Dodaj do ulubionych

Motocyklisci na drogach to zlo!

12.11.04, 11:42
Powinni miec zakaz jezdzenia po drogach publicznych.
Kupi sobie taki pryszczaty nastolatek jakas Honde czy inne badziewie i szpanuje.
To nic, ze za cene motoru moglby miec samochod, on musi miec motor, bo to jest
takie stajlowe.
Potem jezdzi toto 200 km/h w obszarze zabudowanym, a rodzice maja pretensje,
ze sie zabil, bo mu jakis samochod wyjechal z podporzadkowanej albo zajechal
droge. Powinien byc zakaz i juz. Jak mu hormony buzuja, to niech sobie pogra w
jakas gre komputerowa o motorach, zamiast niesc smierc.
Precz z motocyklistami!

Obserwuj wątek
    • Gość: L. Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.stacje.agora.pl 12.11.04, 12:47
      Nie wszyscy!
      Sa rozni, podobnie jak dwusladowcy.
      Takie hasla tylko wzmagaja antagonizmy.
      Niepotrzebnie.
      L.
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 12:55
        Wiekszosc. A reszta jezdzi na wueskach i emzetkach, wiec trudno zeby jezdzili
        200 km/h.
        Drogi zostaly zbudowane dla samochodow, a jak ktos nie lubi czterech kol to
        niech jezdzi po lesie. Tam tez mozna sie wyszalec, a przy okazji zaliczyc
        baranka z jakims drzewem ku pozytkowi ogolnemu.

• Gość: nico Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.kl.amwaw.edu.pl 12.11.04, 20:19
          Drogi kretynku są dla wszystkich, dla jednośladów też. Rowerzystów też byś
          chętnie cymbale wyrzucił, co? Bo ci przeszkadzają twoim struclem jeździć. Ja
          jeżdżę i motorem i samochodem i często się spotykam z postawami wręcz wrogimi
          bo ja mogę korek ominąć a oni nie. Głównie właściciele starych maluchów albo
          dresy w beemkach. Z której kategorii jesteś???
          • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 20:27
            A plec sobi androny, plec. Myslisz ze co? Ze mnie tym obrazisz albo przekonasz?
            I tak jestem lepszy od ciebie, a w spotkaniu naszych pojazdow to ja bede gora,
            bo mnie chroni 6 poduszek powietrznych, a ciebie tylko gazeta pod kurtka, zeby
            zimno nie bylo w czasie jazdy.
            buahahahha!
            • Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:26
              paździoch ty te poduszki to włóż pod głowę żeby ci było lepiej leżeć
              • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 15.11.04, 08:35
                Dobra, przyznaj sie, jakiej gazety uzywasz?
                Fakt czy SE?
            • Gość: nico Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 195.187.90.* 18.11.04, 08:58
              W struclu 6 poduszek powietrznych nie ma. Jesteś więc durnym dresem albo
              jeszcze głupszym nowobogackim dorobkiewiczem. Beznadziejny przypadek. Ale mam
              nadzieję że cę kiedyś spotkam
            • Gość: doktor Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 83.169.146.* 22.12.04, 20:33
              6 poduszek to ty chlopcze widziales w telewizji albo w kinie, w filmie
              sensacyjnym. Gazeta? hahaha, tak, nakryj sobie twarz ta gazeta i idz spac bo
              zima nadeszla. Slyszales moze cos o Winstopperach albo Gore-Texie i materialach
              w technologii Outlast? Nie? Jak mozna byc takim prostym sznurkiem i miec mimo
              to dostep do netu? Idz lepiej popracowac, bo przyjdzie szef i dostaniesz
              zjeby...
      • Gość: dario Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:51
        Ty pazdzioch ale z ciebie palant.Mysle ze mocny jestes tu na forum a tak
        naprawde to cieniutki jak dupa weza. Jestem przekonany w 100% ze stojac w korku
        czy jadac tym swoim pojazdem nigdy nie odwazyles sie swiadomie zajechac drogi
        motocyklowi. Moze i bys chcial ale walisz ze strachu w majty jak moto
        przelatuje obok ciebie i tak cie paralizuje ze nie jestes w stanie ruszyc
        swoimi gownochwytami na kierownicy. Jak masz wizje w najlepszym wypadku
        urwanych lusterek lub wybitej szyby (zawsze mam porcelane pod reka jadac na
        moto :-),a potem lansko od tatusia od ktorego porzyczyles bryke to pekasz.A tu
        na forum piszesz takie teksty jaki ty kozak z kozakowa co kozy r..cha bo wiesz
        ze nic ci nie grozi. Stary ci.. jestes !!!! I tyle w tym temacie

P.S Napisz sobie gdzies na kartce a jak nie umiesz pisac to przerysuj MOTORY SA
        WSZEDZIE!!!!

Pozdro wszystkich motocyklistów!!!!!!!!1
    • Gość: Michal Re: Motocyklisci IP: *.fornfyndet.se 12.11.04, 13:05
      Motocyklisci z prawem jazdy motocyklowym jezdza o wiele bezpieczniej niz
      samochodziarze,ale w Szwecji.Kwestia uzyskania wiedzy na kursie i poszanowanie
      przepisow ,powoduje ze motocyklistow sie w Szwecji kocha.
      Motocyklista sie tak zachowuje jak samochodziarz,nigdy pod swiatlami nie
      podjezdza do przodu.To w Szwecji jest karalne.W Polsce zdaje sie nazywa
      sprytem.
      Motocyklisci na autostradzie nagminnie przekraczaja predkosc i policja na ogol
      ich tylko upomina i prosi aby przypomnial sobie gdzie sie znajduje.Jezeli
      wpadnie na radar to niema mozliwosci odkrecenia musi placic,albo prawo jazdy
      oddac.Wypadki sie zdarzaja,ale naleza do rzadkosci.W miescie jest duma pykac
      50km/h aby wszyscy widzieli maszyne i Ciebie.Szegolnie Harley-owcy uwielbiaja
      dudnienie powolne swoimi grzmotami po waskich ulicach.
      Tym sie roznia nasi od Waszych.
      Polscy motocyklisci to przypominaja dzieci, ktore sie dorwaly do niedozwolonych
      zabawek i uprawiaja niedozwolone gry.
      Pzdr.Michal
      P.S Z czasem bedzie tak samo jak unas ,rynek sie nasyci i nikt przed nikim nie
      bedzie szpanowal, ile to jego maszyna moze.
      • polokokt Re: Motocyklisci 12.11.04, 13:26
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Motocyklista sie tak zachowuje jak samochodziarz,nigdy pod swiatlami nie
        > podjezdza do przodu.To w Szwecji jest karalne.W Polsce zdaje sie nazywa
        > sprytem.

Nie wiem, jakos wierzyc mi sie nie chce zeby motocyklisci, nawet w Szwecji
        gdzie kultura kierowcow (kazdej masci) jest na pewno sporo wieksza niz nazych
        lokalnych pogromcow drog, stali grzecznie w miescie w korkach. Gdzie
        praktycznie zamiast stac w korku 15 minut moga po woluku, nikomu nie
        przeszkdzajac ominac wszystkich i przejechac ten odcinek w 3 minuty.

Po drugie, nie wiem jak w Szwecji ale w polsce takie przecisniecie sie do
        przodu nawet o jeden/dwa samochody ma na celu takze zapobiegniecie temu ze
        samochod ktory bedzie jechal za nami a ktorego kierowca nie zauwazy ze przed
        nim juz stoi korek nie uderzy w motocykliste (dla ktorego takie uderzenie z
        tylu moze byc fatalne w skutkach) tylko w samochod (dla kierowcy ktorego,
        siedzacego na fotelu uderzenie z tylu juz nie ma takich dramatycnych skutkow).

Wiesz, nie popieram przeciskania sie miedzy samochodami jesli wszyscy jada
        sensownym tempem, ale jesli w miescie wszystko stoi na amen, to trudno zeby
        motocyklista czy skuterowiec stal razem z samochodami, skoro ten pojazd z
        zalozenia ma byc bardziej mobilny. W Paryzu masa osob jezdzi na motocyklach i
        skuterach, jzdza miedzy samochodami i nie jest to dla nikogo problem. Ba,
        nawet kierowcy juz do tego sie przyzwyczaili i sami robia miejsce miedzy soba,
        zeby jednoslady mogly przejechac pomiedzy pojazdami, bez przeciskania sie i
        narazania na uszkodzenia zarowno samochody jak i motocykl.

