Dodaj do ulubionych

Polska-Szwecja- mecz o Katar OT

26.03.22, 21:07
CIekawie to sie zapowiada, Szwedzi rzutem na tasme wygrali z Czechami....

Teraz Michniewicz ma problem...

www.sport.pl/pilka/7,65037,28267806,ekspert-od-mowy-ciala-rozkodowal-michniewicza-selekcjoner.html#do_w=91&do_v=419&do_st=RS&do_sid=765&do_a=765&s=BoxSportImg4
Kibicuje naszym, ale szanse wygladaja na 50 do 50....

W kazdym razie interesujace
( zeby tylko jacys idioci nie wyskoczyli w mediach z Potopem szwedzkim w 1655 roku, itp...,
to w XXI wieku bylby szczyt absurdu )
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 26.03.22, 22:06
      kiedy grają?
      Nie ma sensu, żebym patrzył na jakiś mecz w eliminacjach. Jeśli nasi są dobrzy, to wygrają.
      • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 15:41
        O 21

We wtorek, w Chorzowie, na Stadionie Slaskim..

Kiedys tam bylem z kumplem na meczu reprezentacji...
        I na drugi dzien sporo ludzi przy powitaniu mowilo, ze tam bylem.....
        Troche mnie to zaskoczylo, bo ja sie tym nie chwalilem....
        Ale okazalo sie, ze siedzielismy DOKLADNIE pod wielkim zegarem na stadionie i czesto w TV pokazywali ten zegar, no i przy okazji kibocow, w tym nas....
        • bywalec.hoteli Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 16:02
          ja na tym stadionie byłem kiedyś na koncercie Metalliki. Czerwiec, 30 stopni, polewali trybuny jakimiś armatkami wodnymi. Było super.
        • dodekanezowiec Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 21:41
          wislok1 napisał:

>
          > Kiedys tam bylem z kumplem na meczu reprezentacji...
          > I na drugi dzien sporo ludzi przy powitaniu mowilo, ze tam bylem.....
          > Troche mnie to zaskoczylo, bo ja sie tym nie chwalilem....
          > Ale okazalo sie, ze

Siedziałem między sektorem Wisły Kraków i Wisłoka Dębica:)
    • gzesiolek Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 16:57
      50 na 50? Mocno optymistycznie...
      Patrząc na nasz historyczny bilans ze Szwecją i ostatni mecz ze Szkocją...
      Ja trzymam kciuki, ale nawet na Narodowym faworytem są Szwedzi...
      • gzesiolek Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 16:58
        A przepraszam, grają w Chorzowie...
        • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 17:43
          Stadion Slaski jest szczesliwy....

Oficjalnie dla Polakow....

Faktycznie sie okaze we wtorek...
          • nousecomplaining Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 27.03.22, 18:48
            > Faktycznie sie okaze we wtorek...
            Szwedzi są mocni, nigdy nie było lekko z nimi. Ale cóż, trzymajmy kciuki.
    • bolo2002 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 29.03.22, 11:39
      Mecz ze Szwecją to bedzie jak zawsze. Miało być pięknie a wyszło jak zawsze-, ale przynajmnie po meczu wszyscy bedą mieć ... katar!
      • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 29.03.22, 17:15
        Zobaczymy, ostatnio bylo 3-2 dla Szwecji na euro, ale gola strzelili w 94 minucie....

Na pewno duzo zalezy od szczescia albo jego braku....

Szwedzi tak jak mieli szczescie z PL, tak potem pecha w meczu z Ukraina, przegrali tak jak Polacy ze Szwedami..

Super gwiazd u nich nie ma, graja zespolowo i twardo, na pewno bedzie ciezko....
        • dodekanezowiec Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 29.03.22, 20:11
          Wreszcie ten Pietrek Zieliński może strzeli
          • dodekanezowiec Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 29.03.22, 22:20
            Dobrzem przewidziou!
            • wislok1 2 do 0 29.03.22, 22:23
              dodekanezowiec napisał:

> Dobrzem przewidziou!

