fast_eddy Kac od podszewki 01.01.08, 23:13 Niestety znowu się przekonałem, że moja tolerancja na alkohol maleje. Czyzby z wiekiem spadal poziom dehydrogenazy? f_e Link Zgłoś
giovani11 Kac od podszewki 11.06.08, 22:22 eeee. z tego co pokazuje nastepujacy film: www.youtube.com/watch?v=89LFQyLy3BQ to lekarstwo na kaca ma juz dobre 60 lat. wynalazl je nijaki Onowalow, a lek nazywa sie Spectab. Link Zgłoś
fast_eddy Re: Kac od podszewki 01.01.09, 14:12 Uuuuuuuuuuuuuumieram!!! Najpeirw było białe, potem czerwone, potem szampan, potem czerwone, a potem znowu białe, bo czerwone się skończyło. No i jeszcze został szampan. Czyli jak przed rokiem. Czuję się jakby ktoś robił mi sekcję na żywo. Kiedy zmądrzeję? f_e Link Zgłoś
lukrecja7777 Kac od podszewki 07.11.09, 12:53 Ja wiem, że są takie leki już, działające jak suplementy diety np. KC-24. Kiedyś znajomy po jakieś imprezie go używał i jak sam stwierdził, po nim kac ustąpił. Wiem, że wziął kilka tych tabletek 3 czy 4 naraz. Link Zgłoś
klaudia_84 Re: Kac od podszewki 10.11.09, 22:48 Ja w sumie na temat kaca, to niezbyt chce się wypowiadać - po ostatniej imprezie dochodziłam do siebie ponad 30 godzin, a wymiotowałam chyba z 6 razy (do południa). Ponadto zauważyłam, że im jestem starsza tym bardziej źle znosze "syndrom dnia następnego". Ostatnio eksperymentowałam z tabletkami musującymi i padło na KC-24, tyle, że jest jedno ALE - sama je przetestowałam i doszłam do wniosku, że warto je pić nie tylko jak się ma kaca, ale i przed piciem, bo wtenczas efekt murowany :P Link Zgłoś
iwaczek Re: Kac od podszewki 25.11.09, 10:42 Czy takie tabletki na kaca naprawę pomagają? Ile tego i kiedy trzeba zażyć? Acha i ile kosztują te KC24? Link Zgłoś