Pozdrawiam
        • Gość: Loop Po co maja stac w korku? IP: 217.116.101.* 12.11.04, 15:54
          Jesli ma byc jakas legendarna kultura jazdy samochodem to Szwecja nie jest
          idealem. Znacznie lepiej wymienic tutaj np. Norwegie (zadko kto jedzie
          przepisowa predkoscia poza miastem w tym kraju)....

Co do stawania 'za' samochodami w korku to nie ma to zbytniej racji bytu.
          Wiadomo ze motocykl znacznie szybciej przejedzie przez skrzyzowanie wiec po co
          ma stac razem z samochodami w korku?
          Jesli motocyklista przejezdza z uwaga obok mojego samochodu (a raczej tak
          wiekszosc robi) to prosze bardzo, jedz do przodu.
          Tak robia skuterki np. we Wloszech i nie przeszkadzalo to mi wcale (nikt tam
          nie wymuszal na mnie pierszenstwa - to bylo naturalne).

Pozdrawiam motocyklistow (nie drechow).
      • Gość: asior Re: Motocyklisci IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 00:39
        Michale a byłeś ty kiedyś w Szwecji??
        I twieerdzisz że nikt tam nie przekracza przepisów??
        Albo jesteś ślepy albo kłamiesz!!
        Na autostradzie wszystkie samochody przekraczają dozwolone prędkości o około 10-
        20 km/h w zaloeżności od ograniczenia!!! Jeśli tego nie zauważyłes to pewnie
        nie bywasz w Szwecji, podobnie zresztą jest w Finlandii.Myślisz że nikt zpośród
        nas tam nie bywa..to sie grubo mylisz. A motocykliści zasuwają aż miło.
        Dla mnie jesteś zwykłym kłamolem i palantem.
    • gonzor Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 13:51
      Panie Paździoch,
      Często spotykam się z chamskimi reakcjami puszkarzy. Sfrustowani faceci, które
      mają stare sztrucle, jada z kobitą, rozkrzyczanymi bajtlami, widzą, że ktoś
      sobie jedzie sprzętem przekraczającym wartość jego 4-kółek, to ich skręca. W
      Polsce nie zwraca się uwagi na motocyklistów, nie patrzy się w lusterka ( z tego
      powodu była kraksa z uno ). Przypina się łatkę, motocyklista = zły. Nie wszyscy
      tacy są. A to, że grupa małolatów się popisuje, bryka. Prędzej czy później
      nauczą się pokory na motocyklu, on trudniej akceptuje pomyłki, nawet drobne.

Program nauczania był też beznadziejny, faktem, że robiłem prawko na motur
      piętnaście lat temu, chyba niewiele się zmieniło. Dalej nie uczy się jeżdzić i
      zachowań na drodze. Ale kulturę to się wynosi z domu.
      • Gość: L. Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.stacje.agora.pl 12.11.04, 14:23
        Motocyklisci jezdzacy brawurowo z reguly
        sami sobie robia krzywde. Albo sie wiec wyedukuja, albo wykrusza.
        Niektorzy niestety placa za cudze bledy/zlosliwosc/bezmyslnosc.
        Jak moj przyjaciel, ktoremu pani wyjechala z parkingu prosto
        przed motor i ktora myslala, ze ”przeciez to motory maja obowiazek
        ustepowac samochodom w kazdej sytuacji” - autentyk.
        Pani nie wiedziala, a moj kolega jest teraz sprawny inaczej
        i nie zanosi sie na poprawe. Gdyby jechal szybko - nie byloby go.
        L.
        • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 14:37
          Tak na zdrowy rozum to pani miala racje. A ze w przepisach jest inaczej to blad
          ustawodawcy.

• Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:36
            paźdioch droga jest dla wszystkich
            a ta pani to chybabyła typowa blondynka
          • Gość: tert Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 18:58
            Nie dajcie sie sprowokowac, nawet pazdzioch nie moze byc takim idiota zeby
            wypisywac takie bzdury jakie pod tym nazwiskiem czytamy.
          • Gość: gumX Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.ds9.univ.gda.pl 22.11.04, 20:17
            Misiu Pazdzioszku, kretynku sfrustrowany,
            sluchaj co ci Dziadek Gumex rzecze:

Mam ci ja auto o jedynie dwóch airbagach lecz me 3,5 tony metalu, gumy i plastiku rozniesie twojego rzęcha na kawałki tak małe jak twój mózg. Czyli bardzo. Ale że mam większy pojazd to wiem że muszę uważać na "maluczkich".
            To się nazywa kultura.

Kocham wielkie samochody, żadne coupe ani motocykle (a jeżdziłem wieloma) nie dają takiego spokoju ducha i tylko one powodują że uśmiech staje się szerszy wraz ze wzrostem obrotów.
          • Gość: robbse [...] IP: 83.169.146.* 22.12.04, 20:38
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Michal Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.fornfyndet.se 12.11.04, 14:48
          Polokt,
          napewno sie zmieni,gdy wystapia takie korki jak w W-wie.Obecnie jest taka
          sytuacja prawie niedopomyslenia.Planisci przewidzieli rozwoj motoryzacji i
          wybudowali tyle drog i tak szerokie przy duzych zakladach pracy ,aby po wyjsciu
          ludzi drogi te mas samochodow wchlonely bez problemowo.Dalej synchronizacja
          swiatel,inteligentne skrzyzowania sa rowniez powodem ze niema specjalnie korkow.
          Bedadc na wszystkich swietych jezdzilem po W-wie nowym Mondeo TDI.Milo sie
          pyrkalo.Mialem okazje jechac z Saskiej Kepy na Ursynow akurat o godzinie piatej
          po poludniu.Faktycznie to byl jeden wielki korek.Kazde skrzyzowanie
          skapo przepuszcza i juz dalej nikt nie mysli o tej rzece pojazdow.W takim
          wypadku pierwszy jadac na motocyklu wyrywalbym po dachach, aby do przodu.
          Pzdr.Michal
    • kollector Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 14:56
      Jako motocyklista uważam iż Pan Paździoch ma problemy emocjonalne, labo że
      jakiś motocyklista zrobił dziecko jego córce i stad ta nienawiść do nas.

jeżdżąc na motorze mam wrażenie ze na naszych,Polskich ulica trwa polowanie na
      mnie.
      Kierowcy samochodów nie widza motocyklistów
      nie spoglądają w lusterka, przywyprzedzaniu również nie traktują nas jako
      użytkownikow - jadą z nami na czoło uważając że skoro mam 2 koła to się
      zmieszczę...

jeżdże na motorze, bedę jeździł i nikt tego nie zmieni.
      nie po to płaciłem za kurs prawa jazdy i nie po to zdawałem egzamin żeby teraz
      jakiś burak podpisujący sie Paździoch mówił mi co mam robić.
      A jak masz z tym problem Marianie to z chęcią spotkam sie z Tobą i okepię Ci
      pyszczek - mam wrażenie, ze to zmieni Twoje podejscie do sprawy motocyklistów
      na szosie.
      • Gość: Michal Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.fornfyndet.se 12.11.04, 15:07
        Witaj kollektor,
        mam Tobie pomoc,zorganizuje grupe enduro,ale bez lancuchow w pasie.Zobaczymy
        czy bedzie pryskal jak podejdzie z wszystkich stron do jego auta grupa
        10motocyklistow z uzywanymi lancuchami napedowymi w rekach.Wystarczy mlynka
        zakrecic.Napewno padnie na kolana i bedzie prosil nie patrzcie na moj lakier.
        pzdr.Michal
        P.S Kiedys kolega opowiadal;
        Mial takowy lancuch ale chromowany i kotwiczny uzywal jego jako pas.Napotkalui
        takiego podlego typa,podeszli oczywiscie bez zadnych zamiarow i wystrczylo ze
        sie zlapal za ten "pas" facet odrazu prysnalo.Gopscie to zacni ludzie mlodzi
        inzynierowie no coz taka moda. Czasanmi sie przydaje.
        A lancuch w reku i Harley to juz nikt nie podskoczy.
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 15:09
        A kiedy do ciebie dotrze, ze motocyklisci to kierowcy drugiej kategorii i
        powinni znac swoje miejsce w szeregu, tak jak rowerzysci. Z tym, ze rowerzysci
        sa mniej niebezpieczni, bo najwyzej moga sami sie zabic, nie zabijajc innych.
        Drogi sa dla samochodow. Jest wystarczajaco duzo wypadkow, a jeszcze wy tu sie
        panoszycie.
        Nie mozesz jezdzic po lesie, jak cie to kreci? Ja lubie jedzic na rowerze, wiec
        sobie jezdze po lesie i nikomu nie wadze. Tobie radze to samo.
        I nie groz mi, bo ja jako Pazdzioch nikogo sie nie boje.
        • Gość: Fred Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:12
          Ciekawe co bys powiedzial jak jadac rowerem przez ten las wyskoczyloby Ci
          jakies enduro lecace na Ciebie 80-100 km/h ...
          • Gość: Artur Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 12.11.04, 15:20
            Drogi Marianie P jesteś poprostu zjebem leśnym i nie powinienieś pokazywać sie
            na drodze swoim samochodem. Czy nie zauważyłeś ilu pajacy jeździ samochdami i
            pokazują nie wiadomo co. Kupi sobie taki 20 letnią bemke i zapie.. po
            ulicach jak by nie wiadomo kim był. Uważam że twooje narodziny to wielka
            katastrofa i współczuje twojej rodzine.
            PIE..SIĘ GRZYBIE
            • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 15:32
              Pozbieraj lepiej slome, bo ktos sie potknie.
              • Gość: Artur [...] IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 12.11.04, 15:37
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:08
                  Tobie szkoda mnie, a mnie szkoda ciebie.
                  Ciekawe kto ma racje.
                  Wskakuj lepiej na motur, rozpedz sie do 220 i walnij baranka w latarnie.
          • Gość: Gość Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.11.04, 15:24
            i wjechało pazdziochowi tak głebokow dooope ze by mu sie klepki odpowiednio
            pustawialo , pazdzich spotkamy sie osobiście i mi wytłumaczysz tą 2 kategorie
            motocyklistów , a ja ci pokaże wyzszość , pozbyłeś sie kiedyś palca wiesz jak
            fajnie łańcuch go urywa?? a potem pół twarzy mieć rzopier... przez palacą sie
            gume na twym pysku
            chłopie od motocyklistów sie odp... bo to wredne dranie i juz ojcem możesz
            niebyć
            • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 15:48
              Najpierw mnie dogon tym swoim struclem.
        • Gość: Greedo Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.aster.pl 12.11.04, 17:29
          Paździoch, chcialbym cie spotkac niedorobiony frajerze. Skad do tego twojego
          pustego łba przyszło ze drogi sa dla samochodów? HAHAHA takich jak ty trzeba
          tepic na drodze. Pewnie jezdzisz starym kaszlem i cie w jajkach sciska ze ktos
          ma motocykl wart 20 twoich samochodów
          • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:10
            A ja tepie takich ja ty.
            Kiedys taki jeden chcial sie ze mna scigac, to mu zajechalem droge, a ze bylo
            slisko to zaliczyl glebe przy 90 km/h. Ale zaraz sie podniosl. Jego szczescie.
            • Gość: zajc Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:21
              Zrobilbys mi cos takiego i tego samego dnia pozegnalbys sie z klami i
              zaczatkiem w kroczu i twoim kaszlem,ktory powyzej 90 sie nie rozpedza i boli
              cie to wywloko!Nie lubisz tych wszystkich ktorzy sa lepsi,maja lepsze i szybsze
              motocykle niz ty?!Zalozsny jestes.ale rob tak dalej-natniesz sie predzej czy
              pozniej,a wtedy patrz wyzej,bo motocyklisci to dosyc zgrana grupa ludzi jezeli
              chodzi o tepienie takich jak ty!Haslo na forum i nastepnego dnia masz tuzin
              motocykli pod domem,uwierz mi.
              • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:35
                Zanim bys cos zdazyl zrobic, to juz bym odplynal w sina dal. Zanim bys sie
                zwlokl z jezdni, pozbieral potluczone gadzety od swojego motoru typu urwane
                lusterka itp. to ja juz bym siedzial w domciu i pil piwo smiejac sie do rozpuku.
                A straszyc to sobie mozesz swojego sasiada, bo ja sie nie boje. Tylko zadzwonie
                i mam 10 gotowych na wszystko kolegow, ktorzy rozgonia kazde towarzystwo, a
                zwlaszcza takich pseudotwardzieli jak motocyklisci.
                • Gość: zajc Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:40
                  Psia koncowo-nie widzisz ze jestes jednak w mniejszosci,w sumie to sam tutaj
                  jestes,a kolegami to mozesz straszyc kumpli w zawodowce!A przy okazji pamietaj
                  o czyms takim jak numery rejestracyjne i predkosc podrozna twojego
                  wehikulu.Zreszta nie chce mi sie z takimi przyglupami jak ty gadac-szkoda
                  klawiatury.
                • Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:55
                  paździoch straszyć to ty możesz las a nie nas motocyklistów
                  a tych twoich 10-ciu
                  to marne płotki
                  mocni w gębie tak jak ty
                  heheheehehehehehheeheh
            • Gość: 6gar Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:11
              A ja tepie takich ja ty.
              Kiedys taki jeden chcial sie ze mna scigac, to mu zajechalem droge, a ze bylo
              slisko to zaliczyl glebe przy 90 km/h. Ale zaraz sie podniosl. Jego szczescie.

az korci ,aby napisac cos rozsadnego,ale to nie ma sensu.
              Proponuje aby na taki debilny tekst odpisywac 3 wyrazami:
              debil,kretyn ,burak lub cos w tym strylu zamiast logicznej argumentacji
            • Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:52
              skoro mu zajechałeś drogę paździoch to znaczy o tobie
              brak ci wychowania
        • Gość: edwin Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 21:03
          ty gdzie jezdzisz tym rowerem o jakiej porze?? bo z rozpoznaniem mysle ze nie bede mial problemu...

pozdrawiam
          edwin mz es 250/2 i jestem z tego dumny:)
          • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 23:50
            Po lesie po poludniu.
        • Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 10:43
          paździoch kierowcy motocykli to kierowcy extra klasy w czasie jazdy myślą co ty
          paździoch zrobisz i ten przed tobą czyli myślą za trzech
        • Gość: antybick Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.net.autocom.pl 15.11.04, 15:41
          Rowerzyści to po prostu BANDYCI. uważają sie za świete krowy i wiecznie
          domagaja się jakichś przywilejów. CZY KTOŚ WIDZIAŁ ROWERZYSTĘ , KTÓRY NIE ŁAMIE
          PRZEPISÓW??? problem rowerów w mieście można rozwiązać w 5 minut... Zakazać
          jazdy po drogach publicznych. Każdy kretyn na rowerze twierdzi , ze jeździ dla
          zdrowia. Po ruchliwych drogach , zaciągając sie spalinami??? Powinni płacić
          podwyższoną składke ZUS i obowiązkowe ubezpieczenie OC !!!!
        • Gość: mr Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:37
          chłopie, zmień lekarza czy prędzej.
          Ten cię oszukuje
        • kubson10382 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 28.11.04, 03:53
          marian.pazdzioch napisała:

> A kiedy do ciebie dotrze, ze motocyklisci to kierowcy drugiej kategorii i
          > powinni znac swoje miejsce w szeregu, tak jak rowerzysci. Z tym, ze rowerzysci
          > sa mniej niebezpieczni, bo najwyzej moga sami sie zabic, nie zabijajc innych.
          > Drogi sa dla samochodow. Jest wystarczajaco duzo wypadkow, a jeszcze wy tu sie
          > panoszycie.
          > Nie mozesz jezdzic po lesie, jak cie to kreci? Ja lubie jedzic na rowerze, wiec
          > sobie jezdze po lesie i nikomu nie wadze. Tobie radze to samo.
          > I nie groz mi, bo ja jako Pazdzioch nikogo sie nie boje.
    • Gość: Rafi Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:33
      A ty paździoch czym na codzień jeździsz pewnie hulajnogą na kwadratowych
      kołach, bo nie wiesz ja k na motor wsiąść
      • Gość: Zbycho Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 15:42
        Ludzie ! czego się czepiacie się Paździocha ??!! Przecież to ewidentny
        przypadek dziecka specjalnej troski, nad nim należy się pochylić i ukołysać a
        nie dyskutować. Przecież gościowi o IQ niższym od IQ szympansa i tak nic się
        nie da wytłumaczyć, nawet siłą.
        A swoją drogą przy takim podejsciu do innych użytkowników dróg ktoś nie wiedząc
        że ma do czynienia z ***** sklepie mu buźkę.
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 15:44
        A to jakas filozofia?
        Nie wiedzialem.
    • Gość: pool Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury IP: 217.116.101.* 12.11.04, 15:45
      Jezdze samochodem ale dla mnie motocyklista, podobnie jak rowerzysta, to ktos
      na kogo zwracam baczna uwage.
      Jesli tylko widze motocykliste to zawsze staram sie zjechac blizej pobocza by
      przepuscic kolesia. I oni to doceniaja (czy wiesz w jaki sposob dziekuje
      motocyklista? :-)).
      Niestety wiekszosc glupoli wyraza swa zawisc i tego nie czyni; pamietajcie -
      jesli stoicie w korkach to zrobcie miejsce dla skuterow, rowerow, motocykli...

