bywalec.hoteli 11.10.20, 14:56 Siemanko jesiennym słonecznym popołudniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 11.10.20, 23:48 za niewinność ;) chyba za wyciąganie faktów z przeszłości szelki. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 05:14 A za co Cie zbanowali poprzednio? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 09:07 poprzednio nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 18:22 To tak jak mnie sasiad pyta co bede dzis robil a ja mu na to ze musze skonczyc wczorajsza robote... A co wczoraj robiles? A nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 18:47 Jako człowiek żyjący za komuny pewnie doskonale pamiętasz, że można było dostać pałą za niewinność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 20:57 Daltego ja w szkole podsawowje nauczyciele okrazy kible i wylowili wszytkich z dymu i robili przesluchanie kto palil, kto przyniols i ile kto palil to ci co utrzymywali swoja nieinoosc dostawali po 10 kijow na D az sie w koncu przyznali a ja od razu sie przyznalem ze zapalalilem pierwszy raz , jednego i nie pamietam kto mi gal bo bylo pelno dymu to dostalem jednego.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 20:05 a teraz pocałujcie się z nim soczyście na przywitanie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 21:17 ależ przecież to piękne! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 21:59 piataziuta napisała: > a teraz pocałujcie się z nim soczyście na przywitanie jeśli to szelka to nie wiem co napisała bo mam zablokowana Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 22:08 tak, między nami są niewidzialne szelki...:D Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 12.10.20, 22:42 piataziuta napisała: > tak, między nami są niewidzialne szelki...:D mogę ci piata dać buziaka, nie ma problemu :D Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Welcome back again! :) 13.10.20, 04:59 Qqbek, Engine i inni: Czy Bywalec nie powinien byl oznajmic Hello, I am back, a to my powinnismy napisac welcome back? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Welcome back again! :) 13.10.20, 06:47 Mala lekcja angielskiego? :)) Mogl tez "Welcome Me back again - PLEASE!:) " ?? Eh, jak przyjechalem do Stanow to kiedy bylem czyms zainteresowany to ciagle mowiem "I am interesting in..." I niektorzy sie usmiechali i mowili : "No, you are not.." A ja myslem - co oni mi tu k mowia - przeciez to ja wiem czy jestem czy nie zainteresowany.....? :)) To mi ciagle zona przypomina.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 13.10.20, 08:55 waga170 napisała: > Qqbek, Engine i inni: Czy Bywalec nie powinien byl oznajmic Hello, I am back, a > to my powinnismy napisac welcome back? Masz chyba rację :) But I have the right to be wrong :) Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Welcome back again! :) 13.10.20, 19:41 bywalec.hoteli napisal > But I have the right to be wrong :) Engine has the right to remain silent:) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Welcome back again! :) 14.10.20, 18:34 engine is interesting in new trousers 🤣😂😅 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Welcome back again! :) 14.10.20, 20:27 Sie nie wysmiewaj..... Zona mi to wypomina a ja jej ze w klasie angielskiego prosila nauczycielke o "another shit of paper" Odpowiedz Link Zgłoś
jestklawo Re: Welcome back again! :) 15.10.20, 14:28 > Thank you :) from mountain? Odpowiedz Link Zgłoś