Genialnie

PROROK jestes
              • dodekanezowiec Re: 2 do 0 29.03.22, 22:30
                Raczej kibic niedocenianego Napoli :)
                • x4x9x Re: 2 do 0 29.03.22, 22:38
                  Jaki wynik?
                  • dodekanezowiec Re: 2 do 0 29.03.22, 22:39
                    Przeca w naglowku stoi.
                • dodekanezowiec Re: 2 do 0 29.03.22, 22:38
                  Ruscy to się dopiero wkurza! Prawie trzecia by padła i akcją nawet mi przypominała tego gola Bonka z Belgia w 1982 "trzecia bramka wisi w powietrzu".
                  • wislok1 Re: 2 do 0 30.03.22, 16:30
                    Ruscy sie obrazili..

Dra sie, ze PL ich wykiwalo....
                    • wislok1 Re: 2 do 0 30.03.22, 16:31
                      www.sport.pl/pilka/7,65037,28280067,rosjanin-oskarza-nas-po-barazach-od-teraz-polska-z-lewandowskim.html#do_w=91&do_v=419&do_st=RS&do_sid=766&do_a=766&s=BoxSportLink
    • wislok1 K A T A R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.22, 22:43
      Udalo sie !!!

Zaje,iste !!!

• dodekanezowiec Re: K A T A R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.22, 22:44
        Wiecznie ta Szwecja nam na drodze stawała jak Anglia do awansu na różne mistrzostwa.
      • gzesiolek Re: K A T A R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.22, 23:11
        Gratka chłopaki...
        Odszczekuje wszem i oficjalnie moje wątpliwości co do Czesia. Pana trenera Czesława...
        Przewidywaliśmy z kumplem skład i podaliśmy dokładnie takie ustawienie i praktycznie i zestawienie jakie uważaliśmy za optymalne i Czesław wykombinował dokładnie to samo ...
        ...i się sprawdziło...

Szacun i przepraszam, że nie wierzyłem...
        • wislok1 Re: K A T A R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.22, 16:29
          Ja tez sie wycofuje z kratyki Czesia, nie wierzylem w goscia,
          ale kilka dni temu mialem juz przeczucie, ze nie bedzie zle...

I to napisalem....
    • bywalec.hoteli Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 29.03.22, 23:14
      no i skubańcy wygrali!
      • stavros2002 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 07:45
        Trzymaj tak dalej Szymuś. Ważne, że kolejny bezsensowny wpis na końcu wątku odfajkowany :D

"bywalec.hoteli
        Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT
        26.03.22, 22:06
        Nie ma sensu, żebym patrzył na jakiś mecz w eliminacjach. Jeśli nasi są dobrzy, to wygrają."
    • bolo2002 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 09:54
      Zwracam honor! jestem pod wrażeniem, bo tak dobrze grającego , polskiego zespołu nie pamietam. Zasłuzony awans i Katar pewny. No i Michniewicz ma juz sukces- bo to nie jest Zołza./Souza/
      • nousecomplaining Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 18:02
        > tak dobrze grającego , polskiego zespołu nie pamietam
        No to trochę pojechałeś kolego. Ja się też cieszę, że awansowali, ale pierwsza połowa to była tragedia. Zieliński zrobił swoje - w sytuacji, w której był (z nieba spadło), ją wykorzystał doskonale, i chwała mu za to. Przy 0:2 i czasie pozostałym do końca meczu to było posprzątane. Ale po całości patrząc, to błysku żadnego w naszej ekipie nie było. Wyjadacze zrobili swoje, i dobrze.
        BTW, ta feta po wygranej sugerowała co najmniej już zdobycie mistrzostwa świata : )
        • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 19:20
          Obiektywnie trzeba przyznac, ze zagrali bardzo dobrze i ze Michniewicz jednak okazal sie o lata swietlne lepszy od Zuzy portugalskiego......

Przy Zuzie to byloby 3-0 dla Szwecji....

Jak bedzie na mundialu nie wiem, bo Michniewicz mial tez okresy, kiedy mu kompletnie nic nie wychodzilo...
          Michniewicz zapewne zaskoczyl tym Szwedow, bo spodziewali sie jego kolejnej katastrofy, a tu zonk...
          • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 19:25
            Przypominam wczesniejsza dyskusje

forum.gazeta.pl/forum/w,20,173118162,173118162,OT_Michniewicz.html

Nieufnosc wobec nowego trenera byla gigantyczna, ja sie pomylilem, moj blad...
            Ale generalnie dominowala wielka krytyka u prawie wszystkich...

No i fajnie, ze sie dobrze skonczylo i teraz trzeba kibicowac Czesiowi i jego chlopakom...
          • nousecomplaining Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 20:18
            > ze zagrali bardzo dobrze
            Tutaj się nie zgodzę, wygrali, ale zagrali słabo.

> Przy Zuzie to byloby 3-0 dla Szwecji...
            Chwila, chwila, ochłońmy nieco. To jest jeden mecz, z przeciwnikiem, który delikatnie mówiąc był niedysponowany. Zobaczymy, co będzie dalej.
            • gzesiolek Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 20:30
              Zagrali jak na ten zespół b.dobrze. Każdy wykonał co do niego należało. Nie było paniki, rozjazdów ustawienia, a błędów było stosunkowo niewiele...
              Ale z drugiej strony nie ma co popadać w przesadyzm... Mecze z Anglią u siebie, czy z Hiszpania na Euro nie były gorsze, ale wynik był gorszy...
              No i przy Zouzie z lepiej dysponowaną Szwecją grając nie u siebie było 2:3... Więc jak sama jego ucieczka była karygodna tak te kilka meczy pod nim repra grała nieźle...
              Swoje uwagi co do Michniewicza odszczekalem, ale zdania co do Zouzy nie zmieniam. Fatalny człowiek, niezły ale nie najlepszy trener...
            • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 20:31
              Zuza miala kompletnie w d... reprezentacje, to byla straszna pomylka Bonka
              • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 20:33
                Jak tylko sie skonczylo Euro, to tylko Zuza kombinowala. jak tu spier....
                • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 20:39
                  On mial reprezentacje po euro tam, gdzie ciele ma ogon...

Nie chcialo mu sie absolutnie nic, nie jezdzil na mecze kadrowiczow, nic nie robil, totalnie olewal wszystko, czego ukoronowaniem byla kleska ze slabymi Wegrami....
                  • gzesiolek Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 30.03.22, 23:17
                    No to nie wyobrażam sobie jakby zagrali z Anglią jakby jeździł tak jak chcesz... Bo to był chyba najlepszy pod względem taktycznym mecz Polaków od Euro 2016...

Ps. Nie bywał na meczach polskiej ligii i rzadko był w Polsce... A reszta to już Twoje tezy dostosowane pod rezultat końcowy czyli zwianie i porzucenie repry...
                    • wislok1 Re: Polska-Szwecja- mecz o Katar OT 31.03.22, 17:15
                      No, fakt, ten mecz z Anglia mozna tak komentowac, ze jednak mu zalezalo....

Do zakonczenia tego meczu.......

Cofam te slowa, ze olal wszystko po zakonczeniu euro, olal po tym meczu z Anglia....

NIe wygrali, remisami sie na mundial nie awansuje...

WIedzial, ze nie da rady awansowac, a baraze to loteria...
                      Lepiej poszukac innej roboty za lepsza kase...

• wislok1 Losowanie grup .... 01.04.22, 19:41
      www.sport.pl/pilka/7,65037,28291985,reprezentacja-polski-poznala-rywali-na-ms-2022-alez-losowanie.html#s=BoxOpMT
      No, moze byc teraz inaczej...
      Z reguly byl w niedawnych czasach mecz otwarcia spartolony, potem mecz o wszystko spartolony, potem mecz o honor wygrany...

Trzeba wygrywac i tyle...

Inne grupy ciekawe...
      Najtrudniejsza jest grupa G

W pozostalch Europejczycy powonno dac soboe spokojnie rade...

Ale to tylko teoria...

Praktyka bywa rozna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka