devil.inside 08.04.05, 21:10 Jutro wieczorem mam zamiar sie upic, a w niedziele rano o 7 musze jechac ponad 300 km. Czy tyle czasu wystarczy, zeby na alkomacie nic nie wyszlo w razie czego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marlon_kozaky Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 08.04.05, 21:20 odczekaj przynajmniej 15 minut potem kumple pomoga wsiasc i jakos dasz rade buta w podloge i heja i wez ze soba troche piwa jakby cie suszylo Link Zgłoś
anastasia27 Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 08.04.05, 21:28 Kumpel mi opowiadał, ze był na weselu gdzie wszyscy przykładnie pili do 5 rano, a potem położyli się spać, zeby o ok. 16 pojechać do domu, jak to zwykle się na takich imprezach robi. Ale jeden gość miał ze sobą profesjonalny alkomat i okazało się, ze w sensie prawnym prawie wszyscy pozostali goście byli pijani, miomo iz czuli się normalnie. Niektórzy mieli ponad 2 promile. Wnioski nasuwają się same. Link Zgłoś
etom Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 08.04.05, 22:17 Po pol litrze (40%) to prawie dobe trzeba odczekac (75 kg ,male jedzonko) Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 08.04.05, 22:32 Jak wypijesz 0.5 l pomiedzy 21 a 23 godz. to o godz 5-6 bedziesz mial niezla faze - ponad 2 prom. Dopiero ok 22-23 nastepnego dnia bedziesz mogl siadac za kolko :-(( Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 08.04.05, 23:28 czyli lepsze piwo:) Link Zgłoś
cuchnacy_oddech Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 09.04.05, 16:05 devil.inside napisał: > Jutro wieczorem mam zamiar sie upic, a w niedziele rano o 7 musze jechac ponad > 300 km. Czy tyle czasu wystarczy, zeby na alkomacie nic nie wyszlo w razie czeg > o? Ze 2 godziny? Link Zgłoś
andrzejmat Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 09.04.05, 20:33 devil.inside napisał: > Jutro wieczorem mam zamiar sie upic, a w niedziele rano o 7 musze jechac ponad > 300 km. Czy tyle czasu wystarczy, zeby na alkomacie nic nie wyszlo w razie czeg > o? Zobacz: www.alkomat.z.pl Miłego wieczoru! A. Link Zgłoś
andrzejmat Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 09.04.05, 20:35 devil.inside napisał: > Jutro wieczorem mam zamiar sie upic, a w niedziele rano o 7 musze jechac ponad > 300 km. Czy tyle czasu wystarczy, zeby na alkomacie nic nie wyszlo w razie czeg > o? Zobacz: www.alkomat.z.pl Miłego wieczoru! Pzdr. A. Link Zgłoś
andrzejmat Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 09.04.05, 20:38 devil.inside napisał: > Jutro wieczorem mam zamiar sie upic, a w niedziele rano o 7 musze jechac ponad > 300 km. Czy tyle czasu wystarczy, zeby na alkomacie nic nie wyszlo w razie czeg > o? Zobacz tutaj - coś nie chce się ten link zrobić żywy www.alkomat.z.pl Pzdr. A. Link Zgłoś
kolowr 24h może być mało po połówce... 10.04.05, 12:08 w auto-śmieciu był arytkuł - test wódkowy :) 2 kolesi, jeden przy kości po obiedzie solidny, drugi chudy i po śniadanku co pół godziny wychylali 50 g wódki i robili testy - szybkościowe na refleks, oraz parkowanie tyłem do garażu i jazda slalomem z wyminięciem przeszkody. po 300 g oboje byli tacy weseli, że ledwo próby przechodzili, oczywiscei z wielkim rozmachem ;) i co raz lepszymi keirowcami się wydawali sobie :) po połówce, jeden z nich nie był w stanie ruszyc do przodu, a drugi kompletnie taranował wsyztskei pachołki uzyskując ponad dwukrotnie dłuższy czas przejazdu :) oczywsićei nie jedli nic w miedzy czasie i dlatego tak ich siekało :D po 24h mieli jeszcze na bakier z prawem :) Link Zgłoś
devil.inside Strachy na lachy 11.04.05, 09:16 No i wypilem pol litra. Skonczylismy o 23, rano o 8 wstalem rzezki i wypoczety i pojechalem. Link Zgłoś
trebor_d Re: Strachy na lachy 11.04.05, 09:55 devil.inside napisał: > No i wypilem pol litra. Skonczylismy o 23, rano o 8 wstalem rzezki i wypoczety > i > pojechalem. Szkoda, że cię drogówka, nie przydybała, było by jednego palanta mniej Link Zgłoś
devil.inside Re: Strachy na lachy 11.04.05, 16:04 trebor_d napisał: > devil.inside napisał: > > > No i wypilem pol litra. Skonczylismy o 23, rano o 8 wstalem rzezki i > wypoczety > > i > > pojechalem. > > Szkoda, że cię drogówka, nie przydybała, było by jednego palanta mniej Za co? Przeciez trzezwy bylem. Link Zgłoś
zgred-j Re: Strachy na lachy 11.04.05, 16:09 Najwięcej praw jazdy zatrzymywanych w "day after", nie wiedziałeś? Ale fakt, że bez gorzałki to nawet Somosierry byśmy niezdobyli. Twoje ZDRÓWKO Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Strachy na lachy 11.04.05, 17:04 devil.inside napisał: > > Szkoda, że cię drogówka, nie przydybała, było by jednego palanta mniej > > Za co? Przeciez trzezwy bylem. A chocby za tepote umyslowa - niezaleznie od przyczyny - tez za to powinni odebrac Ci prawko. Link Zgłoś
zgred-j Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 11.04.05, 09:24 Po co czekać? Od razu można pić kolejnego!!! Link Zgłoś
siwy-55 Re: Ile trzeba odczekac po wypiciu pol litra? 11.04.05, 10:04 devil.inside napisał: > Jutro wieczorem mam zamiar sie upic, a w niedziele rano o 7 musze jechac ponad > 300 km. Czy tyle czasu wystarczy, zeby na alkomacie nic nie wyszlo w razie czeg > o? -------------------------------------------------------------------------------- Normalny mezczyzna - 24 godziny , Tobie zalecam po 48 godzinach. Link Zgłoś