Dodaj do ulubionych

Kac od podszewki

• czerwonykozak Co to znaczy strzelić klina ?? 03.05.07, 11:33
      na prawde nie wiem??
    • fast_eddy Kac od podszewki 01.01.08, 23:13
      Niestety znowu się przekonałem, że moja tolerancja na alkohol maleje.
      Czyzby z wiekiem spadal poziom dehydrogenazy?

f_e
    • giovani11 Kac od podszewki 11.06.08, 22:22
      eeee. z tego co pokazuje nastepujacy film:
      www.youtube.com/watch?v=89LFQyLy3BQ
      to lekarstwo na kaca ma juz dobre 60 lat. wynalazl je nijaki Onowalow, a lek
      nazywa sie Spectab.
    • fast_eddy Re: Kac od podszewki 01.01.09, 14:12
      Uuuuuuuuuuuuuumieram!!!
      Najpeirw było białe, potem czerwone, potem szampan, potem czerwone, a potem
      znowu białe, bo czerwone się skończyło. No i jeszcze został szampan. Czyli jak
      przed rokiem. Czuję się jakby ktoś robił mi sekcję na żywo. Kiedy zmądrzeję?

f_e
    • lukrecja7777 Kac od podszewki 07.11.09, 12:53
      Ja wiem, że są takie leki już, działające jak suplementy diety np. KC-24.
      Kiedyś znajomy po jakieś imprezie go używał i jak sam stwierdził, po nim kac
      ustąpił. Wiem, że wziął kilka tych tabletek 3 czy 4 naraz.
      • klaudia_84 Re: Kac od podszewki 10.11.09, 22:48
        Ja w sumie na temat kaca, to niezbyt chce się wypowiadać - po ostatniej imprezie dochodziłam do siebie ponad 30 godzin, a wymiotowałam chyba z 6 razy (do południa).

Ponadto zauważyłam, że im jestem starsza tym bardziej źle znosze "syndrom dnia następnego". Ostatnio eksperymentowałam z tabletkami musującymi i padło na KC-24, tyle, że jest jedno ALE - sama je przetestowałam i doszłam do wniosku, że warto je pić nie tylko jak się ma kaca, ale i przed piciem, bo wtenczas efekt murowany :P
        • iwaczek Re: Kac od podszewki 25.11.09, 10:42
          Czy takie tabletki na kaca naprawę pomagają? Ile tego i kiedy trzeba zażyć? Acha
          i ile kosztują te KC24?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka