Gość: Marek IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 20.07.02, 23:34 Ogladalem go wczoraj - ale maszyna! Nie jestem zwolennikiem motocykli ale ten robi wrazenie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek No i link IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 20.07.02, 23:39 Bo z wrazenia zapomnialem w pierwszym poscie: www.harley-davidson.com/PR/MOT/2003/03_model_styling.asp?bmLocale=en_US&market=US&family=VRSC&model=VRSCA (trzeba sobie posklejac) www.harley-davidson.com/PR/MOT/2003/VRSC/VRSCA/images/img_VRSC_VRSCA_bc1e_1.jpg Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: No i link IP: *.reshall.umich.edu 21.07.02, 02:52 Fajny. Ciagle sie zastanawiam czy bardziej podobaja mi sie japonskie scigacze, czy dostojne harley'e. Mysle, ze jeslimialbym wybierac to w US kupilbym harley'a (po cholere mi tutaj motor, na ktorym moge jechac ponad 200 km/h), a w europie jednak scigacza. Link Zgłoś
Gość: darek Re: No i link IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 21.07.02, 14:17 Nigdy nie mialem motocykla,ale jakbym sie wreszcie zdecydowal-to wszystko by zalezalo ile bym wazyl w momencie zakupu.Powyzej 200 lb napewno harley,a ponizej to napewno Kawasaki-bo wielka, tlusta dupe trudno by bylo zmiescic na tym malym siedzonku.Jak narazie to jeszcze kwalifikuje sie na japonca,ale latka leca i to roznie bywa.Pzdr.Darek. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: No i link IP: *.atlanta-31-32rs.ga.dial-access.att.net 21.07.02, 21:31 Dlatego mi sie ten V-Rod podoba. Wyglad i dzwiek ma dostojnego Harley'a a osiagi porownywalne z najlepszymi konstrukcjami japonskimi. O ile pamietam silnik jest prawie w 100% zapozyczony z prawidziwych rajdowych motocykli. Poza tym te zdumiewajace rozwiazania - szeroka chlodnica z przodu, wlot powierza tam gdzie inne motocykle maja zbiornik paliwa, zdumiewajacy tlumik pozwalajacy przy niewielkich rozmiarach osiagnac brzmienie Harley'a a nie bzykanie japonca... Link Zgłoś