normalnyczlowiek 16.03.05, 09:35 Bo mam juz karty z czterech stacji i sam juz nie wiem, na ktorym najwiecej zarobie. Pogubilem sie obliczeniach:( A moze ma ktos jakies wyliczenia, najlepiej w Exelu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
apodemus Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 09:47 Wydaje mi się że to jeden pies. Mam 3 karty (Orlen, Shell, BP), bo za którymś razem skapitulowałem - szybciej i spokojniej jest naliczyć punkty, niż kolejny raz tłumaczyć że wcale ich nie chcę :-) nie wiem gdzie ile punktów mam i generalnie mam w nosie, co za nie dostanę (jakoś póki co nikt nigdzie nie proponował mi "prezentu", a katalogi porastają kurzem w kącie). Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 09:51 apodemus napisał: > Wydaje mi się że to jeden pies. > Mam 3 karty (Orlen, Shell, BP), bo za którymś razem skapitulowałem - szybciej i > > spokojniej jest naliczyć punkty, niż kolejny raz tłumaczyć że wcale ich nie > chcę :-) nie wiem gdzie ile punktów mam i generalnie mam w nosie, co za nie > dostanę (jakoś póki co nikt nigdzie nie proponował mi "prezentu", a katalogi > porastają kurzem w kącie). Gadasz glupoty czlowieku. Wiesz ile rzeczy ja juz nawygrywalem za punkty? Prawie cala kuchnie mam wyposazona za darmo dzieki punktom. Punkty to swietna sprawa - az chce sie tankowac. Link Zgłoś
jaro_ss Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 09:56 A ja proponuję program do Pieprzyka, gościu jest dystrybutorem paliwa i zawsze ma najniższą cenę na swoich stacjach.... żadnych innych głupot.... Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 09:59 jaro_ss napisał: > A ja proponuję program do Pieprzyka, gościu jest dystrybutorem paliwa i zawsze > ma najniższą cenę na swoich stacjach.... żadnych innych głupot.... Co ty mi tu gadasz za bzdury? Ja kupuje paliwo tylko na markowych stacjach, bo one gwarantuja jakosc. Link Zgłoś
jaro_ss Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:20 i kupujesz paliwo od Pieprzyka i innych - jak gość jest hurtownikiem, to i zaopatruje te "markowe" stacje też, tylko na razie shell sprowadza własne v- power... reszta kupuje hurtowników... Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:38 jaro_ss napisał: > i kupujesz paliwo od Pieprzyka i innych - jak gość jest hurtownikiem, to i > zaopatruje te "markowe" stacje też, tylko na razie shell sprowadza własne v- > power... reszta kupuje hurtowników... Ale gadasz glupoty. Kazda siec zagranicznych stacji ma swoje paliwo sprowadzane z zagranicy. Link Zgłoś
apodemus Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:19 > Punkty to swietna sprawa - az chce sie tankowac Nie wiem jak Ty, ale ja tankuję dlatego, że muszę kupować benzynę. Jest mi ona potrzebna, kiedy chcę gdzieś jechać samochodem :-D Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:35 apodemus napisał: > > Punkty to swietna sprawa - az chce sie tankowac > > Nie wiem jak Ty, ale ja tankuję dlatego, że muszę kupować benzynę. > Jest mi ona potrzebna, kiedy chcę gdzieś jechać samochodem :-D No chyba wiadomo, ze tankuje sie glownie po to, zeby miec benzyne. Ale ja tankuje tez po to, zeby wygrac jakies nagrody za punkty. Link Zgłoś
deltalima Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:02 oj, kolejna podpucha mająca wykazać paskudny charakter polskich ciułaczy... Link Zgłoś