Zla opinie motocyklom wyrobila banda drechow (takich mozna rozpoznac po tym ze
      jezdza w kapciach (addidaskach), krotkich koszulkach, bez rekawiczek...).
      Sporo tez jest nowobogackich glupoli - im motocykl znudzi sie po pierwszym
      sezonie.

To nie motocykle sa zagrozeniem na polskich drogach - motocyklista nawet jak
      idiota nie jest az takim jak przecietny posiadacz blachosmrodu.
      • marian.pazdzioch Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury 12.11.04, 15:51
        Statystyki mowia:
        1/3 motocyklistow w ciagu pierwszych 5 lat uzytkowania motocykla ginie albo ma
        ciezki wypadek.
        Wsrod samochodziarzy nie wiem czy jest to nawet 5 %.

• Gość: Artur Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 12.11.04, 15:56
          A ch.. ci do tego jak jeździsz samochodem bo sie boisz motocyklem to sobie
          jeździj nikt ci nie zabrania ale nie krytukuj motocyklistów bo to właśnie
          samochodzarze wykazuje wjeksze chamstwo na ulicy
          • marian.pazdzioch Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury 12.11.04, 19:10
            Ja sie boje motocyklem? A czego tu sie bac?
            Po prostu obciach w bialy dzien jezdzic na motorze.
            • slavek2 Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury 15.11.04, 08:40
              Wiesz myslę, że całe zycie chciałes jeździć na motocyklu, tylko jaj Ci brakuje.
              A na rowerek to pewnie wsiadasz w niedzielę w nowych addidaskach i powoli (bo
              szybko to niebezpieczne i mozna się spocić, a to też niebezpieczne) jedziesz
              leśna dróżką. Kiełbasę pewnie jesz bez musztardy.
        • polokokt Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury 12.11.04, 15:57
          jest tez taka statystyka ktora mowi ze w ciagu roku mniej motocyklistow
          (odnoszac procentowo do populacji motocyklistow) bierze udzial w kolizjach
          drogowych niz zwyklych kierowcow samochodow (w odniesieniu do ogolnej poulacji
          kierowcow samochodow). Z tych badan wynika wiec to ze statystyczny kierowca
          motocykla jezdzi bezpieczniej i powoduje mniej wypadkow. Inna sprawa to taka ze
          jak juz w nim bierze udzial to jest on bardziej tragiczny w skutkach.
          Pozdrawiam

PS. Nie odpowiedziales na pytanie Freda a jestem ciekaw mimo wszystko co bys
          zrobil w takiej sytuacji, skoro kazesz motocyklistom jezdzic po lasach?
          • marian.pazdzioch Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury 12.11.04, 19:11
            Fredowi to chyba sie mozg zmarszczyl, wiec mu nie bedzie odpowiadac.
        • Gość: Gixer Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury IP: *.kolnet.com.pl / *.kolnet.com.pl 12.11.04, 16:00
          Co za glupek...Za te brednie ktore tu wypisujesz pustaku jeden to cie ktos w
          koncu dojedzie i ryja sklepie.A swoja droga przez takiego palanta my
          motocyklisci jestesmy coraz bardziej zagrozeni na drogach,bo pierwszy lepszy
          glupek chwyci te pomysly o nieustepowaniu pierwszenstwa motocyklistom i moze
          dojsc do tragedi.Takich ludzi jak Pazdzioch powinno sie leczyc w szpitalu
          psychiatrycznym.A motocyklisci jak gina to przewaznie w wypadkach spowodowanych
          przez samochodziarzy!
          • marian.pazdzioch Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury 12.11.04, 23:49
            Motocyklisci gina zwykle przez wlasna glupote.
            To tyle w tym temacie.
            • Gość: sly710 Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:07
              paździoch motocykliści giną tylko przez głupotę takich
              jak ty
              co myślą że jak mają cztery koła to im wszystko
              wolno
              tępakio o czterech kółkach poruszacie sie jak dzieci na trzech bo na dwóch
              nie potraficie gamonie
      • Gość: pidżej Re: Panie Pazdzioch, gadasz Pan bzdury IP: *.acn.waw.pl 21.11.04, 11:55
        Gość portalu: pool napisał(a):

> > Niestety wiekszosc glupoli wyraza swa zawisc i tego nie czyni; pamietajcie -

> jesli stoicie w korkach to zrobcie miejsce dla skuterow, rowerow, motocykli...
        >
        Mądrze prawisz - przepuścić zwłaszcza rowery i motorynki do pierwszego rzędu,
        żeby zaraz musieć je wyprzedzać.
        W tym roku noble już rozdane, może w przyszłym się załapiesz.
    • Gość: Techniacz Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 217.97.128.* 12.11.04, 15:53
      Panie Pazdzioch, jest Pan przykladem nietoleranjci jaka panuje wsrod ludzi.
      Przez takie osoby jak Pan opinie o Polakach sa takie, a nie inne. Drogi sa
      zbudowane dla motocykli i samochodow (w takiej kolejnosci jak to napisalem).
      Lepiej by bylo gdyby same motocykle jezdzily i wprowadzono zakaz jezdzenia
      samochodami. Taka zmiana wplynela by pozytywnie na stan polskich drug. Wkoncu
      mozna by bylo spokojnie po nich jezdzic bez obawy, ze zaraz straci sie
      zawieszenie. Przez takich ludzi jak Pan, na drodze dochodzi do groznych
      sytuacji oraz niebezpiecznych wypadkow. Powinno sie wprowadzic obowiazkowe
      badania psychologiczne przed kursem na prawo jazdy, ktore eliminowalyby takich
      osobnikow jak Pan, z przyczyn wymienionych nizej. Ale niestety narazie nic sie
      nie zapowiada by ludzi takich jak Pan moznabybylo usunac z drog. Tak wogle do
      Pana wiadomosci na droach procentowo wiecej wypadkow jest spowodowanych przez
      kierowcow samochodow niz motocykli. To mowi samo za siebie kto jest
      bezpieczniejszym osobnikiem ruchu. Niech sie Pan zastanowi nad soba bo inaczej
      to sie moze zle dla Pana skonczyc.
      • dj_tosia Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 17:09
        Szanowny pan Marian Paździoch ma tak ksywkę,jaka do niego najbardziej pasuje.
        Typowy burak i zakompleksiony prymityw.
        Nie przekonacie go.On wie swoje.Takich trzeba leczyć,bo dyskutować z takimi
        szkoda zdrowia i nerwów.
    • Gość: FERDYNAND K. PAŹDZIOCH ZNOWU ZWINĄŁ PAPIER Z KIBLA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:29
      Panie Paździoch, ja Panu mówie! Jak Pan nie łoddasz tej srajtaśmy, coś Pan wczoraj ukradł to po milicje dzwonie!!!! I żarówke Panie też oddaj, bo nie lubie sr.. po ciemku!!
      • Gość: X Re: PAŹDZIOCH ZNOWU ZWINĄŁ PAPIER Z KIBLA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:40
        Jeździ taki dres(pażdzioch) w polonezie , ma w nim 2 słupki w których się
        mieści motor i wjeżdża na drogę i 1 sek później się okazuje że na miejscu
        pasażera ma przednie koło motocykla. Wiale razy miałem taką sytuację że
        konserwiarz mnie nie zauważył ale jechałem w miarę wolno aby zahamowac . Albo
        taki rowerzysta(paździoch) w lesie. leci się 100 po scieżce a tu jakiś pedał
        wyjeźdża a poźniej gada że nie było nic słychac
    • Gość: maniek_7 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 217.153.30.* 12.11.04, 18:29
      Masz rację "inteligenty inaczej". I do tego powinno się zakazać jazdy TIR-om bo
      przecież niszczą drogi a do tego nie ustępują drogi samochodom które chcą ich
      wyprzedzić. I zakazać pod karą śmierci wjazdu sprzętu rolniczego bo drogi są
      dla samochodów a nie dla ciągników, furmanek itp. I koniecznie powinno się
      rozstrzeliwać na miejscu rowerzystów (z w/w powodu). Piesi, zwłaszcza za
      miastem, powinni mieć zakaz zbliżania się na 5 metrów do jakiejkolwiek
      asfaltowej lub nawet brukowanej drogi.

Rany, skąd takie bezmózgi się biorą? Nie nazywasz się czasem Gietrych? Roman
      Gietrych?

nie pozdrawiam
      • prc1 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:07
        Skąd tacy jak Ty Paździoch sie biorą?? Największym niebezpieczeństwem na drodze
        jesteś Ty!! Wsiądziesz w malucha, pewnie nawed prawa jazdy nie masz, disco polo
        na max i heya. "I kto tu rządzi??". Aż żal mi sie robi takich jak Ty.

Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników dróg.
        • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:18
          Nie mam malucha.
          Za to ty pewnie bujasz sie 20-letnim bmw po trzch szpachlach i nalepka Pionier.
          hehe
          • ko1w Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:35
            Ja uwazam ze najlepszym sposobem jest ingnoracja takich palantow jak autor
            postu!!!
            • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 19:37
              To po jakiego grzyba sie odzywasz?
          • prc1 Paździoch na drogach to zło! 13.11.04, 17:02
            Niemasz nawed Malucha?? Niemów mi że jeżdzisz hulajnogą elektryczną albo starym
            rozklekotanym Trabantem (przynajmniej niema w nim co zardzewieć, a remont
            nadwozia to Ci przedszkolaki na lekcjach techniki zrobią). Tak sie składa że ja
            reprezentuje tu grupe ludzi na którą najeżdasz. A obecnie jeżdze Hondą MT.
            Radze Ci na końcu przeprosić wszystkich motocyklistów i powiedzieć że, to był
            żart.

Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników dróg.
            • marian.pazdzioch Re: Paździoch na drogach to zło! 14.11.04, 00:54
              To nie byl zart, pedziu w czarnej skorze.
              Nie jezdze maluchem, tylko czyms, czego ty swoim prochnem nigdy nie dogonisz.
              • Gość: sly710 Re: Paździoch na drogach to zło! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:16
                uwaga paździoch kupiłsuper nową sportową deskorolke
                full wypas pełny odjazd
                i nowe wrotki
          • Gość: Seba-4um Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:53
            Jeśli nie jesteś wiejskim tunerem w maluchu z pięcioma spojlerami i setką
            nalepek, któremu zrdza na progach wyłazi, to zapewne jesteś dresikiem, co mu
            bogaty tatuś kupił autko do pokazania się.... aha jest 3 możliwość -
            zakompleksiony dzieciuch, co się dorwał do internetu. Ch.. z tobą.
            • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 15.11.04, 08:39
              A ty kim jestes?
              Tatus kupil synkowi motur i synek jezdzi po osiedlu z urwanym tlumikiem i
              wszystkich wkurza.
              I mysli, ze im glosniej, tym bardziej stajlowo.
              Ale dla mnie wcale nie masz stajla tylko slome w butach.
      • Gość: kiler_2oo Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.szczecinek.net.pl / 217.98.62.* 12.11.04, 19:18
        maniek_7 dobrze mówi
        pazdzioch , w bardziej rozwiniętych krajach dawno już doszli do tego że
        większosc ludzi przesiada sie na motory i dzieki temu nie ma korków. może i
        jazda motocyklem jest mniej bezpieczna bo w razie wypadku może bardziej
        ucierpiec ale to jego sprawa bo stwarza zagrożenie tylko dla siebie. co innego
        sku..synki w blaszanych puszkach, którzy zamiast patrzec sie na droge bawią
        sie radjem, komórką albo swoim fiutem. a stare babska pudrują sobie krzywe
        kinole. nie wszyscy tak jeżdzą ale czesto można sie nadziac .przysiegam, że
        jesli przez takie zachowanie zniszcze sobie chociaz lusterko to wpie..
        włascicielowi blaszanej puszki. strzeszcie się i nauczcie się w koncu
        tolerancji bo przez waszą ignorancje zgineło wielu motocyklistów
        • Gość: zajc Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:31
          A swoja droga to Pazdzioch zazdrosci Ferdkowi motocykla(pozdro dla
          motocyklisty,Andrzeja Grabowskiego!)>Tez by chcial pojezdzic,ale za rzadko go w
          telewizorni pokazuja i sie musi kaszlolotem bujac.
          • Gość: FERDEK K. dziękuję za pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:33
            PAŹDZIOCH DAWAJ PAPIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Rysiek z Klanu Re: dziękuję za pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:35
              paździoch ma kompleksy, mama go biła w dzieciństwie tłumikiem i dlatego tera woli rowery :)
    • Gość: fireblade Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:41
      ghost rider trosze nagina przepisy :) i zyje wiec moto wcale takie niebezpieczne nie jest
      • Gość: yhy Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 20:10
        ino ze Pazdzioch nie wie kto to ghostrider
        moze lepiej zeby tak zostało - mam wrazenie ze by padł od samego patrzenia
    • Gość: 6gar Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:57
      Paxdzioch ,nie masz instynktu samozachowawczego!.Jako osobnik uposledzony nie
      powinieneś sie ujawniać-nawet w internecie ,he,he
      • Gość: RR Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:17
        paździchu tepy wieprzu wsiadaj do puchy i wypier... z tąd !! jak ginie jakis
        motyckilsta to albo sam wpadł do rowu albo wpadl na latarnie z powodu dziury
        ktora zrobila jakas puszka a najczesciej wpada na jakas puszke w ktorej siedzi
        paździoch jadacy 60 bo jak inaczej...
        paździuchu chyba zauwazyles ze motocyklisi nie boja sie jezdzic w srod innych
        motocyklistów tylko posrod samochodów z paździochami w srodku bo to oni
        (zarazemi i ty) stwarzaja zagorzenie na drodze nigdy niewidzialem zeby
        motocyklista zajechal komus droge a puszkarz co 3 zajezdza droge to jest jeden z
        wielu przykładów ze paździochy racji nie maja
        pozdro dla motocyklistów :]
        • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 21:42
          Czym jezdzisz prostaku?
          Wueska i w misce na glowie?
          • Gość: 6gar Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:33
            az korci ,aby napisac cos rozsadnego,ale to nie ma sensu.
            Proponuje aby na taki debilny tekst odpisywac 3 wyrazami:
            debil,kretyn ,burak lub cos w tym strylu zamiast logicznej argumentacji
            • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 23:48
              Powtarzasz sie.
              • Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:26
                paździoch ty fuju jak cie walnie tir
                to ty pójdziesz sie leczyć na nogi
                bo na głowę bedzie już za późno
                heheh
    • motodawca1 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 21:51
      przywiązć Paździocha do motura i wlec go za nim!
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 21:54
        i ...?
        • Gość: Bmw 325 I Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:18
          i........jestes pala!!
          • Gość: nvmd Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 23:34
            do autora postu..
            chyba masz jakies problemy panie kolego. ile ty masz lat? 18? 19? a moze ojciec
            Cie tłumikiem od motoru dzielił i stąd ta niechęć do jednosladow?
            bo po twoim wielce ograniczonym słowniku to można wnioskować ze skonczyles
            edukacje w 6 klasie podstawówki wraz ze swoimi "10cioma kolegami gotowymi na
            wszystko" podpaląjac papieroski.

jesli ktos jedzie 200km/h w obszarze zabudowanym to raczej nie wykazuje sie
            rozsadkiem, ale ze tak powiem CH*J CI DO TEGO, jak chce sie zabic to jego
            sprawa. koles na motorze predzej zabije siebie, niz innych, a facet za kółkiem
            to moze całą gromadke dzieci zabić idących sobie chodnikiem.

a moze zal Ci dupe sciska bo Cie na motor nie stac? gotuja Ci sie nerwy jak ty
            stoisz w korku a ja sobie jade obok i sie smieje z Ciebie? I sobie jade pić
            TWOJE piwko smiejac sie do rozpuku ze TY TAM STOISZ CIĄGLE.

