Dodaj do ulubionych

Eko-idioci

21.07.23, 22:39
Niżej jeden taki, który chciał się przytwierdzić do rozgrzanego asfaltu. Zostaną mu dwa kciuki, bo reszta palców wygląda na spalone, w tym dwa ułamane. Blokują takie świry drogi i myślą, że uratują ludzkość przed zaczadzeniem. Może go Greta pochwali za determinację?
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Eko-idioci 21.07.23, 22:46
      A może jakieś źródło?
      Googlowanie obrazu prowadzi do jednego wyniku, według którego gościowi odmówiono przyjęcia do szpitala.
      Bez szczegółów tego, w jakich okolicznościach mu urwało palce.
      Ale widać wyraźnie separację, przy poparzeniu by to inaczej wyglądało, więc znów pierdolisz jak potłuczony, jak o tych chemtrailsach.
      • al.1 Re: Eko-idioci 21.07.23, 23:29
        qqbek napisał:

> A może jakieś źródło?

Nie chcę, podawać nazwiska, bo może by sobie ta osoba nie życzyła. Inicjały kobiety DP. Dla fejsbuczących:
        www.facebook.com/photo/?fbid=7008289035867054&set=a.1173147106047972
        > Bez szczegółów tego, w jakich okolicznościach mu urwało palce.
        > Googlowanie obrazu prowadzi do jednego wyniku, według którego gościowi odmówiono przyjęcia do szpitala.

A który to szpital był tak bezduszny? I z jakiego powodu odmówili przyjęcia?

> Ale widać wyraźnie separację, przy poparzeniu by to inaczej wyglądało,

To może sobie gotował palce? Ale na pewno nie w wodzie.

> więc znów pierdolisz jak potłuczony, jak o tych chemtrailsach.

Ooooo... Uuuuu... Óóóóó... Dzieci wiatru i kurzu mogą nie wiedzieć co to są smugi chemiczne (chemtrails), ale jak widać i Ty wykazujesz się taką ignorancją. Pewnie łykasz tylko prawdę z telewizora. Masz jakieś pojęcie o akcji eufemistycznie zwanej "depopulacja" pod przykrywką NWO (NPŚ)? To się już dawno zaczęło.

--
        Ci którzy mają monopol na prawdę, szerzą kłamstwa
        • qqbek Re: Eko-idioci 21.07.23, 23:37
          A no sorry.
          Widzę, że zamieszczająca post jest z Radomia.
          Nie mam uwag.
          Gość wygląda na typowego Radomiaka.

KURWA, ALE TY JESTEŚ NIENAPRAWIALNIE ZEPSUTY...
          • hutchence Re: Eko-idioci 22.07.23, 19:04
            Co to znaczy typowy radomiak. Sam tu mieszkam 23 lata. Masz jakiś problem to proszę ustawka i wybiję ci z głowy stereotypy. Pewnie warszawiaczek ze słoika
            • qqbek Re: Eko-idioci 22.07.23, 19:19
              "Radomiak", nie "radomiak".
              Widziałeś zdjęcie?

Kolejny Samspade, przewrażliwiony na punkcie Radomia.
              Nic do Radomia nie mam. Miałem kiedyś kobietę z Radomia, same centrum Filtrowa (boczna 25 czerwca), a to zła kobieta była.
              Poza tym nic do Radomia nie mam... po prostu "dowód" naszego pojeba od chemtrailsów to post na FB autorstwa jakiejś nawiedzonej dziołchy z Radomia.
              • hutchence Re: Eko-idioci 22.07.23, 19:35
                To proszę nie uogólniać. Ja tam patriotą lokalnym nie jestem. Ale nie lubię być obrażany z powodu jakoś idiotycznych stereotypów.
                • qqbek Re: Eko-idioci 22.07.23, 19:42
                  hutchence napisał:

> To proszę nie uogólniać. Ja tam patriotą lokalnym nie jestem. Ale nie lubię być
                  > obrażany z powodu jakoś idiotycznych stereotypów.

