Gość: veni IP: 212.160.232.* 14.05.02, 14:38 Chciałbym kupić niedrogi (do 600 zł) radioodtwarzacz. Co polecacie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: Radio samochodowe IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 14.05.02, 14:44 Polecam strone: www.crutchfield.com/ Kupic raczej tam nie kupisz (w USA sa inne zakresy), ale mozna poogladac co jest na rynku i znalezc Europejski odpowiednik. Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Radio samochodowe IP: 217.99.1.* 14.05.02, 19:59 W tej cenie polecam Kenwooda na CD. Nie pamietam jaki model ale jest chyba aktualnie dostepny w Media Markt. Ma tylko jedna wade, ma bardzo ubogie sterowanie dziwekiem. To znaczy jest jak w jakis starszych radiach Bass +4 -4 , szumy +4 -4. ALe roznica pomiedzy skrajnymi ustawieniami jest nie wielka. Poza tym jest OK. Ja bardzo dlugo uzywalem i bylem bardzo zadowolony. A rozstalem sie z nim poniewaz kiedys przerobilem go na kieszen i pare razy zaliczyl glebe (spadl po prostu na twardy chodnik). A to dla mechanizmu czytajacego plytki byllo zabujcze i niestety plyty zaczely przeskakiwac. Ale tego chyba zadne radio by nie wytrzymalo. W kazdym razie ja polecam. Niestety nigdy nie uzywaem Sony itp marek wiec w tej kwestji sie nie wypowiem Moge jedynie polecic Ci Pioneera 6300, fajny sprzet ale niestety nie ten przedzial cenowy. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Kicur Tzn. na CD czy magnetofon??? IP: *.bielsko.msk.pl 14.05.02, 20:09 Gość portalu: veni napisał(a): > Chciałbym kupić niedrogi (do 600 zł) radioodtwarzacz. Co polecacie? Link Zgłoś
blower Re: Tzn. na CD czy magnetofon??? 14.05.02, 20:51 Od Sonki (jesli sluchasz duzo CD) trzymaj sie z daleka. Ostatnie modele (mam ja i moi znajomi) sa b. czule na wszelkie wstrzasy. Pozatym OK, (pomijam wyglad - rzecz gustu). Z dala tez od JVC - jest takie ich tanie radyjko, ale duzo problemow, narzekaja tez na jakosc dzwieku (przynajmniej ci co handluja). Poki co najsolidniej wychodzi Pioneer. Link Zgłoś
drynda1 Re: Tzn. na CD czy magnetofon??? 14.05.02, 22:48 blower napisał(a): > Od Sonki (jesli sluchasz duzo CD) trzymaj sie z daleka. Ostatnie modele (mam ja co ty gadasz! Znasz hitlerowe?(autostrada(?)wroclaw-boleslawiec)-jechalem i ani razu moj sony nie przeskoczyl!!!Naprawde polecam ,moc 4X45 wat,dobre basy,troche za malo sopranow dla mnie. Link Zgłoś
blower Re: Tzn. na CD czy magnetofon??? 15.05.02, 07:43 drynda1 napisał(a): > Znasz hitlerowe?(autostrada(?)wroclaw-boleslawiec)-jechalem i ani razu moj sony > > nie przeskoczyl!!!Naprawde polecam ,moc 4X45 wat,dobre basy,troche za malo > sopranow dla mnie. co za auto ? Mercedes 600 ? Ok z tym to troche zart, ale wstrzasy to jedno a ile z nich zostanie przeniesionych do radia to drugie! Pozatym ktory model sonki? Starsze byly ok Kupilem najtanszy model w listpoadzie ubieglego roku (taki z wielkimi plastikowymi swiecacymi klawiszami po bokach). Miesiac pozniej kupil moj znajomy. Oby dwa montowane w Hondzie Civic. Oby dwa radyjka duzo wrazliwszy od Pioneera, potrafia przy szybkiej jezdzie przeskoczyc na zwyklym laczeniu asflatu. Rownolegle dochodzi do mnie informacja, ze kolezanka ktora w wakacje ub. roku kupila wysoki model Sonki, chce sie go pozbyc, bo w jej VW polo CD skacze jak glupi. Oczywiscie to sa subiektywne oceny, ale o takie przeciez proszono, nie ? pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: mac Re: Tzn. na CD czy magnetofon??? IP: 213.77.125.* 15.05.02, 07:58 Może Blaupunkt. Ja mam Alicante CD 31. Pasuje do Golfa, bo ma niebieski wyświetlacz. U nas kosztuje niestety 999 zł w Media Markt. W zeszłym tygodniu kupiłem go w Niemczech za 179 Euro - podatek VAT w Tevi Markt.To już Twój przedział cenowy.Pzdr. Link Zgłoś
Gość: jacc Re: Tzn. na CD czy magnetofon??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 10:55 Panasonic RD310 lub trzysta ileś, bo tego modelu mogą już nie produkować Moc 4x40W i co najważniejsze "spokojny" wyświetlacz bez dających po oczach neonów (oczywiście jeśli jak i ja takowych nie cierpisz) Link Zgłoś
Gość: AK Re: Radio samochodowe IP: 213.192.80.* 15.05.02, 13:00 Jeśli interesuje Cię słuchanie muzyki z płyt CD, to radziłbym rozważyć zakupu gotowego zestawu: radiomagnetofon + zmieniarka. Oczywiście wymagałoby to zainwestowania trochę większej sumy pieniędzy, ale wcale nie drastycznie większej (gotowe zestawy można kupić już po przyzwoitej cenie). Jeżeli, zaś chcesz słuchać głównie radia, to wtedy chyba nie ma co inwestować w radioodbiornik CD. Zajrzyj może na: www.car-audio.com.pl Jest tam dość dużo sprzętu różnych firm i można tam szukać m.in. wg ceny. Będziesz mieć już jakiś przegląd oferty rynkowej i co możesz kupić za pieniążki, które chciałbyś wydać. Osobiście mam dobre doświadczenia ze sprzętem Pioneera. Pozdrawiam, AK Link Zgłoś
vwdoka Re: Radio samochodowe 15.05.02, 13:12 Co byś powiedział na jakiś model Blupunkta? Ja "od zawsze" mam w samochodzie Blaupunkta i jestem bardzo zadowolony. Niewątpliwie nie ma wielu wodotrysków, ale według mnie jest bardzo solidnym sprzętem w miarę tanim. Pozdrawiam, vwdoka Link Zgłoś