Dodaj do ulubionych

Porządki w garazu

16.08.20, 11:43
Z uwagi na nieobecność reszty mam tydzień wolnego i zabrałem się rano za porządki
No i w efekcie znalazłem spady z aut służbowych z ostatnich paru lat
- qqbek- nie wiem w jakim wieku Twoje starsze ale mam wpinane do vw boczki do fotelika zintegrowanego, jak dzieciak wyrósł już z fotelika to idealne jako dodatkowe zabezpieczenie (foto z sieci wKlejam - mój jest czarny)
- nowy komplet dywanikow do talismana, gumowe które wywalilem po tygodniu jazdy od nowości i kupiłem szmaciane i oddając zapomniałem zamienić. Też chętnie oddam bo szkoda wyrzucić a są tacy co lubią z gumą
- pokrowiec na narty audi wpinany do pasów Ale ten chyba zostawię i moze wreszcie użyje

I to w pierwsze 3 h wolnego znalazlem w swojej jaskini
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Porządki w garazu 16.08.20, 12:07
      A nie powinieneś tego oddać pracodawcy / firmie leasingowej? :)
      • bigzaganiacz Re: Porządki w garazu 16.08.20, 12:10
        A ty z ormo ?
      • trypel Re: Porządki w garazu 16.08.20, 12:11
        To od fotelika powinienem ale już nie wiem od którego auta i w której firmie to bylo :)
        Reszty nie
        Dywaniki kupiłem inne za swoje i im zostawiłem
        Pokrowiec dostałem jako łapówkę :)
    • qqbek Re: Porządki w garazu 16.08.20, 13:15
      Młoda ma 136 wzrostu, więc jeszcze przynajmniej rok fotelikowa.
      A zintegrowanego nie mam, więc nie wiem,czy by pasowało.
      Sweter jest z drugiej połowy 2016, lift wnętrza był w 2017 więc mogą 2017+ nie pasować do tych sprzed 2017.
      • trypel Re: Porządki w garazu 16.08.20, 13:19
        Do mojego tiguana sie wklikuje bez problemu, niestety mój młody rośnie jak na drożdżach i jak przekroczył 150 to sie w ramionach nie mieścił.
        Jakby cos to jest do zabrania.
        • qqbek Re: Porządki w garazu 17.08.20, 00:07
          Wybacz, że pytam, ale nie pamiętam już - DC czy Wrocław?
          Bo jak DC, to będę może we wrześniu (jak mi Ziobro w końcu egzamin na przysięgłego wyznaczy, bo mimo podania złożonego jeszcze w ubiegłym roku coś się nie kwapią), a we Wrocławiu już dawno nie byłem i nie wiem kiedy będę ponownie.
          • trypel Re: Porządki w garazu 17.08.20, 06:55
            Wroclaw, i raz w miesiącu przyjazd przez DC jak to ładnie nazywasz :)
            • who_cares Re: Porządki w garazu 17.08.20, 07:18
              to jak byście potrzebowali przekaźnik w DC to zapraszam :)
              • trypel Re: Porządki w garazu 17.08.20, 07:37
                No i git
                Niech jeszcze sprawdzi czy golf ma rozstaw mocowań zagłówków ok 15 cm i można sie umawiać
                Szkoda ze talismana nikt to nie ma, tzn nie szkoda bo to kupa straszna ale dywaniki czekają a ja mam wewnętrzny opór przed wyrzucaniem tego typu niezniszczonych rzeczy
                • who_cares Re: Porządki w garazu 17.08.20, 07:39
                  somsiad ma , zapytam czy nie chce
          • marekggg Re: Porządki w garazu 17.08.20, 16:56
            futrzasty pewnie zameldowal u szefunia ze jakisqqbek z Lublina nie lubi pisuarow a wiec na wszelki wypadek nikt z lublina nie zostanie zaproszony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka