Gość: AUDI FAN S4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:17 Piszcie za i przeciw!!chetnie poczytam opinie o takich baranach jak lejzi dog zoriusz i inni popaprancy.Have fun my children!!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: "tjunikowiec" Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:35 ziom mysle ze psy powinny zostac w budzie:) a po za tym ciekawy topic Link Zgłoś
lejzi_dog Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 09:33 Dzień dobry jestem audi tuning fan o7. Mam pierdzidło na wydechu. Wszystkie szybki zaklejam worami na śmieci a na tylnej szybce mam diabła. Z przodu przyspawałem se pług a zegary mam białe sportowe z kartonu wyciete. Lampy pastuję szlamem z rzeczki w mojej wsi albo krowim łajnem, żeby były sportowe. Mam też brewki bo to kul. Do tego jeżdżę sportowo i rucham wszystkich frajerów jeżdżących we wsi poniżej setki. Codziennie odwiedzam mac Drajwa i żre tam hamburgera. Furę rejestruje za pół litra bo dupki się czepiają Wszysktich którym się to nie widzi uważam za wariatów. Dziękuję za uwagie. Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 10:43 Lejzi_dog wku..a mnie twoja postawa czy ty wiesz ze tuning nie opiera sie tylko i wylacznie na obklejaniu samochodu tandeta ? skoro jestes taki wszystko wiedzacy to moze mi powiedzsz co to jest smt-6 lub smt-7 albo jak dobrze wystroic apexi - jakie wartosci wpisac ? Jak nie wiesz to zakmnij ten swoj parszywy ryj frajerze i sie nie odzywaj ! smieciu, szczurze ty jeden Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.01.05, 11:10 Znow sie tu na tym forum pośmiać można!!! Lejzi dog akurat tu ma racje!!! Np. w płocku panuje moda na spie..nie fury. O to mu chodzi. Po obwieszac tandetnymi tanimi nakładkami i innymi do tego przede wszystkim czarne szyby i pierdzacy wydech (tandeta) za 200zł (co i tak gó.. daje). Kolesie myslą ze sa w świecie tuningu. Tak Tego Płockiego! A kolego wiadomości o smt-6 i smt-7 i apexi doczytaj w tej gazetce która nie dokońca przeczytałeś!!! Zeby mnie zrozumiec nie jestem przeciwnikiem tuningu, ja nazywan to modyfikacji. A nie robienia choinki z samochodu, który pierdzi i nic się nie rozpędza!!! Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 12:54 synku o tym wlasnie pisze, a smt-6 wyladuje juz niebawem w moim samochodzie a gazetki tuningowe to chyba ty czytasz, jezeli jestes taki cwany i obeznany w modyfikacjach to powiedz mi kogo mozesz polecic w polsce ( mam nadzieje ze wiesz to z doswiadczenia a nie z plotek ) do strojenia swini, wg mnie jest tylko jedna osoba w polsce ktora to umie fachowo wystroic, Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: AUDI FAN S4 Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:34 DROGI LAJZI DOGU WIDZE ZE NIEZBYT ROZWIJASZ SIE INTELEKTUALNIE W CZASIE. CZYTAJAC TWOJE WYPOWIEDZI MAM WRAZENIE ZE SIE COFASZ W ROZWOJU I NIE POTRAFISZ ZROZUMIEC ZE NIE CHODZI MI TU O TUNING TYPU PIERDZIAWKI, WORY NA SZYBACH ITP. OSOBISCIE JEZDZE AUDI S4 Z ROKU 1993. DLA CIEBIE TO PEWNIE JUZ STARY SZROT I ZDECYDOWANIE WOLISZ NOWA PANDE Z SALONU, ALE ZAPEWNIAM CIE ZE NIE MA W NIM SPOILEROW CIEMNYCH SZYB I DIODEK LED. NIE BEDE PISAL CI O MODYFIKACJACH MOJEJ AUDICY BO TWOJA WIEDZA NA TEN TEMAT JEST JAK WIDZE OGRANICZONA I SZCZATKOWA. KTOS KTO WIE CO MOZNA WYCISNAC Z AUDI S4 I CO TO JEST ZA AUTO ZROZUMIE ZE MOWIE O MODYFIKACJACH SILNIKA ZAWIESZENIA ITP. A TAK NA MARGINESIE LEJZI DOGU MAM NIESERYJNY UKLAD WYDECHOWY NA PODZESPOLACH SUPERSPRINTA ALE DLA TWOJEJ WIADOMOSCI JEST BARDZO CICHY PONIEWAZ TURBINA WYCISZA I NIE SLYCHAC "PIERDZENIA" TYLKO LADNE SYCZENIE BLOW OFF-A. ALE COZ PEWNIE TWOJA WIEDZA MOTORYZACYJNA NIE SIEGA TAK DALEKO. POZDRO DLA NORMALNYCH I NIE TYLKO Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:37 Juz mnie to nudzi, niech se mowia co chca, piszcie sobie glupie posty ze tuning to wiesniactwo itd, zyjcie dalej w tym przekonaniu, to forum jest wogole zajebiscie fajne, wchodzac tu myslalem ze bedziemy gadac o modyfikacjach a nie bezprzerwy przeciagac line kazdy w swoja strone.Topic jest genialny :D a co do tych zrabanych samochodow to niech je maja ich sprawa, nie wszyscy oklejaja auto naklejkami i spoilerami, czasami mozna sie zdziwic jak "seryjne" auto ma nx pod maska:). dajcie sie wypowiedziec tym ktorzy maja cos do powiedzenia a nie glupawe docinki na temat tuningu i czepcie sie czegos ambitniejszego niz przyciemnione szyby (mnie to nie boli bo takowych nie mam) bo to juz jest nudne ciagle tylko wory i wory. No no tylko bez kryptoreklamy ;) co rozumiesz pod pjeciem swini ?? bo wiesz co kraj to obyczaj. pewnie zaraz odpisza ze swinia to takie zwierze ktore zyje na wsi <hahaha> a niech se pisza:P. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.01.05, 14:57 A co ty tam sobie pozmieniałes pod maska Tatusiu że masz "zamiar" założyc smt- x??? Bo kupic sobie założyc możesz ale wiesz co ci sam smt da? Jak bys sie znał to bys bzdur tu nie pisał. Samo załozenie smt nic ci nie da moze poprawi ci jakieś minimalne błędy komp. w samochodzie. W sumie doda ci to marne moze 3 km. Smt słuzy do zestrojenia wszystkich wcześniej zastosowanych modyfikacji pod maska. Wtedy pomaga on ci zestroic wszystko i pomaga wykrzesac z takowych max 100%. takie zestrojenie kosztowało troszke ponad 1000zl. Ale wcześniej inne koszta! Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 15:05 3 koni mechaniczne smt da z silnika doladowanego ktorego moc to okolo 200 koni ? bzdury to ty piszesz i to straszne, ze czytac sie tego nie da, mysle ze jezeli masz moc wyjsciowa okolo 200 koni ( silnik doladowany ) zrobisz wydech, dolot ( bez kolektorow ) i dobrze wytroisz to mozesz liczyc smialo na 240 koni, Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.01.05, 15:10 No wlaśnie pisze o tym że goły silnik (seria) ,smt ci nic nie da!!! A jeśli pozmieniasz, kolektor wydechowy, dolot powietrza w Oplu (power cup), dobre magnetyzery, wzmocnienie głowicy. Wtedy dopiero smt i strojenie!!! Efekt dopiero bedzie! jeśli masz turbine z 200 na ok.240 SPOKOJNIE!!! Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 15:14 Gość portalu: Misiek napisał(a): > No wlaśnie pisze o tym że goły silnik (seria) ,smt ci nic nie da!!! A jeśli > pozmieniasz, kolektor wydechowy, dolot powietrza w Oplu (power cup), dobre > magnetyzery, wzmocnienie głowicy. Wtedy dopiero smt i strojenie!!! Efekt > dopiero bedzie! jeśli masz turbine z 200 na ok.240 SPOKOJNIE!!! MAGNETYZERY !!! - DAWNO SIE TAK NIE USMIALEM !! HEH nie wiedzialem, ze magnetyzery cokolwiek daja - to wyrzucenie pieniedzy w bloto Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 15:06 nie mowiac o tym ze smt moze zastepowac chip'a i wielu przypadkach zastepuje Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.01.05, 15:19 Weż samochodzik! Umówimy się i udowodnimy sobie że dają! Tak sie smiac nie bedziesz? Skąd jesteś? Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 15:25 z doswiadczen moim znajomych i z www.streetracing.pl/forum - ludzie ktorzy to montowali rowniez mieli zero rezultatow - potwierdzone wynikami z hamowni Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.01.05, 15:32 Ale mnie nie interesuja wyczytane a ni usłyszane doświadczenia!!! Nie czytan forum streetracing i nie słucham ludzi! Na chamowni samochod był dwa razy strojony i wszystko był skrupulatnie sprawdzone! Skąd jestes? Umawiamy sie? Odp. krótko! Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 15:37 chodzilo mi o doswiadczenia moich znajomych pomagalem w zakladaniu magnetyzera nie raz bylem przy tym ile hamownia wyplula przed i po zabiegu wiec to nie jest wyczytane info, umowic sie bedzie ciezko pozniewaz aktualnie jestem w anglii jak bede w wawie to czemu nie :> Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 20.01.05, 15:42 No to trzymaj sie racingismylife tam w tej anglii. Napewno sie nie spotkamy bo pewno z tamtad juz nie wrócisz. Pozdrawiam!!! Link Zgłoś
racingismylife Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie 20.01.05, 15:44 wroce, wroce o to ty sie juz nie martw i rowniez sie 3maj Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:23 Magnetyzer jak kazda czesc musi sie "dotrzec" ponoc dziala po ok 1000 przejechanych kilometrow dlatego moze wam nic testy nie daly, mi magnetyzer dal mniejsza toksycznosc spalin wzrostu mocy nie odczulem :/ no moze troszeczke ale sam nie wiem czy to nie moja podswiadomosc pozdrowienia P.S. czemu na tym forum zawsze zmienia sie temat topic byl inny a wyladowalismy na magnetyzerach :) Link Zgłoś
Gość: fas Re: Czy Lejzi_dog jest normalny?????Watpie IP: *.master.pl / *.master.pl 20.01.05, 18:09 Link Zgłoś