randello 04.06.05, 07:41 Cześć! Mam toyke d4d 116km Czy mogę zwiększyć moc silnika? jeśli tak do gdzie i czy ma to wpływ na żywotność dzięki i pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
anonimowyy Re: D4D Corolla tuning?! 10.06.05, 16:35 jesli juz to mozesz zamontować BOX'a - nikt nie zmienia map w ECU Link Zgłoś
Gość: WPR Re: D4D Corolla tuning?! IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 17:02 toyota motor poland oferuje z zestawu toyota team europe chipa www.toyota.com.pl/u235/navi/99732/template/toyota,accessories,list.wm standardowy wzrost mocy do około 140 km boxow jest jak nasral i rozmazal - najczesciej spotykane z vtechu psi chiptronica www.vtech.pl/in_glowna.html www.vtg.pl/tabela/model.php?m=3532&marka=Toyota www.mplusm.pl/index2.php?p=psi.php www.kocar-tuning.com.pl/ Link Zgłoś
anonimowyy Re: D4D Corolla tuning?! 10.06.05, 17:21 www.toyota.com.pl/u235/navi/99732/template/toyota,accessories,accessory.wm/equipmentid/4280/style/popup heh, masakra - wykres z hamowni jest od Mastersa z Warszawy tylko logo częściowo wymazali :D i cena tez suuuper :| Link Zgłoś
Gość: WPR Re: D4D Corolla tuning?! IP: *.acn.waw.pl 13.06.05, 16:44 no ale jak zabulisz kaske to nie beda cie straszyc utrata gwarancji osobiscie polecam boxa Link Zgłoś
Gość: nie-chce-mi-sie Re: D4D Corolla tuning?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:59 osobiscie stwierdzam ze boxy sa bez sensu... zwlaszcza ze Yarisa mozna jednak chipowac, vide www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=23465 a co do gwarancji - bez przesady, rzadko kiedy trafi sie serwisant ktory dostrzeze ze dawki sa zwiekszone Link Zgłoś
Gość: WPR Re: D4D Corolla tuning?! IP: *.acn.waw.pl 22.06.05, 11:52 Gość portalu: nie-chce-mi-sie napisał(a): > osobiscie stwierdzam ze boxy sa bez sensu... zwlaszcza ze Yarisa mozna jednak ale my chyba o corolli a nie yarisie Link Zgłoś
hip-hopp Re: D4D Corolla tuning?! 24.06.05, 13:55 Gość portalu: nie-chce-mi-sie napisał(a): > osobiscie stwierdzam ze boxy sa bez sensu... zwlaszcza ze Yarisa mozna jednak > chipowac, vide www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=23465 > > a co do gwarancji - bez przesady, rzadko kiedy trafi sie serwisant ktory > dostrzeze ze dawki sa zwiekszone Każdy dobry! Link Zgłoś