zuwzielony 22.02.05, 13:41 Wczoraj odebrałem Stilo 1,4 - całkiem dobre przyspieszenie, duże wnętrze i bagażnik. Deska też oki. Na razie jestem zadowolony - co będzie to czas pokaże Link Zgłoś Obserwuj wątek
edek40 Re: Fiat Stilo 22.02.05, 14:20 Ciekawe czy alternatory nadal pekaja po 60 kkm czy moze troszke przedluzyli im okres zycia? Link Zgłoś
lupus1 Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:25 W nowych fiacinach poprawili już alternatory. powinny pożyć dłużej. Link Zgłoś
edek40 Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:40 Czyzby zweryfikowali praktyke, wg. ktorej to co w innych markach (nawet w VW) jest czescia zamienna we fiacie bylo czescia eksploatacyjna? Swiat staje na glowie. Fiat po wielu latach zauwaza powazna niedorobke, a mercedes z uporem maniaka pcha sie w elektroniczne strefy, ktorych nie zna. Moze fiat wyprzedzi merca? Link Zgłoś
kris_kelvin Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:42 Mam nadzieje ze bedzie Ci dobrze sluzyl to dobry zakup. Link Zgłoś
zencol Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:49 Winszuję nabytku! Byłem użytkownikiem tipo 1,9tdi, przejechałem po kraju 260tys. km, gdyby miał to wyposażenie które teraz są standartem w większości aut, byłby cackiem. Po zbyciu tipo, miałem chrapkę na stilo jtd,ale stał poza zasięgiem mojej możliwości finansowej. Szkoda. Link Zgłoś
dokto Re: Fiat Stilo 22.02.05, 20:24 Gratuluję. Czy z klimatyzacją? Jeśli tak to napisz jak się jeździ takim samochodem (dość cięzki) z takim silnikiem (nie najmocniejszy), chodzi mi o dynamikę i ew. zużycie paliwa. Jeżeli to nie tajemnica to pochwal się jakie wyposażenie i ile zapłaciłeś. Pytam bo sam się "temu stilu":) przyglądam. Brałeś wersję z 5letnią gwarancją? Pozdrawiam P Link Zgłoś
zuwzielony Re: Fiat Stilo 23.02.05, 08:44 Actual bez klimy i bez 5-cioletniej gwarancji, o dynamice i zużyciu paliwa trudno na razie coś mówić - pogoda (ciagle pada śnieg). Płaciłem 48 kzł za rocznik 2004. Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Fiat Stilo 23.02.05, 12:26 gratuluje nabytku. mialem w rodzinie kilka fiatow i mam(y) po nich jak najlepsze wspomnienia. moze ja i ojciec mielismy szczescie, ale trafialismy na wyjatkowo trwale i niezawodne egzemplarze. lza mi sie kreci jak wspominam tipo, ktore przez 10 lat bylo katowane, ze uch (przewiozlo w bagazniku materialy budowlane na spory murowany pietrowy domek letniskowy - czasem ponad 500 kilo!) a mimo to nigdy nie zawiodlo. dlatego zdecydowanie odzegnuje sie od nagonki na fiaty. Link Zgłoś