wonnyzapachlawendyuwielbiam 04.09.23, 16:58 Czy traktorem mogę wjechać na autostradę? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens1 Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 17:15 Zależy, jak szybki jest ten traktor. Odpowiedz Link Zgłoś
wonnyzapachlawendyuwielbiam Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 17:28 Z przestawioną pompą paliwową, to i 35km/h szwagier wycisnął. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 17:50 To za mało - nie można takim jeździć po autostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 18:39 Jestes pewien ze to byla pompa paliwowa anie cieplna? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 22:47 enginek - odblokowali Cie? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Autostradą - zapytanie. 05.09.23, 00:39 Jak widac na zalczonym obrazku. Myskle ze to przedwyborcza amnestia bo kto wie czy w tym roku nie zaglosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Autostradą - zapytanie. 05.09.23, 00:42 Nie wiem jak to jest. W PRL-u przed wyborami zamykali a tu wypuszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wonnyzapachlawendyuwielbiam Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 17:42 wislok1 napisał: > NIE Dziękuję serdecznie za odpowiedź. > I koniec zabawy Proszę pana ,gdyby się nagle okazało ,że nie ma pan dojazdu do pola i nie ma jak dojechać, to nie myślał by pan o zabawie. Wesołego popołudnia dla pana. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 18:07 Ja tu zapach ironii wyczuwam. I to w dodatku dużej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 18:38 Zapach ironii czy aroni? Ironia jest bezwonna z tego co wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 18:52 engine8t napisał: > Zapach ironii czy aroni? Ironia jest bezwonna z tego co wiem. O odblokowali ci bana .A to zapraszam na ematkę .Teraz kolej na bywalca bo wy tak na zmianę🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 19:22 Odwiesili mnie jk widac Widac jakas amnestia wyborcza czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzodrogarada Re: Autostradą - zapytanie. 05.09.23, 07:53 taniarada napisał: > engine8t napisał: > > > Zapach ironii czy aroni? Ironia jest bezwonna z tego co wiem. > O odblokowali ci bana .A to zapraszam na ematkę .Teraz kolej na bywalca bo wy t > ak na zmianę🤣🤣🤣 Przyjdzie i pora na ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 18:55 tbernard napisał: > Ja tu zapach ironii wyczuwam. I to w dodatku dużej wagi. Nawet nie gadaj znowu ? Cicho sza nie chce znowu szukać na pewnym forum nie związanym z motoryzacją 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
bardzodrogarada Re: Autostradą - zapytanie. 05.09.23, 07:54 To nie szukaj. Nikt ci nie każe szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 20:01 Ja tez...... Ale jakis debil przeczyta, na forum, ze wolno napier... traktorem na autostradzie i w to uwierzy, glupota prowokowania tez ma swoje granice Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 18:43 Trzeba było zapytać czy wolno. Wtedy odpowiedź była by prostsza, że nie wolno tylko szybko. Bo to autostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 21:23 A to zależy, czy wracając ze stacji zatrzyma ciebie na chwilę kasjer na Orlenie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oixio Re: Autostradą - zapytanie. 04.09.23, 22:53 wonnyzapachlawendyuwielbiam napisała: > Czy traktorem mogę wjechać na autostradę? Pozdrawiam. Na autostradę nie można wjechać ciągnikiem rolniczym, pojazdem wolnobieżnym (do 25 km/h) ... Można wjechać pojazdem samochodowym (pow.25 km/h), który razem z przyczepami potrafi rozwinąć prędkość 40 km/h na poziomej drodze. Czyli traktor musi być zarejestrowany jako pojazd samochodowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzodrogarada Re: Autostradą - zapytanie. 05.09.23, 07:55 Możesz, pod warunkiem że jest to pojazd służby drogowej i wykonuje jakieś prace np wykasza Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Autostradą - zapytanie. 05.09.23, 09:39 Traktorem można wjechać na autostradę, ale tylko przez węzeł Hallera. Odpowiedz Link Zgłoś