Jesli chciales byc smieszny, to Ci sie nie udalo 'marianie'.. propos - dobrales
            swietna xywke do swojej osoby. Wrecz lepiej nazwac sie nie mogles :)

Szerokiej drogi ahahah

• marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 12.11.04, 23:47
              Nie synku.
              Jesli ktos jedzie 200 na godzine, to moze zabic idace poboczem dziecko albo kota
              przebiegajacego przez ulice.
              Gdybys mi zabil kota, to bys popamietal borsuku jeden.
              • Gość: Radek Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.ok.ok.cox.net 13.11.04, 01:02
                Kotow nie lubie, maja taki brzydki zwyczaj ze poluja nawet kiedy nie sa glodne
                i dlugo znecaja sie nad jeszcze zywymi ofiarami, wiec sie pochwal gdzie ten
                twoj kot urzeduje to moze go wezme na kolo jak bede przejazdem.
                • Gość: Mariusz Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 01:35
                  sorry, ale nie moge sie powstrzymać
                  wygdybaćm ożna wszystko
                  nawet jest takie powiedzenie ze gdyby du*a miala zęby to gębą by la

po co więc sie rozdrabniac - jadąc 200 km/h w zabudowanym mogę zabić nie tylko
                  dziecko lub kota ale i wycieczke przedszkolakow

Pażdzioch zmień nicka bo obrżasz MAriana Paździocha, najzajebiściejszego
                  przyjaciela Fredka
                  i odje*baj sie od motocyli, motocyklistów i zacznuj czytać jkieś książki po
                  czuję ze braki masz ogromne
                • Gość: Mariusz Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 08:26
                  chciałem napisać ze kot męczy swoją ofiarę nie dla zabawy (jak nam sie wydaje)
                  ale w celu uzyskania jej lepszego smaku - podczas takich zabaw/męczenie w ciele
                  ofiary, a dokładnie w jej mięśniach odklada sie kwas mlekowy, który sprawia, że
                  mysz ew. inna kocia przekąska nabiera "jakiegoś" smaku (pewnie chodzi o to że
                  wtedy nie smakuje kotu jak mysz).
                  Oczywiście zaznaczam, ze nei jadłem nigdy myszy, a to co napisałem wyżej jest
                  naukowo potwierdzone

A i ja kotów nielubie też.
                  nie mampowodu - uważamże są fałszywe.
                  kilka kotów zabiłem na drodze, ale nie dlatego, że nie lubię ich, tylko
                  dlatego, że mająjakiś durny instynkt ktory powoduje że jak zaczną biec w jakąś
                  stronę to nie zawracają - zauważcie,ze psy umieją zmienić kierunek w którym
                  biegną (chyba odrobinę zamotałem, ale kto bedzie chcial ten zrozumie)

Gość portalu: Radek napisał(a):

> Kotow nie lubie, maja taki brzydki zwyczaj ze poluja nawet kiedy nie sa
                  glodne
                  > i dlugo znecaja sie nad jeszcze zywymi ofiarami, wiec sie pochwal gdzie ten
                  > twoj kot urzeduje to moze go wezme na kolo jak bede przejazdem.
                • Gość: seba-4um Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:49
                  czarny kot mi przebiegł drogę, już żem go na kole mioł, ale uciekł mi na pole,
                  ino z buta żem mu doł...
              • Gość: Spoko Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:16
                Paździoch-wpoierdul dostaniesz i się skończy.Zlejemy także twoich kumpli z
                przedszkola,wklepiemy twojej starej,żonie jesli taka masz i zgwałcimy ci
                córkę.Jesli bawi cie zajeżdzanie ludziom drogi i narażanie ich na śmierć,a
                przynajmniej kalectwo to niegodny jesteś żyć i mam nadzieję że jeden poslizg ci
                się nie uda i wytłuczesz w tej swojej puszce pół twojej rodziny.
    • Gość: Motocyklista Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:52
      Wszyscy w kATAMARANACH to debile downy ćpuny itp. itd.
      Ja też tak moge powiedzieć że jeździćie tymi blaszanymi puszkami po 200km/h w
      mieście!! a później macie spotkanie czołowe z jakimś innym kATAMARANEM !!
      (żeby to była dużą ciężarówa to nic takiego bo WY się zabijecie a nie kierowca
      ciężarówki byle to nie było 2 auto osobowe lub MOTOCYKLISTA bo wtedy nie dość
      żę zabijecie siebie to jeszcze inne osoby!!)
      Tuningujecie te wasze puszki (czyli spojler do malucha hahaha) i jeździcie jak
      barany !!
      Pozdro dla wszystkich motocyklistów :)
      PS: powinni wam zabronić jeździć po drogach publicznych :)
    • Gość: MłodyMotocyklista Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:54
      Witam!

Tak, motocyklistow powinno sie zamykac w klatce... czlowieku zalosny jestes.
      Tata naruszal twa prywatnosc tlumikiem w nocy? Stad ta niechce dla ludzi z
      pasja i zwyklych uzytkownikow 2oo. Do lekarzy, ojcow, matek, przedsiembiorcow,
      sprzedawcow... nawet zwyklych szarych ludzi... koles, jestes zalosny. Twoj stan
      umyslowy rokuje na ... 13-14 lat.

200km/h przed osiedla - myslisz, ze to przyjemne ... nie sadze - widac, ze w
      zyciu na 2oo nie siedziales - nie liczac te twojego rowerku... chociaz on tez
      sie nie liczy - domyslam sie, ze ma 4 kola ... zgadlem?

Twoje odpowiedzi sie nieskladne, chaotyczne i bezsensowne ... gadasz glupoty i
      takich jak ty powinno sie posylyac na leczenie.

PS: Jak zobaczysz na drodze Biała Yamahe - wjedz mi w dupe... o ile mnie
      dogonisz. Ale ostrzegam - jak nie trafisz ... dopadne cie!
    • Gość: :) Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.elsat.net.pl 13.11.04, 19:33
      Powiem Ci tak. Czy Ty masz wogóle pojęcie o jakiekolwiek jeździe ? Nie powiem,
      ze to właśnie kierowcy katamaranów czyli aut, są bezmyślni i stwarzają
      najwięcej zagrożenia na polskich drogach. Niektórzy ludzie są ograniczeni
      umysłowo i to chyba właśnie Ty do nich należysz.
      • motodawca1 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 13.11.04, 19:44
        kill him
        (paździocha!)
        • Gość: _Paweł_ Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 80.51.28.* 23.12.04, 20:47
          Uff, udało mi się przebrnąc przez wszystkie posty. Po przeczytaniu ich mogę z
          całą pewnością stwierdzić, iż osoba zasłaniająca się nickiem Marian Paździoch
          to kompletny debil! Chciałem napisać imbecyl, ale to za długi wyraz którego
          niestety skromny prosty jak drut zwój mózgowy tego pana by nie zrozumiał. Tak
          sobie myślałem, a może to prowokacja, ale przypomniałem sobie, że gdzieś tam w
          TV słyszałem o narodzinach kalekiego dziecka bez mózgu ... Drogi Marianie,
          powiedz mi prosze: jak to jest?? No, nie licząc tego, że od najmłodszych lat
          twój tata napie..ł twoja skromną i niezbyt inteligentną osobę po ryju deską
          od kibla!(i to kuu.. nie pomogło!!!) Pomijając również to, że osoby które
          spotykałeś chciały ci również pomóc za pomocą podobnych metod. Wiadomo, że
          motocykliści często mają pod ciężkimi zimnymi "zbrojami" gorące serca, to
          akurat oni ci pomogli najbardziej, stąd pewnie niestety twój uraz do nich, ale
          zrozum, oni chcieli ci tylko pomóc! Pamiętaj Marianie, my ci pomagamy i
          będziemy pomagać!! Dla dobra twojego i społeczeństwa.
          hmmmm
          Chyba jednak pomyliłem się tzn. osoba bez mózgu nie napisałaby tylu debilizmów.
          Rodzi się zatem pytanie, kim jest Marian?
          Czy jest to tylko zakompleksiony burak w jakimś szrocie z 4 kółkami, czy może
          dziecko bez mózgu, a może prowokacja?
          To może wiedzieć tylko biedny ojciec jebniętego dziecka, które po obejrzeniu
          odcinka "Kiepsich" znalazła dla sie osobę z autorytetem. Idola, esencję
          genialności człowieczeństwa ... No Marianie ... szerokiej drogi!! Mam nadzieję
          iz jesteś na tyle głupi, ze nie potrafisz odpalić tego swojego starego szrotu,
          lub, że przynajmniej ojciec wypuszcza cie tylko na przejażdżki po działce,
          podczas których mocuje twojego ospolierowanego malucha krowim łańcuchem do pnia
          starego dębu. (zabawa zawsze sie kończy wraz z łańcuchem i ... wiadomo co jest
          dalej) Na koniec apel do "złych" motocyklistów:
          Uważajcie na takich Marianów i co najważniejsze pomagajcie im! Pomagajcie z
          całego serca, tak jak pomaga od wielu lat biedny ojciec jebniętego dziecka Pan
          tata Mariana, dziecka autystyczne bez mózgu (a może jednak) Niech dla nas
          będzie taka Marcina jak Matka teresa, tak jak ona opiekowała się ludzmi, tak i
          my opiekujmy się juz nawet symbolicznym Marianem. Badźmy tez jak św. Krzysztof,
          patron kierowców, naprawiając Marianów uczynimy drogi bezpieczniejszymi. Amen

