sacerdote 16.02.05, 16:06 Wunderbar! Następny oplowski szajs zbudowany na astrze kombi i tak samo awaryjny? Link Zgłoś Obserwuj wątek
arkp Re: Opel Zafira II 18.02.05, 13:08 Oprócz szyb. Szybom nie można nic zarzucić. Moja robota! Link Zgłoś
habudzik Re: Opel Zafira II 18.02.05, 13:36 sacerdote napisał: > Wunderbar! > Następny oplowski szajs zbudowany na astrze kombi i tak samo awaryjny? Nastepny gość jasnowidz który wie przed przedaża że samochód bedzie awaryjny. Dobre. Kiedyś pewien redahtor z AMiS pan Maciej Z. po przejechaniu 450 km autostrada w Superbie (przed oficjalną premiera pojazdu) stwierdził że auto napewno bedzie bezawaryjne. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Opel Zafira II 18.02.05, 13:48 co chcesz, ładny samochód. i jeszcze w gliwicach produkowany Link Zgłoś
mario323 Re: Opel Zafira II 18.02.05, 17:31 ładny ten opelek tylko wskażnika temperatury brakuje jak w nowej astrze III. Ale i tak dobrze że zegary nie są na środku deski. Link Zgłoś
polikarp Re: Opel Zafira II 18.02.05, 18:11 Jeździłem scenikiem przez parę lat i czekałem na nową wersję. Właśnie wskaźniki pośrodku deski odrzuciły mnie. Czekałem więc na zafirę. Świetnie, że zegary są tradycyjne, ale co z fotelami w środkowym rzędzie? Czy są to - jak w sceniku - trzy odrębne fotele, czy jak w c-maxie przesuwana kanapa? Jeśli kanapa, to się będę musiał przeprosić ze scenikiem. Nie ma lepszegpo patentu, niż każdy fotel przesuwany osobno i do tego odchylany do tyłu. Link Zgłoś
krotki mam odmienne zdanie 18.02.05, 23:06 pojedyncze fotele sa dobre jak masz do czynienia z osobami do 60 kg ale jak siada facet 150 kg ??? np ok niech bedzie 120 kg to co ( dzis to żadna atrakcja 190 cm i 120 kg ) a tylna kanapa suwana to byłoby co ale przydałoby sie ten system jaki jest Signum aby zrobic z tył nie 3 a 2 wygodne mijsca i minimum 25 cm na nogi !!!! Pozdrawiam Link Zgłoś
jaro_ss Re: mam odmienne zdanie 19.02.05, 06:51 Jak to "żadna atrakcja", jestem bardzo atrakcyjny ;o))) Link Zgłoś
page62 Zafira - hit? HEHEHE - no shit! 19.02.05, 03:26 przeciez to jak w Mc D. -znowu na płycie Astry z przyległościami, czyli mielone wymiona i jelita. Niemiecka jakość? hehehe - no przyznacie, że Audi to to nie jest. A stylistyka... no comments [japończycy mają większy polot]. ŻENUA!!! Link Zgłoś
mariuszskoczen Re: Opel Zafira II 19.02.05, 10:15 O PROSZĘ COROLLA VERSO Z TYŁEM VECTRY I ZNACZKIEM OPLA ! SZKOPY KOPIUJĄ !!! SĄ ŻAŁOŚNI ! Link Zgłoś
habudzik Re: Opel Zafira II 19.02.05, 10:34 mariuszskoczen napisał: > O PROSZĘ COROLLA VERSO Z TYŁEM VECTRY I ZNACZKIEM OPLA ! SZKOPY KOPIUJĄ !!! SĄ > ŻAŁOŚNI ! Prawie wszystkie samochody sa podobne do siebie ale Zafira była przed Verso Link Zgłoś
jtull Re: Opel Zafira II 19.02.05, 16:38 A gdzie tu tyl Vectry??? Tylni slupek moze troche nawiazuje, ale to wszystko!!! Przod jak Corolla Verso??? Stary gdzie ty masz oczy??? Ladniejsze swiatla, cale auto wyglada bardziej na minivana niz ta cala Toyota (jak patrze na nia z zewnatrz, na te malutkie tylnie okno to nie wiem jak ktos sie moze tam zmiescic, w trzecim rzedzie)...No i Opel nie dal takich obrzydliwych, badziewnych, wiesniaczych tylnych swiatel jak Toyota w swoim minivanie!!! Link Zgłoś
kris_kelvin Re: Opel Zafira II 19.02.05, 17:17 rzeczywiscie wyglada jak verso. Do czego to doszlo ze europejczycy kopiuja od japonczykow. Link Zgłoś
coolart Re: Opel Zafira II 03.03.05, 02:33 Jka juz pierwszy kolega wspomnial wszystkie modele robione na odpiernicz na bazie astry dodajac lub modyfikujac tylko lekko. nowe modele Zafira jak i Calibra i inne sa robione na wzorcu astry jak nie na podloze astry. Sadze ze kreatorzy z Opla wyczerpali juz swoje desongi i powinni odejsc na emeryture a dac nowym stylistom pole do popisu, starsze modele przed 99 rokiem nie byly do siebie az tak podobne, bylo widac ruznice a tu jak by astra zostala poszezona, przedluzona, podwyszona. A tak dobrze cenilem sobie Opla i takie rozczarowanie. Link Zgłoś