deltalima Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:09 A oto poprzednia podpucha. pan.roman i normalnyczlowiek to ta sama osoba występująa tu zresztą pod parunastoma nckami. Tutaj Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:33 deltalima napisał: > A oto poprzednia podpucha. pan.roman i normalnyczlowiek to ta sama osoba > występująa tu zresztą pod parunastoma nckami. > Tutaj > HAHA Ale z ciebie blazen. Teoria spisku, co? A czarnych helikopterow jeszcze nie widzisz? Link Zgłoś
deltalima Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 10:37 nie kryguj się i nie rób scen. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 13:21 deltalima napisał: > nie kryguj się i nie rób scen. Jakzes taki madry to wymien na pareset nikow zamiast robic z siebie kutasa. Link Zgłoś
mobile5 Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 12:30 normalnyczlowiek napisał: > deltalima napisał: > > > A oto poprzednia podpucha. pan.roman i normalnyczlowiek to ta sama osoba > > występująa tu zresztą pod parunastoma nckami. > > Tutaj > > > > HAHA > Ale z ciebie blazen. Teoria spisku, co? A czarnych helikopterow jeszcze nie wid > zisz? Powiedz lepiej jaka pogoda w Chełmie. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 12:51 mobile5 napisał: > normalnyczlowiek napisał: > > > deltalima napisał: > > > > > A oto poprzednia podpucha. pan.roman i normalnyczlowiek to ta sama > osoba > > > występująa tu zresztą pod parunastoma nckami. > > > Tutaj > > > > > > > HAHA > > Ale z ciebie blazen. Teoria spisku, co? A czarnych helikopterow jeszcze n > ie > wid > > zisz? > Powiedz lepiej jaka pogoda w Chełmie. Czemu w Chelmie? Link Zgłoś
jarek-44 Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 12:54 normalnyczlowiek napisał: > Czemu w Chelmie? OK. Chełm możesz już zdjąć, bo zostaną odciski na mózgownicy. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 13:18 jarek-44 napisał: > normalnyczlowiek napisał: > > > Czemu w Chelmie? > > OK. Chełm możesz już zdjąć, bo zostaną odciski na mózgownicy. > Analfabeta! Link Zgłoś
mobile5 Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 13:22 normalnyczlowiek napisał: > jarek-44 napisał: > > > normalnyczlowiek napisał: > > > > > Czemu w Chelmie? > > > > OK. Chełm możesz już zdjąć, bo zostaną odciski na mózgownicy. > > > > Analfabeta! Nie wyzywaj, to była licentia poetica. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 13:31 mobile5 napisał: > normalnyczlowiek napisał: > > > jarek-44 napisał: > > > > > normalnyczlowiek napisał: > > > > > > > Czemu w Chelmie? > > > > > > OK. Chełm możesz już zdjąć, bo zostaną odciski na mózgownicy. > > > > > > > Analfabeta! > Nie wyzywaj, to była licentia poetica. Watpie zebys z taka ortografia dostal licencje poety. Link Zgłoś
mobile5 Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 13:34 normalnyczlowiek napisał: > mobile5 napisał: > > > normalnyczlowiek napisał: > > > > > jarek-44 napisał: > > > > > > > normalnyczlowiek napisał: > > > > > > > > > Czemu w Chelmie? > > > > > > > > OK. Chełm możesz już zdjąć, bo zostaną odciski na mózgownicy. > > > > > > > > > > Analfabeta! > > Nie wyzywaj, to była licentia poetica. > > Watpie zebys z taka ortografia dostal licencje poety. W którym miejscu masz zastrzeżenia? Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 14:01 Helm pisze sie przez samo 'H'. Link Zgłoś
