Gość: Marcin IP: 195.94.213.* 19.06.02, 03:52 Podoba sie Wam Matiz?Nie pytam,czy byscie go kupili,ale czy odpowiada Wam jego ksztalt. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Zdecydowanie nie IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 19.06.02, 03:55 Nie podobaja mi sie male samochody (no moze za wyjatkiem Smarta). A matiz jest szczegolnie paskudny - wyglada ze jakby przyhamowac ostrzej to sie potoczy. Link Zgłoś
Gość: is300 Re: Zdecydowanie nie IP: *.dyn.optonline.net 19.06.02, 04:07 Glupie to pytanie, zalezy tez od gustu, jestem razem z Markiem, male autka tez mi nie imponuja. Maja dla mnie za duzo minusow. Matiz moim zdaniem jest tandeta, ale nie tak starsznie brzydka. PZRW Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zdecydowanie nie IP: 195.94.213.* 19.06.02, 04:51 Gość portalu: is300 napisał(a): > Glupie to pytanie, zalezy tez od gustu, jestem razem z Markiem, male autka tez > mi nie imponuja. Maja dla mnie za duzo minusow. > Matiz moim zdaniem jest tandeta, ale nie tak starsznie brzydka. > PZRW Ludzie,czy Wy nie rozumiecie nawet prostego pytania?Pytam wyraznie-czy podoba Wam sie ksztalt Matiza!!!!!!! a nie czy byscie go kupili? Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zdecydowanie nie IP: 195.94.213.* 19.06.02, 04:55 Gość portalu: is300 napisał(a): > Glupie to pytanie, zalezy tez od gustu, jestem razem z Markiem, male autka tez > mi nie imponuja. Maja dla mnie za duzo minusow. > Matiz moim zdaniem jest tandeta, ale nie tak starsznie brzydka. > PZRW Ludzie,czy Wy nie rozumiecie nawet prostego pytania?Pytam wyraznie-czy podoba Wam sie ksztalt Matiza!!!!!!! a nie czy byscie go kupili? Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Matiz IP: *.skorosze.2a.pl 19.06.02, 05:48 Z... matematycznego, logicznego i leksykalnego punktu widzenia KSZTAŁT Matiza jest zbliżony do kształtu Renault Scenic, Espace, Forda Windstara, VW Sharana i całej tej bandy (mini)vanów. Tyle tylko, że Matiz to mikrovan. A vany tak czy inaczej są moim zdaniem brzydkie albo co najwyżej nijakie. Link Zgłoś
Gość: junior Re: Matiz IP: *.mpgm / 172.17.17.* 19.06.02, 07:18 Witam! W przeciwieństwie do poprzedników uważam Matiza za całkiem zgrabne autko. Na pewno przestronne - przy 1,86m wzrostu i 136 kg wagi mieściłem się w nim bez problemu. Do jazdy miejskiej i na wypady za miasto bardzo praktyczny. Jedyny moim zdaniem mankament, to zużycie paliwa. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: robert Re: Matiz IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 19.06.02, 09:28 Gość portalu: junior napisał(a): > Witam! W przeciwieństwie do poprzedników uważam Matiza za całkiem zgrabne > autko. Na pewno przestronne - przy 1,86m wzrostu i 136 kg wagi mieściłem się w > nim bez problemu. Do jazdy miejskiej i na wypady za miasto bardzo praktyczny. > Jedyny moim zdaniem mankament, to zużycie paliwa. > Pozdrawiam! Co sie czepiasz zużycia paliwa? Zobacz jak go przeciążałeś:))) Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Matiz IP: 217.153.102.* 19.06.02, 09:05 Bardzo. Nie kupiłem go ze względu na niefunkcjonalność ale wygląd jest super. Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Matiz IP: *.toya.net.pl 19.06.02, 12:10 Mnie ksztalt matiza bardzo odpowiada,ale jeszcze bardziej podoba mi sie matiz po liftingu.Sprzedaja go w europie zachodniej,uwazam,ze jest najladniejszy z obecnie produkowanych malych samochodow. Link Zgłoś