Gość: Mch IP: *.238.78.218.adsl.inetia.pl 04.01.05, 09:00 mam to gdzieś zgłosić? Wiem że do ubezpieczyciela(zostało mi jeszcze ) dwa miesiące z ubezpieczenia. Ale czy coś jeszcze mam zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mch Re: Sprzedałam samochód!Czy..POMOCY IP: *.238.78.218.adsl.inetia.pl 04.01.05, 09:11 Podnoszę.Bardzo mi zależy na odpowiedzi Link Zgłoś
emes-nju Re: Sprzedałam samochód!Czy..POMOCY 04.01.05, 10:11 Na podstawie umowy wyrejestruj auto w wydziale komunikacji, a potem (w potwierdzeniem wyrejestrowania) dmuchaj do ubezpieczyciela po zwrot skladki. Zrob to we wlasnym interesie, zeby Ci nabywca kuku nie zrobil. Link Zgłoś
bocian4 Re: Sprzedałam samochód!Czy..POMOCY 04.01.05, 10:41 Z tego co pamietam teraz jest obowiazek zgłaszania do US sprzedaży autka (Ale sprawdź to z kimś bardziej kompetentnym). pzodrawiam, Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Sprzedałam samochód!Czy..POMOCY IP: *.toya.net.pl 04.01.05, 12:34 Do US to chyba wowczas, gdy auto zostalo sprzedane przed uplywem 6m-cy od daty zakupu-ale na 100% pewna nie jestem. Koniecznie do Wydzialu komunikacji-powinni przybic pieczatke, i z tym do ubezpieczyciela-z tym, ze jesli masz jeszcze 2 m-ce wazna polise to oddadza Ci za 1 m-c(poniewaz kupujacy ma miesiac czasu na przerejestrowanie). Link Zgłoś