Dodaj do ulubionych

Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galtoma

27.04.21, 09:23
Jeszcze bardziej upierdliwy debil maruda z niego.
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 10:20
      Urzekła nas twoja historia :)
      A co do marudzenia galtoma to też nie wiem co mu jest - może przedwczesna andropauza?
    • hukers Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 10:43
      Jak wyciąłeś Galtoma, to tak jak byś wyciął sobie pół forum.
    • vogon.jeltz Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 11:17
      Galtom, owszem, bywa upierdliwą marudą i ma permanentnie zjebany korektor pisowni, ale wycinając go tak naprawdę w dłuższej perspektywie wycinasz siebie. Pamiętaj, że nie widzisz nie tylko jego postów, ale całych wątków przez niego założonych. Zniknie ci zatem połowa wątków, zaraz stwierdzisz, że nic tu się nie dzieje i sam przestaniesz wchodzić.

To już może poproś którąś eGrażynę, żeby cię znowu zabanowała.
      • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 11:57
        Nie bój nic. Postaram się już nowych postów nie zakładać.
        • vogon.jeltz Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 12:04
          Chyba nie bardzo zrozumiałeś mój post.
          • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 12:07
            Zrozumiałem, ale jaki jest sens, żebym życie Wagi rujnował? Nie założę wątku, to go nic nie ominie.
            Zresztą, kto wie... Może on chce takie same zakładać, tylko "nie zdąża" - pozwolę sie koledze wykazać ;-).

+ jaki jest sens pisania, skoro Waga mnie nie czyta...

Az sie zastanawiam czy jakiejś przepaści nie szukać ;-)
            • jeepwdyzlu Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 12:57
              A ja lubię galtoma.
              J.
              • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 13:09
                jeepwdyzlu napisał:

> A ja lubię galtoma.
                > J.
                >

Ku radości i specjalnie dla Klemensa napiszę, że ja Ciebie też. Bardzo!!!!!
                • hukers Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 13:13
                  galtomone napisał:

> jeepwdyzlu napisał:
                  >
                  > > A ja lubię galtoma.
                  > > J.
                  > >
                  >
                  > Ku radości i specjalnie dla Klemensa napiszę, że ja Ciebie też. Bardzo!!!!!
                  >

Te dwie deklaracje plus sygnaturka Galtoma dały wydźwięk mocno humorystyczny
                • klemens1 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:26
                  galtomone napisał:

> jeepwdyzlu napisał:
                  >
                  > > A ja lubię galtoma.
                  > > J.
                  > >
                  >
                  > Ku radości i specjalnie dla Klemensa napiszę, że ja Ciebie też. Bardzo!!!!!

Mmmmm ... cóż za widok ...

• galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:31
                    klemens1 napisał:

> galtomone napisał:
                    >
                    > > jeepwdyzlu napisał:
                    > >
                    > > > A ja lubię galtoma.
                    > > > J.
                    > > >
                    > >
                    > > Ku radości i specjalnie dla Klemensa napiszę, że ja Ciebie też. Bardzo!!!
                    > !!
                    >
                    > Mmmmm ... cóż za widok ...
                    >

No, i wszyscy "zadowoleni"...
                  • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:32
                    PS. W zasadzie powonieniem pogratulować wyzbycia sie kija z dupy ;-)

My bad.
                    • klemens1 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:35
                      galtomone napisał:

> PS. W zasadzie powonieniem pogratulować wyzbycia sie kija z dupy ;-)
                      >
                      > My bad.
                      >
                      Jak widzę, co wyprawiacie z jeepem, to mam ochotę sobie włożyć kilka.
                      • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:50
                        klemens1 napisał:

> Jak widzę, co wyprawiacie z jeepem, to mam ochotę sobie włożyć kilka.

Hmmmm... Cóż moge napisać poza "enjoy".

Choć doprawy nie sądziłem, że to aż tak na Ciebie zadziała....
                    • waga170 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 22:05
                      galtomone napisał:

> PS. W zasadzie powonieniem pogratulować wyzbycia sie kija z dupy ;-)

A czym mozna pogratulowac wyzbycie sie kija z dupy jezeli nie powonieniem?
                      (To zebys wiedzial ze czytam Cie uwaznie).
                      • klemens1 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 22:12
                        waga170 napisała:

> galtomone napisał:
                        >
                        > > PS. W zasadzie powonieniem pogratulować wyzbycia sie kija z dupy ;-)
                        >
                        > A czym mozna pogratulowac wyzbycie sie kija z dupy jezeli nie powonieniem?
                        > (To zebys wiedzial ze czytam Cie uwaznie).

Chodzi ci o konkurs "wskaż, który to kij"?

• waga170 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 22:21
                          Nie tylko ktory to kij, ale tez ktory koniec kija.
                          • klemens1 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 29.04.21, 10:51
                            waga170 napisała:

> Nie tylko ktory to kij, ale tez ktory koniec kija.

Żeby było podchwytliwe, prawidłowa odpowiedź może zawierać oba końce (jako i one się oba zawierały), więc trzeba dokładnie sprawdzać.
              • vogon.jeltz Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 13:11
                Ja też lubię. Jego marudowatość nie ma na to wpływu.
                • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 13:22
                  Easy, bo to sie grupówka z tego robi... Kolega może mieć słabe serce ;-)
    • klemens1 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 12:01
      To sobie ostro wątki porozpierdalasz. Każda odpowiedź do ignorowanego nie jest w drzewku, lecz na płask.
    • waga170 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:47
      Odblokowalem go. Dzieki temu wiem ze nie mial racji we wpisie po przeczytaniu ktorego go zablokowalem:)
      (Google wkleilo mu zdjecie na ktorym nie bylo ani jednej rzeczy o ktorych pisal ze tam sa).
      • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 14:52
        Prawie sie posikałem z radości.
        • waga170 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 15:02
          galtomone napisał:

> Prawie sie posikałem z radości.
          >
          To dobrze bo moglo byc gorzej!
          • galtomone Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 15:06
            Jasne, na szczęście moja szklanka jest zawsze do połowy pełna.
            • waga170 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 15:17
              A moja jest zawsze pelna. Bo se kupilem nizsza szklanke.
              • nousecomplaining Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 27.04.21, 15:30
                > A moja jest zawsze pelna. Bo se kupilem nizsza szklanke.
                Ale pewnie o znacznie większej średnicy dna : )
    • bywalec.hoteli Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 09:32
      co się stało?
      • waga170 Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 09:42
        bywalec.hoteli napisał:

> co się stało?

No jakto co sie stalo?

Ekstra! Ekstra! Waga zablokowal Galtoma!
    • bywalec.hoteli Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 16:31
      waga, może sam siebie zablokuj??
      • hukers Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 16:45
        No co ty. Waga ma moim zdaniem (odkąd nie ma Szymiego) najwyższy współczynnik CP/IP czyli ciekawych postów do ilości postów. Lepiej żeby się nie blokował.
        • bywalec.hoteli Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 16:48
          No ale ostatnio jakiś agresywny się zrobił i mu spadła waga ciekawych postów
          • hukers Re: Chuj z misiaczkiem, wlasnie zablokowalem galt 28.04.21, 16:53
            Agresywne też mogą być ciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka