racingismylife 11.11.04, 15:33 www.gofastvideo.com/gallery/item/predownload/91/1/free-racing- videos/driftworks-1.html prawy klawisz myszy i " zapisz jako " prawdziwy drifting jak drift works 2 i 3 ale to juz sam znajdz w necie :) Pozdro Link Zgłoś Obserwuj wątek
racingismylife Re: To jest drifting Szymi :D 11.11.04, 15:35 www.gofastvideo.com/gallery/item/predownload/92/ Link Zgłoś
racingismylife Re: To jest drifting Szymi :D 11.11.04, 15:53 hotperthcars.net/summoner/videos/XXXX-XX-XX%20-%20misc% 20vids/compilations/driftworks3.wmv no i masz jeszcze czesc 3 :) Link Zgłoś
racingismylife Re: To jest drifting Szymi :D 11.11.04, 16:57 DRIFTWORKS 1 auto.joins.com/upboard/pds/pdst/driftworks1.wmv DRIFTWORKS 2 auto.joins.com/upboard/pds/pdst/driftworks2.wmv DRIFTWORKS 3 hotperthcars.net/summoner/videos/XXXX-XX-XX%20-%20misc% 20vids/compilations/driftworks3.wmv i najlepszy na swiecie film rysunkowy jaki widzialem :) www.chrison.com/images/xlimit.mpg INNE LINKI W RAZIE JAKBY TAMTE NIE DZIALALY! :) Pozdrawiam Link Zgłoś
franek-b a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 11.11.04, 17:28 racingismylife napisał: > www.gofastvideo.com/gallery/item/predownload/91/1/free-racing- > videos/driftworks-1.html > > prawy klawisz myszy i " zapisz jako " > > prawdziwy drifting jak drift works 2 i 3 ale to juz sam znajdz w necie :) Pisales, ze jestesm 'miszcz' kierownicy, wiec moze bys cos nam pokazal, bo puki co nie potrafisz linka dobrze wkleic:-P Link Zgłoś
racingismylife Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 11.11.04, 17:36 ja nie musze zamieszczac tutaj swoich popisow to co robie - robie tylko i wylacznie dla siebie i dla wlasnej pelnej satysfakcji w odroznieniu od niektorych nie musze niczego udowadniac ani leczyc kompleksow na forum ! Pozdrawiam :) Link Zgłoś
franek-b Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 11.11.04, 17:46 > ja nie musze zamieszczac tutaj swoich popisow to co robie - robie tylko i > wylacznie dla siebie i dla wlasnej pelnej satysfakcji w odroznieniu od > niektorych nie musze niczego udowadniac ani leczyc kompleksow na forum ! nie sadze by Szymi cokolwiek leczyl a mimo to pokazuje swoje klipy. proponuje mniej pouczac, a wiecej samemu pokazac... pzdr Link Zgłoś
racingismylife Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 11.11.04, 17:48 nie wiem czy jestes jego zwolennikiem czy fanem ale to co czasami gosc wypisuje na forum wola o pomste do nieba ja wiem ze nikt nie jest idealny i kazdy ma prawo do bledu ale on potrafi przebic wszystkich, pozatym ja nie pouczam ja koryguje :) POzdro Link Zgłoś
szymizalogowany Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 11.11.04, 23:39 > nie wiem czy jestes jego zwolennikiem czy fanem ale to co czasami gosc wypisuje > > na forum wola o pomste do nieba ja wiem ze nikt nie jest idealny i kazdy ma > prawo do bledu ale on potrafi przebic wszystkich, pozatym ja nie pouczam ja > koryguje :) > > POzdro hmmm a mi sie zdaje ze ty jednak jestes "internetowy spec" - niedawno mnie pouczales zeby stosowac technike heel&toe czy jakos tak (nie pamietam tej "madrej" nazwy) tylko chyba nie zdazyles doczytac w necie ze ja sie stosuje przy tylnym napedzie :))))) by the way ty i SmyKK wklejacie co chwila posty z tytulami w stylu "szymi zoabcz to, zobacz tamto" - myslalem ze po prostu chcecie pokazac fajne filmy ale z twojego postu wynika jednak ze konfrontujesz te linki z moimi "klipami" wobec tego - nie pie..tylko pokaz cos swojego pozdro Link Zgłoś
Gość: szumi Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? IP: *.chello.pl 11.11.04, 23:46 Ja pie.., skąd się biorą tacy idioci jak ty??? Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 01:07 > ty i SmyKK wklejacie co chwila posty z tytulami w stylu "szymi zoabcz to, > zobacz tamto" - wiem juz ze jesztes "szpecem" od driftingu ,przejazdów czasowych i wogóle swego pięknego xedosa. ale nie wiedziałem ze jestes równiez i na dodatek połgłówek. W takim razie nastepny post jaki napisze bedzie oznaczony"szymi Qrwa nie wchodz "choc i tak pewnie łeb tam wcisniesz... Zadnej konfrontacji nie prrowadzę a w szczególnosci z kims kto jest o kilka klas ode mnie nizej,sorry ale nie ta liga mój drogi. raz napisałem zebys lookna cos i załuję. Tymczasem.... Link Zgłoś
szymizalogowany Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 12.11.04, 10:30 > Zadnej konfrontacji nie prrowadzę a w szczególnosci z kims kto jest o kilka > klas ode mnie nizej,sorry ale nie ta liga mój drogi. ale cos ci sie synek pojebalo ja do podstawowki z toba nie chodze Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:09 ty naprawde masz coś z głową. Link Zgłoś
franek-b Re: a gdzie Twoje popisy racingjakostam? 12.11.04, 00:20 > i kazdy ma > prawo do bledu ale on potrafi przebic wszystkich, pozatym ja nie pouczam ja > koryguje :) he he dobre... Ty korygujesz? jebaka-teoretyk jestes ... Link Zgłoś