Gość: Czepialski IP: 217.153.187.* 24.11.04, 11:38 Moim zdaniem bardziej charakterystyczny niż grill jest kształt tylnych świateł (a la Audi) i to on wyznaczy kierunek stylizacyjny VW. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: janek Re: VW Jetta IP: *.isinfo.pl 26.11.04, 14:15 Tak w ogole to VW powinien zatrudnic jakiegos nowego styliste bo te ich ostanie samochody to jakas porazka. Kiedys VW to byl samochod - z daleka bylo widac ze to takie a nie inne auto. Niestety od X juz tam lat z rzedu kazdy kolejny VW wyglada jak lekko uzywane mydlo i takie tez wzbudza we mnie emocje. Audi ma swoj styl, Audi widac z daleka. Nawet ta smieszna skoda ma swoj styl (byle jaki bo byle jaki, ale ma). A VW - totalna porazka. Postawisz go na parkingu przed supermarketem i nie bedziesz mogl znalezc bo nicczym sie nie odroznia od tla. Beznadzieja. Link Zgłoś
Gość: superkrzys Re: VW Jetta IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 26.11.04, 15:09 Hehehe moze i wyznaczy kierunek VW ale tylne lampy jakie zaprezentował VW są tak popularne w USA ( inne marki mają naprawdę podobne ) jak u nas swego czasu fiaty 126p. Wiem bo byłem i widziałem. Ale całosć wygląda naprawdę nieźle. Link Zgłoś
Gość: BOOB ale to brzydkie IP: *.dyn.optonline.net 26.11.04, 19:43 nowy gti to jest ok, ale ta dzetka to przegiecie. Link Zgłoś
Gość: turkish VW Jetta Grand Awaria IP: *.159.222.173.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.11.04, 12:26 jedno z najbardziej psujacych sie aut w stanach Link Zgłoś
Gość: gość Re: VW Jetta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:34 jak to VW- prosty i bez charakteru- poprostu auto i nic więcej. Link Zgłoś
Gość: robert Re: VW Jetta IP: *.jax.bellsouth.net 27.11.04, 14:14 w koncu samochod dla ludu, na ktory kazdy moze sobie pozwolic (szkoda ze tak jest w niemczech a nie u nas):-) Link Zgłoś
devote Re: VW Jetta 27.11.04, 14:57 to wlasnie w USA kazdy moze sobie pozwolic bo tu jest taniej wszystko niemieckie auta sa tansze w USA niz w Niemczech Link Zgłoś