mobile5 Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 16.03.05, 15:07 normalnyczlowiek napisał: > Helm pisze sie przez samo 'H'. Który (C)Hełm? Daj spokój, stać Cię na więcej. Link Zgłoś
jarek-44 Re: Ktory program lolajnosciowy jest najlepszy? 17.03.05, 10:12 normalnyczlowiek napisał: > Analfabeta! Myślałem o Chełmie w takim kontekście: motoryzacja.interia.pl/news?inf=603023 Głowa boli? Link Zgłoś
emes-nju Zaden! 16.03.05, 11:36 Po ostatnich twoich watkach na ten temat, postanowilem zobaczyc co stacje proponuja w zamian za drogie paliwo. Zeby nie byc twardoglowym oczywiscie! Po przejrzeniu kilku katalogow zaczalem ci wspolczuc kuchni urzadzonej na "koszt" sieci stacji. Daja tam, za ciezkie pieniadze, straszna tandete. Towar z najnizszej polki w supermarkecie "Biedronka" :-P Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Zaden! 16.03.05, 12:16 Ty chyba naprawde nic nigdy w zyciu nie wygrales i nie wiesz jakie to uczucie. Link Zgłoś
emes-nju Re: Zaden! 16.03.05, 12:31 Pare razy wygralem - zawsze tanioche. Np. za kupienie dezodorantu za 70 zl wygralem, po wrzuceniu paragonu do urny, dezodorant za 8 zl. Poszedl do kosza ;-) Taka sama tanioche oferuja stacje benzynowe. Czym ty sie podniecasz? Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Zaden! 16.03.05, 13:07 emes-nju napisał: > Pare razy wygralem - zawsze tanioche. Np. za kupienie dezodorantu za 70 zl wygr > alem, po wrzuceniu paragonu do urny, dezodorant za 8 zl. Poszedl do kosza ;-) > > Taka sama tanioche oferuja stacje benzynowe. Czym ty sie podniecasz? > O jakim dezodorancie ty mowisz? Ja wygrywam powazne nagrody, a nie jakis badziew! Link Zgłoś
emes-nju Re: Zaden! 16.03.05, 14:05 normalnyczlowiek napisał: > Ja wygrywam powazne nagrody, a nie jakis badziew! No coz. Wyglada na to, ze mamy odmienne podejscie do jakosci produktow. Ty jestes zdania (wolno ci), ze wygrywasz cenne rzeczy, a ja po zapoznaniu sie z kilkoma katalogami nagrod uwazam, ze daja szajs jakich malo. Moja kuchnia na szczescie (dla mnie - kobieta wygonilaby mnie z domu posr... miotla) nie zaznala rozkoszy tak mizernego wyposazenia, jakie oferuja koncerny paliwowe. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Zaden! 16.03.05, 14:30 A uzywales czegos, ze taki znawca jestes? Wiec nie wypowaidaj sie fagasie, jak czegos nie uzywales, dobrze? Link Zgłoś
emes-nju Re: Zaden! 16.03.05, 14:55 Hm... miksera, mikrofalowki i innych benzynowych giftow uzywam praktycznie na co dzien. Tylko, ze tych z nieco wyzszej polki - to latwo porownac nawet w internecie. Chyba, ze stacje benzynowe wypromowaly wlasne, lususowe marki :-P Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Zaden! 16.03.05, 13:32 mobile5 napisał: > Zgodnie z przysłowiem, ma szczęście. Szczescie sprzyja lepszym? Link Zgłoś
mobile5 Re: Zaden! 16.03.05, 13:38 normalnyczlowiek napisał: > mobile5 napisał: > > > Zgodnie z przysłowiem, ma szczęście. > > Szczescie sprzyja lepszym? Jeśli tak uważasz. Link Zgłoś
totalbalalaykashow "u Stacha" z kolei 16.03.05, 13:24 do co trzeciego piwa 50-tka spirytusu gratis! Link Zgłoś
yoma Re: NIE WIDZICIE ZE TO SZALENIEC ? Koniec wątku n 16.03.05, 16:27 dawno mnie nie było, wchodzę, patrzę, a to znowu zięciu. Facet brakowało mi ciebie, tylko się nie powtarzaj! to o wygrywaniu na stacjach już było. Lepiej powiedz, jak teściowa się czuje. A w ogóle to w tytule tego wątku... JAKI program? Link Zgłoś