paul_78 31.05.05, 00:12 Opłaca się kupić za 20.000 PLN? Rocznik coś w granicach '80, niektóre części starsze, inne nowsze. Silnik 3.8 (nietypowy, wersja na Australię) ale podobno niezniszczalny. Srebrny. Jeździł ostatnio w terenie i przetrwał. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wujaszek_joe Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:17 woooooow te 20tyś to pochłonie w ciągu roku:) sie nie znam, podobno 3/4 wyprodukowanych do tej pory land roverówe jezdzi znajdz mechanika który sie będzie na nim znał.. Link Zgłoś
dr.verte Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:24 Za 30 koła widziałem Aston Martin Lagonda i to młodszy.Zayebisty wygląd. Link Zgłoś
paul_78 Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:24 wujaszek_joe napisał: > woooooow > te 20tyś to pochłonie w ciągu roku:) > sie nie znam, podobno 3/4 wyprodukowanych do tej pory land roverówe jezdzi > znajdz mechanika który sie będzie na nim znał.. Z tego co wiem, to już trochę pochłonął. Na razie jeździ, trzeba tylko podregulować gaźniki, bo chleje jak smok a gazu NIE BĘDZIE. Autko jest rewelacyjne - może nie jako pierwszy i jedyny samochód w rodzinie ale... chyba się zakochałem. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:32 Autko jest > rewelacyjne - może nie jako pierwszy i jedyny samochód w rodzinie ale... chyb > a > się zakochałem. to co sie pytasz:))))) Link Zgłoś
paul_78 Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:35 wujaszek_joe napisał: > to co sie pytasz:))))) Bo może za drogo albo wogóle głupota. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:37 jesli cie stac a nie bedziesz nim jezdził na co dzień to użyj sobie Link Zgłoś
radomir996 Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:38 > > to co sie pytasz:))))) > > Bo może za drogo albo wogóle głupota. Wszystko zalezy w jakim stanie to auto a tego ci nikt przez internet nie powie, jak gosc regularnie w terenie jezdzi to ja bym odpuscil. Link Zgłoś
paul_78 Re: Range Rover Classic 31.05.05, 00:28 wujaszek_joe napisał: > sie nie znam, podobno 3/4 wyprodukowanych do tej pory land roverówe jezdzi > znajdz mechanika który sie będzie na nim znał.. To nie jest LAND Rover tylko RANGE Rover. Różnica niby dyskretna :) Link Zgłoś
typson Re: Range Rover Classic 31.05.05, 03:15 obawiam sie ze to wyrzucanie kasy w bloto. Auto oczywiscie cudne, nie wiem czy te roczniki byly wykladane cielecina w srodku tak jak nowsze ale: szukanie czesci po szrotach to bedzie codziennosc ceny oryginalow sa zabojcze niewiele warsztatow sie na tym zna niekazdy warsztat ma podnosniki na tyle duze by pomiescic te landare australia - kierownica z prawej strony?? widzialem takiego u kumpla na podnosniku - dramat, niby jezdzi ale jakies dramatyczne luzy na walach, spore luzy na wszelkich zawiechach, sworzniach i lacznikach - auto nie mialo sporego przebiegu, wiek wystarczyl. Nawet nie wiadomo, skad czesci brac czy to w ty modelu tarcze sa na polosiach, wiec by jezmienic trzeba naped rozpinac? brytole, zwlaszcza ci z top gear maja tendencje do opewania angielskiej mysli technicznej. Byc moze maja kilka czujnych firm ale w samochodach bardziej przystepnych i popularnych raczej nigdy sie nie popisali (poza Mini oczywiscie ale to Grek byl konstruktorem) Link Zgłoś
maboo Re: Range Rover Classic 31.05.05, 08:54 Witam, Na początek proponuje skoczyc do kiosku i kupić ostatni numer czasopisma "GT Classic", w którym modelem numeru jest właśnie Range Rover (5-6/2005). Dodatkowo pogrzebać po www.roverki.pl/index.php Kurczak Link Zgłoś