tesla3 15.04.26, 15:48 bo im hałas przeszkadza..... parcfer.me/pozostale/tor-poznan-zamkniety-po-skargach-mieszkancow-fala-oburzenia-wsrod-kibicow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nousecomplaining Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 16:08 A kto te protesty nagle uruchomił? Odpowiedz Link Zgłoś
zandt Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 17:34 Od toru do zabudowan jest niecale 400 metrow. Trzeba bylo nie zezwalac na zabudowe mieszkalna tego terenu. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 17:52 > Trzeba bylo nie zezwalac na zabudowe mieszkalna tego terenu. A kiedy te zezwolenia były wydawane? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 18:01 zandt napisał(a): > Od toru do zabudowan jest niecale 400 metrow. Trzeba bylo nie zezwalac na zabud > owe mieszkalna tego terenu. Gdybyś umiał cos wyszukać. Ale po co.Tor powstał w 1977 roku tuż obok lotniska Poznań-Ławica. W tamtych latach w okolicy nie było zbyt wielu domów. Odpowiedz Link Zgłoś
zandt Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 18:20 Przeciez o tym wlasnie napisalem Tor byl wczesniej, deweloper wybudowal domy, mieszkancy kupili i sie skarza. To troche jak zamieszkanie obok juz istniejacej huty albo na terenach zalewowych. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 17:41 Przecież jest taki wątek jest na forum. Only go założył. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Tor Poznań zamknięty 15.04.26, 22:06 boggi_dan napisał: > Przecież jest taki wątek jest na forum. Only go założył. Nawet o dokładnie tym samym tytule. Ale Misio jest leniwym misiem, nie poszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
tesla3 Re: Tor Poznań zamknięty 16.04.26, 08:30 qqbek napisał: > boggi_dan napisał: > > > Przecież jest taki wątek jest na forum. Only go założył. > > Nawet o dokładnie tym samym tytule. > Ale Misio jest leniwym misiem, nie poszukał. > > Coś co się pomyliło. ja pierwszy założyłem ten wątek. Patrz na daty i godzinę. I myśl Odpowiedz Link Zgłoś
tesla3 Re: Tor Poznań zamknięty 16.04.26, 08:33 Ty nie poszukałeś daty i godziny. Misio był 29 minut szybszy w zakładaniu wątku więc o jakim lenistwie bredzisz? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
tesla3 Re: Tor Poznań zamknięty 16.04.26, 08:37 sorry. To ja nie spojrzałem na datę a na datę ostatniego wpisu sorry nie zauwazyłem😅 Odpowiedz Link Zgłoś
tesla3 Re: Tor Poznań zamknięty 16.04.26, 08:29 boggi_dan napisał: > Przecież jest taki wątek jest na forum. Only go założył. Ja byłem pierwszy. Po co zakładać dwa razy to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Tor Poznań zamknięty 16.04.26, 08:36 tesla3 napisał(a): > boggi_dan napisał: > > > Przecież jest taki wątek jest na forum. Only go założył. > > Ja byłem pierwszy. Po co zakładać dwa razy to samo? Wątek założony przez only_the_godfather 14.04.26, 19:38 Wątek założony tesla3 15.04.26, 15:48 Leć do biura patentowego zgłosić wynalazek, który ci to umożliwił co deklarujesz. Odpowiedz Link Zgłoś