Nie chcę być wredny, ale czy mógłbyś proszę wyjąć kijek z dupy i przeczytać wszystko od początku ze zrozumieniem?

I nie, nie jestem z Warszawy.
                  Ostatnim członkiem mojej rodziny (poza stryjem, którego tam ojczyzna ludowa rozkazem rzuciła), który mieszkał w Warszawie był mój dziadek, ale od 1942 zmienił, przymusowo, miejsce zamieszkania na barak w kamieniołomie pod Perlebergiem, w Branderburgii i do drugiej połowy lat 70-tych w Warszawie był tylko raz, przejazdem, w 1945.
                  • galtomone Re: Eko-idioci 25.07.23, 11:36
                    Fajne fury w tym Radomiu mają...
                    • qqbek Re: Eko-idioci 25.07.23, 12:01
                      galtomone napisał:

> Fajne fury w tym Radomiu mają...

Radom w ogóle jest na propsie!
                      • galtomone Re: Eko-idioci 25.07.23, 13:09
                        No BA!

Najbaradziej to ja lubie ich lotnisko... Wreszcie bez kolejek i tłumów można sobie posiedziec i poczuć wielki świat...

W tym samym klimacie sie czuję co Wojtek...
                        • galtomone Re: Eko-idioci 25.07.23, 13:12
                          A tu jeszcze jeden trop... Prosto do Radomia...

twitter.com/ceosonson/status/1659689574011117569
                          • qqbek Re: Eko-idioci 25.07.23, 13:26
                            galtomone napisał:

> A tu jeszcze jeden trop... Prosto do Radomia...
                            >
                            > twitter.com/ceosonson/status/1659689574011117569

Też do tego doszedłem wyszukując obraz za pomocą Google, ale nic dalej nie znalazłem.
                            No i tutaj te palce wyglądają na amputowane, a nie poparzone.
                            • dodekanezowiec Re: Eko-idioci 25.07.23, 14:16
                              al1 - ktoś w rodzaju Antoniiiiego! Antoni! Antoni! Antoni! Patetyczno pompatyczno dramatyczny qrua!
                              • qqbek Re: Eko-idioci 25.07.23, 16:28
                                dodekanezowiec napisał:

> al1 - ktoś w rodzaju Antoniiiiego! Antoni! Antoni! Antoni! Patetyczno pompatycz
                                > no dramatyczny qrua!

Ja (za stroną YourChidhoodRuined.com) rozszyfrowałbym to inadzej:
                              • waga173 Re: Eko-idioci 25.07.23, 16:33
                                Ten na zdjeciu to on, Antoni. Antek myslal ze to szmalec, wsadzil Mance w dupe palec.
          • al.1 Re: Eko-idioci 22.07.23, 22:34
            qqbek napisał:

> A no sorry.
            > Widzę, że zamieszczająca post jest z Radomia.
            > Nie mam uwag.
            > Gość wygląda na typowego Radomiaka.
            >
            > KURWA, ALE TY JESTEŚ NIENAPRAWIALNIE ZEPSUTY...

Mogę to skomentować tylko tak, że masz mniej zwojów w mózgu niż kura.
            • qqbek Re: Eko-idioci 22.07.23, 22:39
              Ko-ko-ko-ko spierdalaj świrze!
              • al.1 Re: Eko-idioci 24.07.23, 23:33
                qqbek napisał:

> Ko-ko-ko-ko spierdalaj świrze!

Ale ja nie jestem świrem i nie mam zamiaru spierdalać. A zwoje w mózgu się liczą. Każdy, kto ma głowę między ramionami (co jest równoznaczne z odpowiednią ilością zwojów), nie kwestionuje chemtrailsów.
                Bum tarara
                --
                Nic się nie zmienia
                gdy brak myślenia
                • qqbek Re: Eko-idioci 25.07.23, 11:18
                  al.1 napisał:

> Ale ja nie jestem świrem i nie mam zamiaru spierdalać. A zwoje w mózgu się licz
                  > ą. Każdy, kto ma głowę między ramionami (co jest równoznaczne z odpowiednią ilo
                  > ścią zwojów), nie kwestionuje chemtrailsów.
                  > Bum tarara
                  > --
                  > Nic się nie zmienia
                  > gdy brak myślenia

Każdy, kto ma głowę między ramionami wygląda jak Quasimodo :P
                  Zresztą przerabialiśmy już ten temat kiedyś świrze.

Powiedz mi, dlaczego władze wydawać miałyby milionowe kwoty na paliwo lotnicze, szkolenie i przekupywanie pilotów (żeby trzymali język za zębami) i marnowanie całej masy środków chemicznych nad terenami niezamieszkanymi, jak dużo łatwiej, szybciej i za kilka rzędów mniejsze pieniądze mogłyby faszerować ludzi chemią wprost z wodociągów, albo na przykład dodając ją do mąki?

Nie potrafisz, boś świr :)
                  Uważasz smugi kondensacyjne za opryski chemiczne.
                  • marekggg Re: Eko-idioci 25.07.23, 17:20
                    qqbek napisał:

> Powiedz mi, dlaczego władze wydawać miałyby milionowe kwoty na paliwo lotnicze,
                    > szkolenie i przekupywanie pilotów (żeby trzymali język za zębami) i marnowanie
                    > całej masy środków chemicznych nad terenami niezamieszkanymi, jak dużo łatwiej
                    > , szybciej i za kilka rzędów mniejsze pieniądze mogłyby faszerować ludzi chemią
                    > wprost z wodociągów, albo na przykład dodając ją do mąki?

PRZECIEZ TO WSZYSTKO MA MIEJSCE!!!

> Nie potrafisz, boś świr :)
                    > Uważasz smugi kondensacyjne za opryski chemiczne.
        • waga173 Re: Eko-idioci 21.07.23, 23:40
          Dzieki tej depopulacji za mojego zycia populacja zwiekszyla sie trzykrotnie. Widocznie te chemtrails to sa zrzucane z samolotow plemniki.
          • al.1 Re: Eko-idioci 22.07.23, 22:32
            waga173 napisał:

> Dzieki tej depopulacji za mojego zycia populacja zwiekszyla sie trzykrotnie. Wi
            > docznie te chemtrails to sa zrzucane z samolotow plemniki.

Czy Ty masz głowę między ramionami ((?)) Czy wiesz ilekroć wzrosły choroby przewlekłe u dzieci, które wcześniej nie były spotykane? A są to choroby wieku starczego. Wzrost populacji to nie to samo co lepsze zdrowie, długość życia, sprawność umysłowa. Bum tarara
            • marekggg Re: Eko-idioci 22.07.23, 22:53
              bo jak ludzie zra gowno to i zdychaja wczesniej.
              • tbernard Re: Eko-idioci 25.07.23, 11:03
                marekggg napisał:

> bo jak ludzie zra gowno to i zdychaja wczesniej.

Bo jest kurna przeludnienie. Jakim niby cudem wszyscy mogli by sobie żyć jak w raju mając willę, kawał swojej ziemi i na niej uprawiali zdrową żywność i jeszcze każdy jeździł paliwożernym potworem, bo przecież to ekoterroryści wymyślili, że spaliny szkodzą.
        • tbernard Re: Eko-idioci 22.07.23, 10:10
          Ale co widzisz złego w depopulacji, gdy robi się coraz większe przeludnienie? Chyba nie myślisz, że można w nieskończoność wdrażać:
          "Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, napełniajcie ziemię i czyńcie ją sobie poddaną; panujcie nad rybami morskimi i nad ptactwem niebieskim, i nad wszelkimi zwierzętami, które poruszają się po ziemi."
          Jak ludzie mają w miarę godziwie żyć, to nie ma innego wyjścia, bo inaczej dojdziemy do kanibalizmu i polowania jeden na drugiego. Zasoby Ziemi są ograniczone wbrew temu co sugeruje autor owych słów.
          • al.1 Re: Eko-idioci 24.07.23, 23:56
            tbernard napisał:

> Ale co widzisz złego w depopulacji, gdy robi się coraz większe przeludnienie?
            > Chyba nie myślisz, że można w nieskończoność wdrażać:
            > "Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, napełniajcie ziemię i czyńcie ją sobie
            > poddaną; panujcie nad rybami morskimi i nad ptactwem niebieskim, i nad wszelkim
            > i zwierzętami, które poruszają się po ziemi."

> Jak ludzie mają w miarę godziwie żyć, to nie ma innego wyjścia, bo inaczej dojd
            > ziemy do kanibalizmu i polowania jeden na drugiego. Zasoby Ziemi są ograniczone
            > wbrew temu co sugeruje autor owych słów.

Dupa w kwiatach. Może nie masz nic przeciwko depopce, pod warunkiem, że nie zdepopulują Ciebie.
            Luki luk.

--
            I to
            • tbernard Re: Eko-idioci 25.07.23, 11:07
              al.1 napisał:

> Dupa w kwiatach. Może nie masz nic przeciwko depopce, pod warunkiem, że nie zdepopulują Ciebie.

Wystarczy ograniczyć mnożnik tym co ciągle żyją mentalnie według:

"Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, napełniajcie ziemię i czyńcie ją sobie poddaną; panujcie nad rybami morskimi i nad ptactwem niebieskim, i nad wszelkimi zwierzętami, które poruszają się po ziemi."

Chyba, że uważasz, że można według tej przypowieści w nieskończoność ciągnąć. Jeśli tak, to nie mamy o czym gadać.
    • waga173 Re: Eko-idioci 21.07.23, 23:20
      On sie zastanawia czy zamowic cztery czy szesc piw.
      • qqbek Re: Eko-idioci 21.07.23, 23:29
        Nie no, cztery... sześć by się mu odgazowało, dwa litry piwa można przyjąć w czasie, w którym niemożliwe jest odgazowanie się piwa.
        Wiem, bo była w Lublinie swego czasu knajpa "Za Drzwiami" się nazywała i na starym mieście mieściła, gdzie mieli dwulitrowe kufle do piwa.
        No i jak taki dwulitrowy kufel zamówiłem, to dałem radę wypić, zanim się odgazowało.
        Ale tylko pierwsze.
        Drugie zamawiałem częściej "średnie", czyli litrowe, niż "duże" (dwulitrowe).
        • taniarada Re: Eko-idioci 22.07.23, 10:00
          „Pod Fafikiem” Karczma Słupska .Tam były tańce .
          • qqbek Re: Eko-idioci 22.07.23, 12:52
            taniarada napisał:

> „Pod Fafikiem” Karczma Słupska .Tam były tańce .

To albo "Pod Fafikiem", albo Karczma Słupska.
            "Fafika" nie pamiętam, bo urodziłem się już po tym, jak go przerobiono na "Karczmę".
            Jak studiowałem, to "Karczma" była droższa niż pobliskie knajpy na miasteczku akademickim ("kawiarnia" pana Niedźwiadka w "Chatce Żaka" i, potem, "Dziekanka") tak więc przyjęło się "Karczmę" zwać "Ritzem", albo "Hiltonem".
            Inna sprawa, że wódkę mieli lepszą, a miałem kolegę, który lubił dla draki wpaść tam na dansing, więc kilka razy byłem.

Zamknęli ją z dziesięć lat temu już.
            Teraz w tym miejscu jest filia biblioteki miejskiej.

Mocno podbudowujący przykład.
            W większości restauracji, które pamiętam ze "schyłkowego PRL" teraz są markety, albo inne komercyjne bzdety.
            W "Stylowej" jest bank, "Arkad" na Hanki Sawickiej/Świętoduskiej nie ma, zburzone pod budowę centrum handlowo-biurowego, które od nastu lat nie potrafi powstać, w "Astorii" Biedronka i market z tanimi ciuchami, z najbliższych mi "Tip-Topie" i "Jubileuszowej" to "Tip-Top" jeszcze jakoś przędzie, ale jako garmażerka bardziej, w "Jubileuszowej" (potem "Sandi") Carrefour.

Jest jeszcze "Księżycowa" państwa Dobrowolskich, ale to "już nie to samo".
            • taniarada Re: Eko-idioci 22.07.23, 16:33
              W Polsce to pije piwo Perła Export lub chmielowe .Nie wiem dlaczego ,ale mi one podchodzi .C
              • qqbek Re: Eko-idioci 22.07.23, 16:48
                Perła się popsuła.
                Pamiętam do dzisiaj, jak w 2007 roku zobaczyłem ją w półhurtowni u Chińczyka na Kensingtonie (a może to już Old Swan było, a nie Kensington?) w Liverpool-u.
                Kupiłem całą skrzynkę i smakowała jak ambrozja.

Może i nadal smakuje lepiej, niż większość "koncerniaków", ale teraz to już typowy koncerniak jest.
                Jak byłem na studiach, to Żywiec, Lech czy Tyskie były jeszcze pijalne.
                Do tego Tyskie było w dwóch wersjach - Gronie (z białą etykietą) i Książęce (ze złotą) - to drugie było bardzo smaczne.
      • al.1 Re: Eko-idioci 25.07.23, 00:01
        Ja się nie zastanawiam, bo: Piwo to moje paliwo, i w związku z tym, żywcem się okocim.
        I co teraz?
    • marekggg Re: Eko-idioci 22.07.23, 22:57
      zdjecie z ameryki, choj wie co ten gosciu robil.
      • qqbek Re: Eko-idioci 22.07.23, 23:11
        marekggg napisał:

> zdjecie z ameryki, choj wie co ten gosciu robil.

Nie, no co ty?
        Przecież z Radomia... nasz specjalista od chemtrails tu to potwierdzi. Albo masz mózg mniej pofałdowany niż kurczak... albo jakoś tak... 🤪
        • al.1 Re: Eko-idioci 25.07.23, 00:07
          qqbek napisał:

> marekggg napisał:
          >
          > > zdjecie z ameryki, choj wie co ten gosciu robil.
          >
          > Nie, no co ty?
          > Przecież z Radomia... nasz specjalista od chemtrails tu to potwierdzi. Albo masz
          > mózg mniej pofałdowany niż kurczak... albo jakoś tak... 🤪, czy tylko

Czy Ty rozumiesz o czym ja piszę? Wydaje mi się że masz odchody od racjonalnej percepcji.

• waga173 Re: Eko-idioci 23.07.23, 00:16
        On swoje palce zamknal w piastki a na gorze przyczepil jakies siurki z plasteliny. Jeden mu sie odkleil i przewrocil.
        Gdyby tylko czubkiem palca dotknal do roztopionego asfaltu (gdzie taki mozna znalezc?) to naturalny odruch organizmu bez udzialu mozgu by szarpnal reke do gory.
        • al.1 Re: Eko-idioci 25.07.23, 00:18
          waga173 napisał:

> On swoje palce zamknal w piastki a na gorze przyczepil jakies siurki z plasteli
          > ny. Jeden mu sie odkleil i przewrocil.
          > Gdyby tylko czubkiem palca dotknal do roztopionego asfaltu (gdzie taki mozna zn
          > alezc?) to naturalny odruch organizmu bez udzialu mozgu by szarpnal reke do gory.

Po szarpnięciu dwa odpadły, reszta się ugotowała, he-he
          Myślicie, jeden z drugim, że właściciele planety nami nie manipulują?

• waga173 Re: Eko-idioci 25.07.23, 02:40
            al.1 napisał:

> Myślicie, jeden z drugim, że właściciele planety nami nie manipulują?

Alez ja zawsze uwazalem ze nami manipuluja. A raczej niektorymi z nas. Zgadnij kogo z nas mam na mysli:)
          • tbernard Re: Eko-idioci 25.07.23, 11:19
            al.1 napisał:

> Myślicie, jeden z drugim, że właściciele planety nami nie manipulują?

Tu mamy wyjaśnione jak to wszystko działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka