - Tesla 16.03.20, 09:59
      Czy Wam tez te tesle wydaja sie naprawde brzydkie i plastikowe?

Czy plasikowe to nie wiem bo na przyklad mam w kuchni plastikowy lejek i on mi sie nie wydaje z tego powodu brzydki.
      Ale przez ostatnie 100 lat samochody mialy z przodu wlot powietrza. W moim garazu wisi na scianie kilkadziesiat takowych, wiekszosc pozbierana ze szrotow ale chuj tam. No i teraz "wlot powietrza Tesli" Dusze sie na sam widok, bo w mojej bujnej wyobrazni patrzac na przod Tesli widze moje usta zaklejone tasma, zakneblowane, zaszyte, zatynkowane i jeszcze zamalowane.
      • galtomone Re: 1 pytanie/uwaga/wątpliwość - Tesla 16.03.20, 10:58
        No... brak wlotu robi roznice...
        Szczeoglnie przy takim "pionwym" przodzie.
        Skoro nie potrzeba bylo miejca na artape grilla/oslone chłodnicy, to mogli cos ciekawszego z tym przodem zrobic.
        Moze jakby byl bardziej ostro (sportowo?) w dol zarysowany to by tak sie w oczy nie rzucalo.
    • gzesiolek Re: 1 pytanie/uwaga/wątpliwość - Tesla 16.03.20, 10:52
      W tej którą jechałem (jakaś tańsza Tesla 3 za 200k PLN kumpel jako pośrednik leasingowy miał na dwa dni na testy dla swoich klientów od brokera) poziom plastykowości wybitnie na rynek amerykański... Ot poziom wysokich wersji kompaktów japońskich... W porównaniu do innych aut w tej cenie słabiutko...
      Ale jeździ się tym fajnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka