galtomone 06.09.26, 20:58 Jestem bardzo miłe zaskoczony, super się bawiłem. Nowi prowadzący oczywiście inni, ale spoko3. Nie mogłem tego powiedzieć o nowych Top Gear. A jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodekanezowiec Re: Nowy The Grand Tour 06.09.26, 23:08 Ale Megane czy Laguna Grandtour? Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Nowy The Grand Tour 07.09.26, 07:44 Bardziej jak Hennessey Venom F5 Revolution Evolution albo Mustang Grand Touring Daytona Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Nowy The Grand Tour 07.09.26, 20:03 Jakies linki ? Generalnie Megane bardzo mi sie podoba i jest OK technicznie oraz ekonomicznie... Datego nim jezdze, juz kolejnym autem Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Nowy The Grand Tour 08.09.26, 08:49 www.primevideo.com/detail/0HJALB095O1KZ90Z1DO6N7Q37P?ref_=atv_sr_fle_c_sr64ce3f_pvsearchresults_1_1 Jest pierwszy "nowy" sezon, 6 odcinków, nie wiadomo czy bedzie sezon 2. Mnie się podobało i cłąkiem fajnie sie bawiłem. Z jednej strony zahcowali to co było fajne w Top Gear/Grand Tour, z drugiej, nie usiluja byc tacy sami i chyba widac znowu jakasz chemie miedy nimi. James i Thomas znaja sie z www.youtube.com/@ThrottleHouse - tez calkiem fajne materialy btw. I doszedl do nich www.youtube.com/@francis.bourgeois Mam nadzieje, ze Amazon da im sznase na drugi sezon, bo IMHO warto. Odpowiedz Link Zgłoś