Wesołych Świąt i oby nikt z was nie natrafił na Mariana w puszce i oby każdy z
          Was mógł natrafić na takiego Mariana bez puszki zawsze wtedy kiedy jest
          wku..ony, lub poprostu wraca z qmplami z baru. :D
          Pozdrawiam _Paweł_ ex członek 4um Polskich Motocyklistów ( i w tym miejscu
          Pozdro. dla Szymańskiego, który swoimi wypocinami naruszył artykuł 212 kodeksu
          karnego, mówiąc krótko: zachował się jak typowa dewotka, dużo paplał, szkoda że
          nie wiedział o czym)
    • Gość: zibiano Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:48
      no to przesadziles! cos sie we mnie gotuje, ludzie jezdza spokojnie, jest kilku
      wariatow wiadomo, tak jak kierowcow samochodow, powiedz tylko czemu w sam
      czwartek dwaj kierowcy samochodow zajechali mi droge, proszac pozniej o
      wybaczenie!! no powiedz czlowieku bez wyobraźni. To Oni niosa smierc dla
      motocyklistom nie patrzac w lusterka, wsiadajac do samochodow pijani. mam wiele
      niecenzuralnych slow dla Ciebie za ten post, ale czy zrozumiesz? pozdrawiam,
      zycze szerokiej drogi i mądrości
    • Gość: tomek R1 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 83.27.14.* 13.11.04, 20:35
      buahhahahah ale koleś jestes zabawny widac po nicku że pazdzioch jesteś weż sie
      koleś uspokuj bo wiecej wypadkow jest przez takich jak ty a ne przez moto
      poczytaj troche to sie dowiesz i nie wyjezdzaj z tekstem : "przecz z
      motocyklistami" bo bedziesz miec koszmary i zsiusiasz sie w łożeczko. jak moto
      na drodze to zło to samochody to nie powinny jeżdzić wcale!! lecz sie
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 14.11.04, 00:55
        Juz sie boje fagasie.
        Ciekawe czego.
        Bandy niedowartosciowanych pedalkow w czarnych skorach?
        • Gość: sly710 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:57
          paździoch ty bój się sam siebie ty jesteś zagoreniem nie tylko dla innych ale
          dla siebie i swojej rodziny gamoniu jejden ty
          • vader_24 Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 25.11.04, 13:29
            Dzień dobry wszystkim
            Jestem początkującym motocyklistą(pierwszy sezon za mną).
            Z tego co pisze Paździoch wynika, że nie jest kulturalnym kierowcą
            ani człowiekiem, nie życzę nikomu spotkania z nim na drodze, ani chodniku.
            Ale fajnie, że napisał posta na forum samochodowym, a nie motocyklowym,
            bo może ktoś dowie się o naszym istnieniu i problemach,
            a nie tylko wkurzy motocyklistów.
            Naszym (motocyklistów) problemem i nie tylko, są takie chamy - Paździochy.
            Kocham jazdę motocyklem, i nie zrezygnuję nigdy z tego.
            Staram się nie jeździć niebezpiecznie w końcu mam córkę, żonę, rodziców i
            instynkt samozachowawczy.
            Wiadomo szaleńcy się zdażają: motocykliści, kierowcy osobówek, tirów,
            kapitanowie nuklearnych łodzi podwodnych, biali, czarni, amerykanie, rosjanie,
            katolicy i niewierzący.
            Paździch jest po prostu motocyklowym rasistą.
            Może opanował już całe podwórko, i emerytki przechodzą na drugą stronę jezdni
            jak go widzą, a teraz chciałby opanować drogi swoim czarnym bmw?
            nie obrażając posiadaczy czarnych bmw
            Jazda motocyklem i wszystkim innym jest niebezpieczna przez takich
            właśnie ludzi.
            Autor postu przyznał się tutaj spowodowania wypadku i oddalenia się z miejsca
            zdarzenia.
            Jeśli administrator forum ma taką możliwość powinien skierować sprawę do
            odpowiednich służb.
            Mam nadzieję, że nie zginę przez takiego typa.
            Pozdrawiam wszystkich motocyklistów i kierowców którzy zrobili mi trochę
            miejsca gdy przeciskałem się w korku - dzięki
    • mateuszxyx Do Mariana Pazdziocha!!! 14.11.04, 13:53
      Powiem ci kolego tylko tyle że jak słucham takich kolesi jak ty (przez małe t)
      to szczerze żałuję że Hitler tak krótko żył. Może dzięki temu byś się nie
      urodził. A tak to niestety w naszym kraju jest jeszcze wielu takich. Sam jeżdżę
      motocyklem i miałem juz kilka groźnych sytuacji przez tobie podobnych
      osobników. Dlatego z całego serca życzę ci wszystkiego najgorszego...
      • prc1 Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 14.11.04, 15:38
        Paździoch ty skur**sy*** jeden, mocny to ty jesteś ale tylko w gębie i to max
        jak jesteś anonimowy na necie. Jak jesteś taki mądry i sie niczego nieboisz to
        może podasz nam swój adres i porozmawiamy osobiscie. Mam wrażenie że wielu
        motocyklistów byłoby zainteresowanych tą rozmową. A pedałami to jesteś ty i
        twoi koledy.

Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.
        • motodawca1 Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 14.11.04, 16:19
          a ja wam mówie kill him (paździocha)
          bedzie mu łatwiej pewne rzeczy znieść
          • Gość: miki Re: Do Mariana Pazdziocha!!! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 14.11.04, 19:59
            Matka Paździocha popełniła straszny błąd w swoim życiu. Nie to , ze wpadła ,
            każdemu moze sie zdarzyć , ale jak już się stało to powinna sie czym prędzej
            wyskrobać. Lepiej by było jakby TO się nie urodziło.
            • Gość: 6gar Re: Do Mariana Pazdziocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:12
              1-pazdziocha-KILL-sprawa jest oczywista ;)
              2-pazdzioch jest tak roznożony ,że walka z nim trudna jest !!
              3-w miare mozliwości:jeśli jest kilku motocyklistów i PAŹDZIOCH -skopac blachy-
              sposób sprawdzony!!-eliminacja pazdziochów bedzie systematyczna i ulatwiona
              4-koledzy moto-nie podniecajcie sie gó..anymi postami pazdziocha -on na to czeka
              5-KILL kazdego pazdziocha,bo jak jade co kilka dni by moto ,to te qrwa debile
              pazdzochy chca mnie zabic !

KILL PAZDXIOCHA!!
              • Gość: lolek Re: Do Mariana Pazdziocha!!! IP: *.crowley.pl 14.11.04, 21:52
                Ale z ciebie jest palant..... Ku.. gdbym się taki urodził to bym z chaty
                nawet głowy nie wychylił o ile bym mieszkał w jakimś domu.....Twoi rodzice są
                na prawde bardzo szlachetni i tolerancylni... Zgadzam się w 100% z Arturem bo
                prawidłowo ci zjechał po majtach więc odpie..się od motocyklistów.....
                • marian.pazdzioch Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 15.11.04, 08:33
                  Alez z ciebie szowinistyczny wiesiek. Widzisz tylko czubek wlasnego nosa i
                  uwazasz, ze wszyscy nie-motocyklisci to bydlo. Uwazaj, zeby ktos cie nie
                  rozejchal na drodze.
                  Aha, nie wiem czy wiesz, ze wartosc czlowieka poznaje sie po jego stosunku do
                  niepelnosprawnych. A z tego to czytam, to byscie zlikwidowali wszystkich
                  niepelnosprawnych. Pieknie, pieknie.
                  • motodawca1 Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 15.11.04, 10:31
                    nie niepełnosprwnych ale takich ciężko ułomnych jak Ty to z pewnością
                    • speedone Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 15.11.04, 12:12
                      Takich h.u.j.o.w jak ty to powinno sie zabic
                      (czlowiek dobry ,tylko ludzie podli ze go niedobili jak byl maly)
                      • marian.pazdzioch Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 15.11.04, 21:09
                        Wkladaj Fakt pod kurtke, wsiadaj na WSK i won.
                        • prc1 Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 15.11.04, 21:16
                          Ej Paździoch zaczynasz sie powtarzać i robisz sie nudny!!! Lepiej spadaj z
                          forum katować swojego super MALUCH DeLUX TUNING!!!
                          • marian.pazdzioch Re: Do Mariana Pazdziocha!!! 16.11.04, 19:39
                            Zakomleksiony dzieciuchu!
                            Chcesz resoraczka?
    • Gość: FERDEK Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 15.11.04, 10:21
      Ty Marian jestes pie..nym niedoje..ym pedałem a ta nedzna prowokacja nawet
      niezle ci sie rozwija.
    • Gość: Walduś Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 13:32
      Ja i Pan Boczek, no i Tatuś zauważyliśmyy u Paździocha dziwne objawy nieznanej
      choroby - takie co to sie jeszcze fizjonogom nie śniła.
      Paździoch bierze sie za babke, ale ma kłopoty z tom, no protencjom i sie
      frustratuje.
      Babka go uspokojiwuje, ale Paździochowi to nie pomaga.
      Od jego żony wiemy natomiast że nie tylko z babka mu nie wychodzi.
      On jest tym, no, imptentynentem od urodzenia.
      Ona mówi, że nic mu nie pomaga, nawet se marchewkinie może zamocować.
      A o motorach to on juz zupełnie nic nie wie.
      Arnold Boczek mówił że raz widzial jak Paździoch na ulicy kochał samochody.
      Doslownie.
      A potem, mówił Boczek, że chcial pokochac motor, ale w motorze rur wydechow był
      jeszcze gorący i on, Paździoch sie znaczy, sobie ten tego.. siusiaczka sparzył.
      Zapytali my sie z tatusiem Boczka czy jak Paździoch kochal te samochody to czy
      miał wezwoda, ale Boczek nie umiał odpowiedzieć. Powiedzialże to było takie
      malutkie, ze on stwierdzić nie potrafi.
      Tatuś mówi, że Paździocha to cza w morde lać, bo szuja - znaczy Paździoch
      szuja, ale Mamusia i Mariolka mówią, że słyszaly ze Paździocha wyrzucili ze
      szkoły specjalnej bo taki był gupi i że nie wolno nam znęcywać sie nad nim bo
      on i tak ukarany przez Bozie.
      A babka mówi, że też nie dlatego chce mu dać bo coś tam tylko dlatego, że jej
      szkoda tej gnidy i że z nim lubi Koziołka Matołka oglądać, bo Paździoch wtedy
      tak się ładnie cieszy... i klaszcze w rączki.
      Pa Boczek i Tatus też obiecali, że tu napisza na Paździocha jakieś slowa.
      po to byście zrozumowali, jak cienszki z Paździocha przypadek - wręcz
      okolicznik.
      • Gość: babylon Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:31
        Pażdziochowi trochę chyba się pop..w tej pustej głowce.Sam jeżdżę autkiem i
        choć drażnią mnie osobnicy jadący stówką po terenie zabudowanym na SWOIM
        PIĘKNYM ŚCIGACZU, to dobrze wiem,że ponieważ mają niewielkie szanse przy
        konfrontacji podczas zderzenia, to trzeba mimo wszystko, pomóc im przeżyć.
        Jadąc poza terenem zabudowanym przyzwyczaiłem się już do tego, że motor jest
        szybszy od nawet najlepszego samochodu i trzeba mieć oczy dookoła głowy aby
        umożliwić motocyklistom spokojną jazdę.A oni są rózni : boys mojej siostry ma
        motor i podziwam go za opanowanie i spokój podczas jazdy ( a w mieście wali
        równe 50 dych !!!!!!!! ), a drugi przypadek to rodzice ( ludzie mieszkający dwa
        domy dalej ), którzy kupili synkowi na 18-tkę Hondę i tydzień póżniej mieli dwa
        pogrzeby bo ten idiota zabrał na przejażdżkę swoją dziewczynę : skutek - wbił
        się w drzewko przy prędkości ok 160 km\h ( teren zabudowany, końcówka prostej i
        delikatny zakręt).
        Drogi są dla wszystkich czy to kierowców dwuśladów, jednośladów ( w tym
        rowerów), a pażdzioch na drzewo.
      • Gość: Ferdynand K. PAŹDZIOCH ODDAJ PAPIER Z KIBLA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 11:28
        bo sie podetrzec ni mam czym !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: motocyklista Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.04, 09:40
      Ty naprawde jestes widze niezlym debilem. PRECZ Z TAKIMI Z NASZYCH DROG.
      chyba tylko boli cie to ze ktos kupuje motor za cene samochodu, ze stac go na
      realizacje wlasnego hobby. Podejzewam ze jestes zwyklym uzytkownikiem drog,
      ktory auto nie kupuje z pasji tylko dla potrzeb dnia codziennego, czyli
      najlepiej jak malo pali i ma duzo miejsc dla calej rodziny, plus fotelik dla
      dziecka,
      Przymij wiec do wiadomosci ze sa inni ludzie niz ty, ktorzy maja w glowie
      jakies marzenia, staraja sie je realizowac za wszelka cene i przezyc cos
      ciekawego i ekscytujacego w swoim zyciu...... tak jak motocyklisci. czasami
      ludzie wole jezdzic w lato tylko na motorze, a w zime ZTM, albo po prostu maja
      pieniadze zeby miec jedno i drugie czyli motor i auto.
      nie badz zawistny bo to bardzo zla cecha!!!!!
      A cha, i nie pisz ze HONDA to badziewie, bo bardzo mnie to jakos boli.
      strasznie natomiast chcialbym poznac jakim samochodem ty sie poruszasz, (jezeli
      wogole go posiadasz - bo moze jezdzisz autobusem a narzekasz bo po prostu
      lubisz narzekac i tyle)
      no wiec coz to za samochodzik ten twoj..........? strasznie jestem ciekaw
      Pozdrawiam i troche wiecej tolerancji
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 16.11.04, 19:38
        Sam jestes ku.. debilem. Takie hobby jak to nazywasz to moze miec najwyzej
        niedorobiony gej. Podroze, kobiety - to jest hobby. A nie jakies brudne i
        smierdzace motory. Co z tym przyjemenego, ze sie przejdziesz na takim motorze?
        Moze chodzi o to, ze cie siodelko obciera w siusiaka i cie to podniecia? No to
        naprade hobby jak sie patrzy. Jak chce gdzies pojechac realizowac swoje hobby,
        to nie potrzebuje motoru, tylko wsiadam w samolot. Jesli dla ciebie szczytem
        marzen jest motur, to jestes bardzo plytkim czlowiekiem i takich nalezy tepic i
        jeszcze raz tepic.
    • Gość: walduś Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: 193.110.99.* 16.11.04, 19:24
      no to żeś pan walnoł panie pażdzihu, no normalnie jak jaki przygłóp! Motory to
      są nie dla takich gupków jak pan panie pażdziochu i mormalnie pan im
      zazdrościsz bo normalnie masz pan pełne gacie jusz przy 40 kilomertach na jedną
      normalnie godzine! ha ha ha!!!!
    • speedone Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 16.11.04, 20:04
      oto bryka pazdziocha :)

www.alibaba.w.szu.pl/zdjmoj.html
    • Gość: niestojącywkorkach Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.acn.waw.pl 16.11.04, 23:26
      Autor wątku jest sfrustrowanym, zakompleksionym dupkiem, mogącym sobie jedynie
      pomarzyć o motocyklu. Typowy dupek, odreagowujący stres w internecie, bo to dla
      niego jedyny sposób.
      Paździoch, czy przypadkiem dziewczyna nie zostawiła cię dla jakiegoś
      motocyklisty? Przyznaj się.
      • marian.pazdzioch Re: Motocyklisci na drogach to zlo! 17.11.04, 08:50
        Gość portalu: niestojącywkorkach napisał(a):

> Autor wątku jest sfrustrowanym, zakompleksionym dupkiem, mogącym sobie jedynie
        > pomarzyć o motocyklu. Typowy dupek, odreagowujący stres w internecie, bo to dla
        >
        > niego jedyny sposób.
        > Paździoch, czy przypadkiem dziewczyna nie zostawiła cię dla jakiegoś
        > motocyklisty? Przyznaj się.

Niestojacy - juz wiem jaki jest twoj problem.
        Ale nie powiem, bo to nieprzyzwoite.
        • Gość: Artur Re: Motocyklisci na drogach to zlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:25
          weź wypie..j gonoju bo ludzie zadaja ci pytania a ty nawet nie potrafisz na
          nie odowiedzieć jak patrze na to co piszesz to mam przed oczyma spie..nego
          gościa w swoim turbo brzeszczocie co jeździ i sieje zagrożenie na drogach nie
          tylko dla motocyklistów
          ciągnij się pajacu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka