Dodaj do ulubionych

Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi o 350

09.09.21, 22:12
Hiszpania. Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi o 350 tys. wadliwych maseczek

a przepraszam to hiszpania a nie polska gdzie jakis minister zostawild dlugi na 7 milionow i premier zamowil maseczki gowno warte za miliony...
Obserwuj wątek
    • x49xx Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 09.09.21, 22:18
      Ja szyłam maseczki i wkładałam filtry do środka, miałam zajęcie w ubiegłe wakacje:-) Nie wiem, ile moje maseczki były warte, ale wkładałam w nie serce:-)
      • engine8 Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 09.09.21, 23:38
        Logiczny wniosek z tego co napsalas jest taki ze Twoje serce=filtr?
        • x49xx Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 06:04
          Serio?
      • bolo2002 Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 08:04
        I jeszcze żyjesz? Przeciez jak wkładałas serce w maseczke to juz go nie masz!
        • tbernard Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 08:49
          bolo2002 napisał:

> I jeszcze żyjesz? Przeciez jak wkładałas serce w maseczke to juz go nie masz!

Ale nie było napisane, że swoje serce tam wkładała. Równie dobrze mogły być tam wsadzane serca drobiowe.
          • x49xx Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 09:14
            Słyszeliście o frazeologizmach? :-)
            • marekggg Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 15:27
              tak, rowniez o frazesach itp...
              • qqbek Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 15:51
                marekggg napisał:

> tak, rowniez o frazesach itp...

Nie zapominaj o Fraglesach!
                • marekggg Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 20:47
                  o - masz racje!!! chociaz musialem poszukac co to takiego :-) ale juz mi sie przypomnialo.
                • engine8 Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 21:06
                  Oraz innych slow zaczynajacych sie na F.
                  • marekggg Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 22:03
                    Ford?
        • x49xx Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 20:58
          Może mój duch pisze i stuka w klawisze.
    • qqbek Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 09.09.21, 23:07
      Maseczki, respiratory... Ostrołęka, Turów, CPK... tuczą się świnie, a Wolakusy tylko klaszczą.
    • pixma59 Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 07:22
      Póki głupota narodu nie minie, zawsze będą rozpasane świnie!
    • bolo2002 Re: Rusza proces byłego ministra zdrowia. Chodzi 10.09.21, 08:09
      Polska to najbogatszy kraj swiata-5 mln maseczek bez atestów kupili i ani na chwile wstydem sie nie zadławili! A polski minister najpierw zwolnił wicka/teraz jest specem od cyfryzacji!/, żeby mu koło dupy nie robili a pózniej sam sie zwolnił- bo uciekał jak szczur/Szumowina/. Potem widziano go na jachcie z miliarderem na morzu! I nikomu z głowy włos nie spadł! Taki to kraj złodziei z PIS? Pokradnij i Spieprzaj/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka