copulator 20.12.04, 14:35 Dlaczego nie ma zartow o toyociarzach albo fordziarzach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mar o toyociarzach się zaczną niebawem IP: *.skorosze.2a.pl 20.12.04, 15:01 Obserwuje się stopniowe przesiadanie się kapeluszników ze skód do nowych (SREBRNYCH) yarisków i corollek! Zresztą ta kategoria już istniała za późnej komuny - wtedy toyotamio jeździły urzędasy z awansu spłecznego dorobione na łapówach oraz podrzędni cinkciarze. Link Zgłoś
edek40 Pytanie do znawcy 20.12.04, 15:19 Czym jezdza: 1. zlodzieje, 2. proboszce, 3. homoseksualisci, 4. okularnicy, 5. garbaci, 6. zonki swoich mezow, 7. mezowie swoich zon, 8. licealisci, 9. dostojnicy partyjni, czym 10. calkiem przecietni obywatele? Bo kto jezdzi skodami i toyotami dzieki tobie juz wiem. Link Zgłoś
emes-nju Z zazdrosci? 20.12.04, 16:26 A w ogole to prosze bez osobistych wycieczek! Jezdze fordem :-))) Link Zgłoś
Gość: verte Re: Z zazdrosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:42 emes-nju napisał: > A w ogole to prosze bez osobistych wycieczek! Jezdze fordem :-))) Współczuje. Link Zgłoś
emes-nju Re: Z zazdrosci? 21.12.04, 10:18 Dzieki. Mysle, ze jest troche lepszy od autobusu, znawco motoryzacji. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Z zazdrosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:01 emes-nju napisał: > Dzieki.Mysle,ze jest troche lepszy od autobusu,znawco motoryzacji. Też mam forda to wiem. Link Zgłoś
emes-nju Re: Z zazdrosci? 22.12.04, 12:03 No to teraz juz nie wiem... Masz forda i jestes z niego zadowolony to witam w klubie. Masz forda i jestes z niego niezadowolony to po kiego (...) go trzymasz i sie meczysz? Link Zgłoś
Gość: długopisem Z Warszawy IP: 81.190.171.* 20.12.04, 18:44 ... tam jest tego mrowie, jak nigdzie w Polsce Link Zgłoś
Gość: Kamień_spadl_z_ser Re: Z Warszawy IP: 80.48.171.* 20.12.04, 19:11 Dobrze ze mam opla , co prawda tez srebrnego ale opla. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:53 Gość portalu: Kamień_spadl_z_ser napisał(a): > Dobrze ze mam opla , co prawda tez srebrnego ale opla. Chooj że Kadett ale przynajmniej opel. Link Zgłoś
Gość: Kamiem_spadl_z_ser Re: Z Warszawy IP: 80.48.171.* 20.12.04, 19:54 Zaden chooj kadet tylko astra na dodatek III. Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? IP: *.devs.futuro.pl 21.12.04, 00:01 Nic nie pobije mojego Forda Kartona. Ford gó.. wort, a Fiat jego brat. Jedzie Toyota, a w środku idiota. Kto ma Opla ten ma Opla. Czy znacie coś o moich ulubionych VW? Link Zgłoś
Gość: żartowniś Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 00:08 Gość portalu: Olaf napisał(a): > Czy znacie coś o moich ulubionych VW? Volks...wagen - złom na wagę ;-)))) Link Zgłoś
Gość: Jan Osik Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.04, 08:05 Ja znam o VW Mój kumpel kupił 94 III za 12.000, chore.... Link Zgłoś
Gość: ros Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:35 Ta morda to do forda ....sam mam 3 fordy. ros Link Zgłoś
trug Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? 21.12.04, 23:39 Szczerze, to nie wiem. Pewnie coś jest na rzeczy, ot tak sobie nie powstały. Chociaż muszę się przyznać, że zwracam szczególną uwagę i zachowuję szczególne środki ostrożności, gdy "po sąsiedzku" jedzie klient w skodzie lub w deawoo. Ostatnio widziałem jak toyotkę przy ostrym hamowaniu ściągnęło na lewo i pierdatnęła w autobus. Wyraźnie hamulce nierówno brały, pewnie samoróbki jakieś te klocki były (toyoty się nie psują). Tak mi ten obraz zapadł w pamięci, że od tej pory też "ostrzej" przyglądam się drajwerom za kierwownicą toyot. Link Zgłoś
trug Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? 22.12.04, 00:02 Ręcę i nogi opadają. Sam zobacz, link ściągnięty z forum: skoda www.skodnik.republika.pl Link Zgłoś
Gość: konradn. Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? _ IP: *.chello.pl 22.12.04, 08:29 żenada panowie żenada...... macie bryki do 30 tys. i podskakujecie sobie do oczu.... smieszni inaczej jesteście..... made in POLSKA Link Zgłoś
Gość: Ackerman Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? IP: *.icpnet.pl 22.12.04, 08:38 Chylę czoła przed Czechami, sprzedali się VW i mają super markę. A my, sprzedaliśmy FSO producentowi pralek i kuchenek, i mamy gó..... Do przemyślenia. Link Zgłoś
the.bill Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? 22.12.04, 12:22 Kazdy zart jest zwykle odbiciem rzeczywistosci. Link Zgłoś
paranormalny Re: Skad te niewybredne zarty o skodziarzach? 22.12.04, 19:42 Spróbuję rzeczowo, jeśli potrafię:) Kilka lat temu zauważyłem, że większość posiadaczy skód(?), niezależnie od typu, jeździ "nietypowo": 50 km/h środkowym pasem lub lewym, zmieniają pasy bez używania kierunkowskazów, wyprzedzają tuż przed skrzyżowaniem i zajeżdżają drogę skręcając w prawo lub wręcz zatrzymują się ... Skodziarze za nic mają innych użytkowników dróg:( Do łez (ze smiechu) doprowadziła mnie stara oktawia (ze starym kierowcą), która zmieniała pasy na 2 pasmowej (jednokierunkowej) ulicy, aby nie dać się wyprzedzić - jechała 50, a dopuszczalna była 70'ka;). Koledzy też zauważali tą "nietypowość":( Być może skody są kupowane przez osobników o specyficznej mentalności... Stąd tylko krok do upowszechnienia negatywnej opinii o skodach, a przecież do jakości/trwałości skód (w swej klasie) raczej nie można mieć zatrzeżeń. --- No to nara, mówi para.... Link Zgłoś