Gość: strzala IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 14:08 Nie wiecie moze czy w ASO mozna dokupic taki znaczek na maske? Jakis sk... ukradl mi logo z mojego Civica. Link Zgłoś Obserwuj wątek
civic_vtec Re: Znaczki samochodowe 09.09.01, 15:30 Mysle, ze w ASO powinno sie znalezc, moze tylko byc klopot z odpowiednia wersja, bo byly zmiany wielkosci, wzoru itp. Jesli nie bedzie rezultatu zapytaj na forum ludzi bywalych na szrotach, moze Ci pomoga. O "kolekcjonerze" mysle jak Ty pozdrawiam - vtec Link Zgłoś
sarastro Re: Znaczki samochodowe 09.09.01, 18:53 Prawie pewne, że w ASO można kupić znaczek. Tyle, że... w ASO Nissan znaczek do Primery kosztuje 105 zł. ... Link Zgłoś
Gość: mn Re: Znaczki samochodowe IP: *.lubl.gazeta.pl 12.09.01, 15:01 Jasne, ze w ASO dostaniesz , ale zedra z Ciebie nieproporcjonalnie do zdrowego rozsadku. Na gieldzie bedzie taniej, a przy odrobinie szczescia odkupisz swoj wlasny. Bylem na gieldzie w takiej sprawie, facet mial tyle znaczkow ze gdyby pochodzily np. ze sciagnietych rozbitkow to bylby pewnie przedstawicielem szrotow na wschodnia Europe. pozdr. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Znaczki samochodowe IP: *.pg.com 12.09.01, 19:14 Gość portalu: mn napisał(a): > Jasne, ze w ASO dostaniesz , ale zedra z Ciebie nieproporcjonalnie do zdrowego > rozsadku. Na > gieldzie bedzie taniej, a przy odrobinie szczescia odkupisz swoj wlasny. ...dasz gościom zarobić i za 2 dni znowu Ci ściągną znaczek. NIE KUPUJCIE U ZŁODZIEI! Brak zbytu=brak kradzieży. Znaczek do Syfika kosztuje około 80zł z tego co wiem. I to jest smutna strona nie kupowania u złodziei... :-( Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś