Dodaj do ulubionych

xenon potrzebna rada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:12
Zestaw Xenonowy ( 2 żarówki osram D2S ,2 Przetwornice Hella , 2
Transformatory , komplet wtyczek ) oczywiście wszystko nowe do zakupu na
alegro czy da się zamontować do accorda 2.0 z 2003r no i czy będzie to to
Obserwuj wątek
    • bishopandroid Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 16:47
      w zestawie brak automatyki do poziomowania.
      Bez tego będziesz tylko chamowatym tjuningofcem oślepiającym innych.
      Jeżeli jest w zestawie to co innego - powodzenia.
      • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:17
        bishopandroid napisał:

> w zestawie brak automatyki do poziomowania.

Zapomniales jeszcze o zestawie do oczyszczania lamp xenonowych czyli
        spryskiwaczach montowanych przewaznie w zderzaku,ktore sa obowiazkowe przy
        xenonach.
        • inna-bajka Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 17:53
          Spryskiwacze, przy ksenonach - obowiązkowe ? Pierwsze słyszę. I nie przypominam
          sobie żeby w moim takowe występowały.
          Najważniejsza jest przystosowanie do montażu i instalacja do ksenonów, różni
          sie od standardowej, ale trzeba sie zapytać w serwisie.
          • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:54
            inna-bajka napisała:

> Spryskiwacze, przy ksenonach - obowiązkowe ? Pierwsze słyszę. I nie
            przypominam

Nie osmieszaj sie.
            • inna-bajka Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 17:56
              Może jakieś przyklady.
              Następny, który nic nie wie tylko krytykuje.
              • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:01
                inna-bajka napisała:

> Może jakieś przyklady.
                > Następny, który nic nie wie tylko krytykuje.

Przyklady?Wyjdz debilko na ulice i poprzygladaj sie samochodom z xenoenami i
                zobacz czy ktorys nie ma spryskiwaczy albo najlepiej udaj sie do jakiegos
                salonu samochodowego.Mozesz jeszcze wejsc w ogloszenia sprzedazy i wpisac w
                wyszukiwarke xenon i obejrzec sobie zdjecia.Moze dopiero do twojego malego
                mozdzku cos dotrze.
                • inna-bajka Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 18:08
                  Słuchaj debilu, skoro nie potrafisz argumentować swoich chamskich teorii, to
                  sobie kup wiadro niebieskich tabletek, a nie wyładowuj swojej frustracji i
                  kompleksów na forum.
                  Forum, jak nazwa łac. wskazuje to miejsce do dyskusji, a nie konkurs dla
                  prymitywów. Jak ci stara nie daje to nie moja wina.
                  A moje obserwacje, są na podstawie własnego samochodu, a nie gapienia się zza
                  szyby autobusu w drodze na hutę.
                  • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.net 07.12.04, 18:10
                    > A moje obserwacje, są na podstawie własnego samochodu, a nie gapienia się zza
                    > szyby autobusu w drodze na hutę.

Nie unos sie tak zasrana specjalistko od nawigacji,gowno wiesz a sie
                    produkujesz.W takim razie masz gowno a nie Xenony chyba ze jezdzisz jakims
                    sztruclem,szpachlowozem zlozonym z 3 i zamknij ryj jak nie masz racji.
                    • racingismylife Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 18:13
                      pieknie panowie, pieknie !

tylko wam pogratulowac
                      zastanawiam sie kim sa wasi rodzice skoro wychowali takich bucy/chamow i
                      prostakow, matka jednego i drugiego palanta nie uczyla ze do kobiet jakie by
                      nie byly trzeba sie z szacunkiem obchodzic?
                    • inna-bajka Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 18:15
                      No proszę, nie mam zamiaru dalej z tobą pisać, bo wychowałam sie w normalnym
                      domu, a nie w rynsztoku. Natomiast ty do swojego ryja wsadź sobie swojego
                      psitka, może jak ci w końcu stanie to sie od nas wszystkich odpierd.o.lisz.
                      • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.net 07.12.04, 18:18
                        inna-bajka napisała:

> No proszę, nie mam zamiaru dalej z tobą pisać, bo wychowałam sie w normalnym
                        > domu, a nie w rynsztoku. Natomiast ty do swojego ryja wsadź sobie swojego
                        > psitka, może jak ci w końcu stanie to sie od nas wszystkich odpierd.o.lisz.

Ja z toba "specjalistko" tez buahahaha idz sie przewietrz i zobacz jak
                        wygladaja spryskiwacze,mysle,ze twoja feministyczna duma i tak nie pozwoli ci
                        na przyznanie mi racji pomimo ze jest ona ewidentan,ciao ruro.
    • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.net 07.12.04, 18:13
      Kliknij sobie glupia cipo na zdjecie i zobacz jak wyglada spryskiwacz w
      zderzaku obowiazkowo fabrycznie montowany z Xenonami.

www.trader.pl/details,131,5988772112720041350501.asp
      • greenblack Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 18:18
        Daj jej już spokój. Już po pierwszym watku o nawigacji zorientowałem się, że to
        otumaniona swoją płciowością ignorantka i pozerka. Potem było tylko całe pasmo
        kompromitujących ją wypowiedzi.
        • inna-bajka Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 18:24
          To nie są wycieraczki tylko spryskiwacze idioto.
          Obydwoje nie napisaliście ani jednej mądrej rzeczy na tym forum.
          I idźcie spać, bo jutro na 5 do roboty.
          A o nawigacji, to ty sie raczej nie wypowiadaj, bo nie wiesz z kim piszesz.
          • Gość: Zenek Re: xenon potrzebna rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:27
            inna-bajka napisała:

> To nie są wycieraczki tylko spryskiwacze idioto.

A czy ktos napisal cos gdzies o wycieraczkach?
            Nawet czytac nie potrafisz ze zrozumieniem,hehehe!

>> A o nawigacji, to ty sie raczej nie wypowiadaj, bo nie wiesz z kim piszesz.
            buahahahaha
          • greenblack Re: xenon potrzebna rada 07.12.04, 18:27
            Nam strzelać nie kazano, hehe. Lecz się.
          • Gość: Józwa Re: xenon potrzebna rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:55
            niestety ale swoją "twórczością" jedynie stereotypy potwierdzasz. Do garów sie
            bardziej nadajesz nie na auto-moto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka